Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • αναφερόμουν γενικά σε αυτά που γράφτηκαν και όχι σε σένα ειδικά. Σίγουρα μέχρι να έρθουν των παιδιών που έχουν παραγγείλει, ακόμα είμαστε σε θολά νερά
    • Ο/H geomos έγραψε:

Ήθελα να ήξερα οι "Έλληνες" αγοραστές που είχαν κάνει διθυραμβικές κριτικές στο trust pilot ήταν πράγματι Έλληνες που ήταν στο κόλπο η Κινεζακια που έγραφαν με ελληνικά ονόματα?
      ΟYΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.
      Απλά κοίτα την φωτογραφία και κρίνε σχετικά με τα review.
      Υπάρχουν χιλιάδες που το κάνουν αυτό στην ανατολή.
      Να διαβάζεις πρώτα τα αρνητικά review. ;)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • καλημερα
      Εγώ χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου γιατί σίγουρα δεν με πίεσε κάποιος να προχωρήσω στην παραγγελία & μετά από 4 περίπου χρόνια που κάνω αγορές την πάτησα .
      Σίγουρα για να κάνεις απάτες πρέπει να είσαι έξυπνος .
      Απλά εάν θυμάμαι καλά το παιδί που το πρότεινε & ξεκινήσε το θέμα ανέφερε ότι είχε παραγγείλει παλιότερα & ήταν όλα μια χαρά .
      Έχει κάνει & τώρα ο ίδιος νέα παραγγελία .
      Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου αλλά εάν δεν ήταν ο ίδιος εγώ δεν θα είχα προχωρήσει .
      Άλλωστε άργησα να το κάνω & δεν έχει φύγει καν ούτε tracking έχω ούτε απαντάει πλέον .
      Όσον αφορά τις επόμενες ενέργειες όσοι έχουν περισσότερες εμπειρίες με το paypal-τραπεζα ας ποσταρουν.
      Ωραίος ο χαβαλες γενικα, αλλά ας κρατήσουμε λίγο καθαρό το θέμα για να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία .
    • Διαφήμιση
    • Doctor13, Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, θα βρείς αρκετά ποστ σχετικά με paypal και διαδικασίες.. αν έχεις κάποια συσκεκριμένη ερώσηση όμως.. πές μας.. :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Παίδες, καλά είναι να περιμένετε να παραλάβει κάποιος από εδώ μέσα.
      Αν όντως βγει ότι είναι μπαρούφα το όλο θέμα μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία για επιστροφή.
      Αν χρειαστείτε κάτι, οι πιο παλιοί και έμπειροι θα δώσουν οδηγίες..

• Οχι αλλο καρβουνο..........
      Πρεπει να παραλαβει ο πρωτος (ΜΑΣ) και μετα μιλαμε
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H soulg έγραψε:

Δείτε και σε βίντεο τι θα παραλάβουμε

:evil: :cursing: :twisted: :cry:
      Κυριακή κοντή γιορτή

22/05/2017Arrival at Destination Post (Country: GR)

απ τα καλύτερα unboxing που χω δει...τόση αγωνία, όπως όταν ανοίγεις ένα αυγό kinder έκπληξη!!!!!! :lol: :lol:

εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα παραλάβω το, μοναδικό, κανονικό καινούριο κινητό! :miffy:

το θέμα μια χαρά καθαρό έχει παραμείνει, έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και όσοι αμφισβητήσανε τον @Xstos , πρωτίστως, για τις πληροφορίες που του προώθησα αυτοπροσώπως, καλό θα ήταν να τα παίρνουν κ λίγο πιο σοβαρά τα σκλήκια...έχουν πιο εύκολη "πρόσβαση" σε "πληροφορίες"... :pump:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Η πλάκα θα ειναι να πραλαβετε ολοι σαπουνια κι ο αρχισκώλης αυτό που πληρωσε.
      Μετα από σκουληκι θα τον βαφτισω Τσακ Νορις.

Even dead i will fight.
    • Ο/H doctor13 έγραψε:

καλημερα
      Εγώ χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου γιατί σίγουρα δεν με πίεσε κάποιος να προχωρήσω στην παραγγελία & μετά από 4 περίπου χρόνια που κάνω αγορές την πάτησα .
      Απλά εάν θυμάμαι καλά το παιδί που το πρότεινε & ξεκινήσε το θέμα ανέφερε ότι είχε παραγγείλει παλιότερα & ήταν όλα μια χαρά .
      Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου αλλά εάν δεν ήταν ο ίδιος εγώ δεν θα είχα προχωρήσει .
      Άλλωστε άργησα να το κάνω & δεν έχει φύγει καν ούτε tracking έχω ούτε απαντάει πλέον .
      Όσον αφορά τις επόμενες ενέργειες όσοι έχουν περισσότερες εμπειρίες με το paypal-τραπεζα ας ποσταρουν.
      Ωραίος ο χαβαλες γενικα, αλλά ας κρατήσουμε λίγο καθαρό το θέμα για να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία .

Ειχα παραγγειλει tempered γνησιο που δεν υπηρχε πουθενα αλλου στοκ, γιαυτο και ψωνισα απο εκει με paypal χωρις να τον ξερω. Εμεινα φουλ ευχαριστημενος, και μετα απο κανενα μηνα του ζητησα κουπονι για lemax 2 για να αγορασει ενας κολλητος lemax.
      Δε μου εδωσε κουπονι για lemax και μετα απο 1 + μηνα μου εστειλε για xiaomi..
      Τι να πω.. το επαιξε καλα το @@χ@δι..

Sent from my Le X821 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H doctor13 έγραψε:

καλημερα
      Δοκτορα εμεις που δεν εχουμε τρακ περιμενουμε να περασει κανενα 20ημερο και μετα ανοιγουμε dispute και claim στο paypal......η εμπειρια μου λεει οτι θα ειναι ελαφρως πιο ευκολο για εμας που δεν εστειλε τιποτα να ξεμπερδεψουμε!!!