Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 749.

• Το είχα γράψει και γω εδώ ότι καταναλώνει μπαταρία αυτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Four g. Xaxaxa Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το πήρε όμως και γι αυτό. Άσχετα αν δεν είναι εξολοκλήρου χρήσιμο. Καλά η μπαταρία άλλο φρούτο. Αλλά η μπαταρία από μόνη της δε λέει κάτι. Μπορεί να εχεις μπαταρία 2800MAh αλλά με καλό software optimization να ήταν σα να εχεις 3.500. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τις κανουν αυτές τις κινεζιες τα κιτρινιαρικα τα μογγολια εκεί πέρα. Και το mi mix με μικρότερα περιθώρια το παρουσίαζαν με μεγαλύτερα ήταν τελικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να γίνει ψηφοφορία λοιπόν. Επίσης να πέσει ακόμα χαμηλότερα η xiaomi στην Κίνα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και μόλις διάβασα στο xiaomi.eu ότι η νέα έκδοση έδωσε 3d touch και στα μοντέλα του mi5s με 3gb ram. Απατεώνες και ψεύτες που πουλούσαν αυτό το χαρακτηριστικό μόνο στο 4/128 ακριβότερα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι όντως είναι film. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξέρω και για τα original της xiaomi αν είναι τα ίδια κατά την τοποθέτησή τους. Μιλαω πάντα για το αν κολλάνε στην οθόνη η όχι. Νομιζω οτι υπαρχουν και φωτό εδώ μέσα στο θέματα του mi5s με ένα review για το original τζαμακι της xiaomi. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι αυτά ακριβώς είναι τα τζαμακια. Αυτά τα βαμμένα που κάθονται καλά μεν αλλά έχουν όλες αυτές τις ατέλειες. Συν ότι δεν κολλάνε στην οθόνη. Όταν τα τοποθετείς φαίνεται ότι δεν κολλάει γιατί η οθόνη δε μαυρίζει όπως όταν βάζεις τα καλά tempered τζάμια. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι είναι οι απατεωνιες της xiaomi αυτές. Επιβεναιωμενο και με άλλη εφαρμογή. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δε ξέρω. Εγώ σε προηγούμενες εμπειρίες μου με cm roms και την κάμερα τους δε θα το έλεγα αυτό. Η λίγο κατώτερες θα είναι η στην καλύτερη περίπτωση στα ίδια επίπεδα. Προσωπική εκτίμηση πάντα. Συν ότι αυτές έχουν ακόμα ελλείψεις και δε δουλεύουν όλα καλά μέχρι να σταθεροποιηθούν. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι άλλα είναι πολύ ακριβότερο. Και εκείνο υστερεί στις νυχτερινές πολύ. Αλλά υπάρχει συγκριτικό στο youtube που φαίνεται ξεκάθαρα πως το mi5s τα πάει καλύτερα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλύτερες φωτογραφίες και από oneplus 3t βγάζει. Αν και το 3t με ψήνει πολύ για αγορά! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δε θα βγει rom μέχρι τις 9 του μήνα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε μία συζήτηση που παρακολουθώ στο xiaomi.eu βλέπω ότι στην κατανάλωση της μπαταρίας φαίνεται να παίζει ρόλο και ο αισθητήρας αποτυπωματος. Στο wakelock detector σε advanced mode και μέσα στο android system το fingerprint καταναλώνει πράμα από ότι δειχνει. af2301a3d65878a700a850453adc78b0.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από gvoi: “7107b452581cc182a46128bbf5b02508.jpg Αυτή δεν είναι?? Στάλθηκε από το MI 5s μου” muiu 7 ρε παιδια; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” 7.1.12 είναι η ημερομηνία που βγήκε η rom. Το miui είναι 8.2. Λέει v8 δίπλα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η eu ναι. Αν θες μπορεις να περασεις και την αντιστοιχη ελληνικη ομως.

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από baiosss: “Μην χάνεις τον έλεγχο demakhs. Τώρα που θα μας την πέσουν οι Τούρκοι που δεν τους δίνουμε τους 8, θα σε χρειαστούμε! Κράτα γερά!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ήδη έχει σκάψει μια τρούπα σαράντα μέτρα και έχει βάλει όλη την φαμίλια μέσα. ” Καλα κανει. Ολα τα πλασματα σε αυτον τον πλανητη, απο τα μικροτερα μεχρι τα μεγαλυτερα ειναι απαραιτητα. Αν δεν υπηρχαν τα σκουληκια θα χαλουσε η ισορροπια στη φυση. Βεβαια δε ξερω αν ο de…

• Μην χάνεις τον έλεγχο demakhs. Τώρα που θα μας την πέσουν οι Τούρκοι που δεν τους δίνουμε τους 8, θα σε χρειαστούμε! Κράτα γερά!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από demakhs: “Μακραν καλύτερη αποδοση μπαταρίας έχει η 7.1.12 eu που φοράω... Λογικά κ η αντιστοιχη Ελληνική που βασίζεται στην Ευρωπαϊκή , στα ίδια θα κυμαινεται...λέω εγώ τώρα... ” Αφου η οθονη σου ειναι σπασμενη ακριβως σε εκεινο το σημειο, πως ξερεις οτι φορας την 7.1.12 Παρεπιμπτοντως και εγω με αυτην της eu ειχα δει καλυτερες αυτονομιες.