Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Αυτά του είπα κι εγώ.
      Δεν ξέρω πώς και τι σκέφτεται, απλά μεταφέρω τι έχει ειπωθεί.
      Περιττό να πω σε τι αναμμένα κάρβουνα κάθομαι κι εγώ.

Ας φύγει να πάει αλλού !!! Γιατί να τον κρατάμε με το ζόρι ρε συ Χρήστο ;; :) :D :rolleyes:

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H itubebox έγραψε:

ενας "παλιος"
      Ποιος είναι αυτός???

Ένας παλιός αρχαίος θα έλεγα !! :) :D

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H Xstos έγραψε:

Αυτά του είπα κι εγώ.
      Δεν ξέρω πώς και τι σκέφτεται, απλά μεταφέρω τι έχει ειπωθεί.
      Περιττό να πω σε τι αναμμένα κάρβουνα κάθομαι κι εγώ.
      Ας φύγει να πάει αλλού !!! Γιατί να τον κρατάμε με το ζόρι ρε συ Χρήστο ;; :) :D :rolleyes:

Έλα μου ντε. Αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μας ανάψει φωτές. Σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε πΧια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geomos έγραψε:

Φαντάζομαι την απογοήτευση του ανθρώπου που είχε παραγγείλει το mi pad 3 και παρέλαβε ένα φακελάκι 3x3. Δεν χρειαζόταν καν να κάνει unboxing, φώναζε από μακριά ότι είχε παιχτεί π......
      Ήθελα να ήξερα οι "Έλληνες" αγοραστές που είχαν κάνει διθυραμβικές κριτικές στο trust pilot ήταν πράγματι Έλληνες που ήταν στο κόλπο η Κινεζακια που έγραφαν με ελληνικά ονόματα?
      Επίσης ακόμα απορώ πως βρέθηκε αυτό το site στο φόρουμ, το έβγαζε το kimovil ή κάποιο μέλος το ανακάλυψε "τυχαία"?

Sent from my MI 5 using Tapatalk
      Συμφωνώ. Αυτό είναι και το πιο σοβαρό του θέματος. Ποιος το έφερε εδώ μέσα και πως το ανακάλυψε άραγε;

Σαν ελληνική κοινότητα Xiaomi που θέλουμε να λεγόμαστε θα πρέπει να προστατεύουμε τα μέλη, να δίνουμε σωστές (όσο μπορούμε) πληροφορίες, να βοηθάμε και να μην παραπλανούμε και καλά ως έμπειροι και γω δεν ξέρω τι. Ειδικά στα νέα μέλη που θέλουν να κάνουν τις πρώτες τους αγορές.

Λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι πέφτουν σε τόσο φθηνές παγίδες και έχει γίνει ένα μακρινάρι 30 και σελίδων να μιλάμε για έναν απατεώνα και μάλιστα να πείθονται και άλλοι και να προχωράν σε παραγγελίες.

Μου φαίνεται τόσο αστείο όσο όταν κλείσαμε το τόπικ του "γλυκούλη" λόγω διαφήμισης. Δηλαδή με αυτόν τον τυχάρπαστο τι έγινε δηλαδή; Ποια είναι η προστασία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν και δεν κατέχουν το "άθλημα" των παραγγελιών;

Λίγη προσοχή παίδες. Δεν θέλει και πολύ κάποιος να πέσει στην παγίδα. Και όπως είδαμε έπεσαν πολλοί. Και περισσότερη προσοχή από μέλη με εκατοντάδες ποστ και χρόνια μέσα σε αυτά. Καλώς ή κακώς εσείς επηρεάζετε και θετικά και αρνητικά πολλούς νεότερους.
      Won't Back Down
    • Καλημέρα σε όλους, βλέποντας​ το video unboxing μου ήρθε μια ιδέα, μήπως λέω, μήπως, ο τύπος λόγω του ότι είναι καινούργιο μαγαζί ο duang ήθελε να τον " φάει", παρέλαβε κανονικά το δέμα του, και έπειτα με τα στοιχεία που είχε από την πρώτη αποστολή, τύπωσε ένα φάκελο με τα στοιχεία του duang ( δεν είναι δύσκολο) και έβαλε μέσα το καλώδιο, για να πάρει και το mi pad και τα λεφτά;; Λέω εγώ τώρα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • εάν ίσχυε/ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τον καλέσουν από το διπλανό thread των πιγκλουσκώληκων για να τον βραβεύσουν!!!
    • Επίσης το γεγονός ότι οι τιμές του έχουν επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα, και δεν είναι " ουαου"= κραχτες, ενισχύει το ενδεχόμενο ότι ο τύπος στο unboxing video , είναι μάλλον " λαμόγιο", γιατί αν ήταν λαμόγιο ο Κινέζος θα συνέχιζε τις τιμές "κραχτες" για να μπορέσει να τσιμπήσει όσους το δυνατόν περισσότερους....και μετά να την " κάνει" με ελαφρά...

