[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αν και οφ τόπικ αυτή την φορά..είναι απορίας άξιο το πως έγινε αυτό με ..68 μηνύματα και 26 Like..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
δεν στέκει τότε Γιάννη...πόσο καιρό να χει στο φόρουμ, με 68 μηνύματα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, μπορεί να μην το ξέρετε αλλά, αρκετοί από αυτούς με τους οποίους είστε έτοιμη να τσακωθείτε, έχουν κάνει και οι ίδιοι παραγγελία.
Να θυμάστε ότι δεν έχει όλος ο κόσμος το ίδιο χιούμορ, ειδικά όταν αυτό γράφεται μπροστά από μία οθόνη και δεν βλέπεις τον άλλον κατά πρόσωπο.
ΥΓ. Εδώ ήμαστε και τα βλέπουμε όλα
=============== Μαι 23rd 2017, 1:39pm ===============
Καλά ρε παιδιά, να ηρεμήσουν τα πνεύματα είπαμε, όχι να σταματήσετε τα ποστ -
OffTopicΧωρις να μου πέφτει λόγος αφού δεν παρήγγειλα και επειδή ορισμένα μηνύματα μου μπορούν να θεωρηθούν οφ τοπικ, εγώ προσπαθώ απλά κάνοντας λιγο χαβαλε να χαλαρώσω όσους την πάτησαν (εμένα θα με βοηθούσε) "ρίχνοντας" την σοβαρότητα του θέματος αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες και κατά πάσα πιθανότητα κανείς δεν θα χάσει χρήματα. Και προς τον φίλο που εντός εισαγωγικων "εκραξε" τον @demakhs για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, έχω να πω μόνο ότι το γέλιο δίνει ζωή!(τεκμηριωμένο πλήρως από έρευνες
)
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
OffTopicΑγαπητέ @giwrgosalim το νήμα έχει τίτλο Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό. Οποιος θέλει να κάνει πλάκα και χαβαλέ μπορεί να πάει στο αντίστοιχο νήμα Σκώληξ & penguin thread. Αν κάποιος θέλει να βρει κάτι που τον ενδιαφέρει πρέπει να ψάξει τουλάχιστον 20-30 σελίδες πίσω. Τώρα για την σχόλιο του @demakhs το αστείο του ήταν πολύ κρύο και ανούσιο.
-
OffTopicΣυγνώμη που πρέπει να στο πω αλλά είσαι πολύ καινούριος για να κρίνεις τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ ο οποίος δεν έχει αλλάξει ως τώρα(ούτε στην συγκεκριμένη περίπτωση παραβιάζεται). Αυτό φαίνεται άλλωστε από την μη παρέμβαση των mods οι οποίοι προφανώς και παρακολουθούν την ροή και δεν βρίσκουν κάτι το "παραβατικό". Δεν ξέρω πόσο καιρό παρακολουθείς το φόρουμ όμως η συμπεριφορά σου δείχνει ότι δεν έχεις και πολύ καιρό, εκτός αν είσαι επηρεασμένος από την "πίκρα" λόγω της απάτης (και με το δίκιο σου, το σέβομαι). Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι δεν είσαι ο αρμόδιος να αλλάξεις τους κανόνες. Φιλικά πάντα χωρίς καμία διάθεση για διαμάχη (καλά ειναι να λήξει εδώ γιατί αυτό είναι ο πραγματικός ορισμός του offtopic)
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Εάν είχα υποψία ότι είχε ευθύνη κάποιο από τα παιδιά εδώ εγώ θα το έγραφα .
Να μην ανησυχει & δεν υπάρχει λόγος .
Ναι εγώ προσωπικά γι'αυτό προχώρησα αλλά έχω ευθύνη 100 %.
Άλλωστε το θυμάμαι & το έγραψα ότι & αυτός την έχει πατήσει .
Εννοείται ότι ο Κινέζος το έπαιξε έξυπνα .
Επειδή εμένα είναι σε στάδιο επεξεργασίας ακόμα από 17/05
Προσπάθησα - έστειλα μνμ email
Οπως κανουμε συνήθως π.χ στο gearbest πατώντας στην παραγγελία να κάνουμε ακύρωση .
Τίποτα ,άφαντος .
Εχθές είχα νευριάζει & έστειλα μνμ στον πωλητή μέσω paypal .
Μαλ@κια μου αλλά άνοιξε dispute .
Τώρα έχω 1 ημερομηνία 11 Ιουνίου για να λυθεί το θέμα από το paypal .
Θα περιμένω & νομίζω το καλύτερο είναι να μην στείλει κάτι γιατί όλοι ξέρουμε τι θα είναι . -
Ο/H doctor13 έγραψε:
Θα περιμένω & νομίζω το καλύτερο είναι να μην στείλει κάτι γιατί όλοι ξέρουμε τι θα είναι .
-
Καλό θα είναι να σταματήσετε να επιτίθεστε ο ένας στον άλλο. Υπάρχει αρκετή ένταση, δεν χρειάζεται να προσθέτουμε και άλλη.
Εύχομαι να λήξει αίσια το συγκεκριμένο εγχείρημα. Αλλά ακόμα και να μην γίνει έτσι, όλοι είναι υπεύθυνοι των πράξεων τους.
Αυτά ... -
-
Τάκη μην κοιτάς εσυ βρε. Και εσυ αλλά και όλοι εμείς που είμαστε στο wormhole έχουμε αν μη τι άλλο χιούμορ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0