• Διαφήμιση
    • εδώ είναι γενική συζήτηση και σαν τέτοια μπορεί ένα μαγαζί να αποδόσει και 30 σελίδες. Το φόρουμ έχει και αξιολόγηση των μαγαζιών που οι χρήστες μπαίνουν και γράφουν τις εμπειρίες τους. Εκεί κάποιος εμπεριστατωμένα και αφού έχει παραλάβει γράφει την εμπειρία του. Εκεί φαίνεται και το ποιόν του κάθε μαγαζιού. Τώρα αν το δούμε ανάποδα και το μαγαζί ήταν σουπερ τότε θα λέγαμε πως η ψαγμένη κοινότητα έκανε πάλι τα μαγικά της. Το κλίκ στην παραγγελία δεν το κάνει το φόρουμ. Επίσης απο ότι έχω διαβάσει οι μισοί έλεγαν βουρ και οι άλλοι μισοί ότι μπορεί να είναι και απάτη..Το συλλογικό μπορεί να σε αποτρέψει ή να σε προτέψει όμως δεν μπορεί να σου επιβάλει ή να σου απαγορέψει. Άρα η ατομική ευθύνη και το ρίσκο που αναλαμβάνεις είναι προσωπική υπόθεση. Τελεία. Ο καθένας σύμφωνα με τον αντιληπτικό του αγοραστικό χάρτη κάνει ότι καταλαβαίνει. Και λίγο προσοχή ...στο μονά ζυγά δικά μας. Ευχαριστώ
    • Εγω βλεπω το σαιτ του να μενει ετσι στοιχιωμενο και τον Ντουανγκη να πινει πινα κολαντα σε κανα τροπικο νησι.
    • περί προστασίας και ενημέρωσης που αναφέρθηκαν από μέλη:
      Αλήθεια, πόσοι από εμάς που παραγγείλαμε από DuangTop θα το είχαμε κάνει εάν δεν υπήρχε από πίσω το PAYPAL;;;
      Αυτή ήταν η δικλείδα ασφαλείας που είχαμε και προχωρήσαμε σε παραγγελία κι ας γνωρίζαμε μέσα μας ότι μαααάλλον είναι απάτη...
      Έτσι πιστεύω εγώ κι έτσι έπραξα....
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

@linuxilakis δεν καταλαβαίνω αν απευθύνεσαι στα δικά μου post, εγώ εξαρχής ήμουν επιφυλακτικός με τον Κινέζο, το έχω γράψει κιόλας, και φυσικά δεν μπήκα στον " πειρασμό" να παραγγείλω, γιατί θέλω τα λεφτά μου να πιάνουν " τόπο" και όχι την τσέπη του κάθε απατεώνα. Απλός αναφέρω και την άλλη πλευρά του νομίσματος, την περίπτωση δηλαδή να είναι απατεώνας ο τύπος με το video, και προς θεού, δεν παροτρύνω κανέναν στο να κάνει​ παραγγελία από το Κινέζο... Μπορεί βέβαια στο τέλος να αποδειχθεί ότι απατεώνας είναι το μαγαζί, αλλά αυτό δεν το εύχομαι, και μακάρι να βγω ψεύτης, και τελικά να παραλάβουν όλοι ότι ακριβώς παραγειλαν. :thumbup: :thumbup: