Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 935.
-
Εάν αυτο δεν είναι δεδομένο νομίζω ότι κάπου εδώ για εμένα η xiaomi θα αρχίσει να μπαίνει σε διαδικασία εξεύρεσης αντικαταστάτη . Εκεί που πήγαινα για πιο καινούργιο μοντέλο μάλλον θα πρέπει να σκέφτομαι για άλλη εταιρεία.Ιδωμεν
-
Nas για china version που ξεκλειδωσανε bootloader και βάλανε είτε official global είτε roms (beta ή stable) από το forum(costum) και εκεί δεν νομίζω να γεννάται ζήτημα????
-
Παράθεση από Leftheo: “Σε Natrium η arΩma εκανε επανεκκίνηση κατα την εγκατάσταση της Ρομ. Η Ρομ εγκατασταθηκε αλλα οι ρυθμισεις που επελεξα οχι (Magisk,Root explorer κτλ). Ειχε φτιαχτεί στην προηγουμενη εκδοση αυτο το προβλημα αλλα τωρα επανεμφανίστηκε. ” Φίλε μου σε εμένα η 8.9.6 είχε τρομερά lag ενώ τώρα μια χαρά και επίσης τώρα έχει βελτιωθεί και η διαχείριση της μπαταρίας σε σχέση πάντα με την 8.9.6 που προσωπικά την θεωρώ μακράν την πιο προβληματική για το natrium εδώ και μήνες.Με Magisk s…
-
Πάντως από την εποχή του redmi note 3 που μίλαγα με έναν Κινέζο που έφτιαχνε μουφο rom για να έχουν ελληνικά τα xiaomi δεν τους ενδιέφερε καθόλου το ξεκλείδωμα αφού την φλασαρανε από πάνω με κλειδωμένο bootloader(ήτανε το πρώτο xiaomi με κλείδωμα στον bootloader) εξού και τα γνωστά προβλήματα.Ειμαι σίγουρος ότι ακόμη έτσι θα το κάνουνε , απλά τότε με μια μικρή διαδικασία ξεκλειδωναμε και με έναν οδηγό το λύναμε το πρόβλημα και τώρα θα θέλουμε 3 μήνες και αν λυθεί στο τέλος.
-
Σε natrium περάστηκε ,μια χαρά μέχρι στιγμής και τα κολλήματα της προηγούμενης φαίνεται να εξαφανιστήκαν τελείως
-
Φίλοι μου αν είχε όλα αυτά που λέτε τα redmi note θα ξεκίναγαν από τα 350 ευρώ.Νομιζω ότι από ένα σημείο και μετά πυροβολάμε τα πόδια μας.Ειπαμε φάουλ κάποιες ενέργειες το τελευταίο 15νθήμερο αλλά μην ακυρώνουμε τα πάντα
-
demakhs μακράν το ποιο πετυχημένο σχόλιο ...
-
Xiaomi Mi8 προβλήματα.
akisjes - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση πάντως ότι στις πρώτες παραγγελίες μόλις ξεκίνησε το. Mi 8 τα site global version γράφανε και οι πρώτοι τα πειρανε με πειραγμενη Ρομ.Τελοσπαντων , αυτή την στιγμή είναι τσεκαρισμενο ότι έρχεται mi8 από Κίνα με κανονική global version??!
-
Xiaomi Mi8 προβλήματα.
akisjes - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαNas μου απάντησες και σε άλλο thread που μου είπες <<έτσι απλά να πάρεις mi8 με global rom>> και σε συνδυασμό με την πιο πάνω απάντηση σου μου γεννάται η εξής απορία.Πηγαινω είτε στο Gearbest είτε στο banggood(ενδεικτικά) και κάνω παραγγελία το. Mi8 με global rom .Πως θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα έρθει με πειραγμενη global ???
-
Εγώ πάντως ήμουν έτοιμος να δώσω το mi5s plus για να πάρω κάτι πιο καινούργιο , μέσα σε αυτά και το mi8 και τώρα μετά από αυτή την εξέλιξη έχω μαζευτεί.Εννοειται η αγορά θα γινότανε από Κίνα
-
Προφανώς αναφέρεται στα μοντέλα που άρχισε να φέρνει η infoquest και μετά, με έμφαση στο mi8 .
-
Πάντως εάν μιλάτε με άτομα της αγοράς, σε σχέση με όλες τις εταιρείες που αναφέρεται(samsung,lg,apple κ.λ.π.) η xiaomi είναι μακράν αυτή που ενώ έρχεται επίσημα στην Ελλάδα (αντιστοίχως και σε άλλα κράτη) το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών το έχει ψωνίσει εκτός επίσημης αλυσίδας(από Κίνα ή από Σκρουτζομάγαζα). Αυτό θεωρείται μεγάλο φάουλ της εταιρείας έναντι των επισήμων συνεργατών της και νομίζω ότι έστω και άκομψα προσπαθεί να το διορθώσει.Δεν ξέρω στο τέλος τι θα γίνει αλλά εκεί είναι η πηγή των ε…
-
Αγαπητέ @sat ,αν και το παράδειγμα του Nissan δεν είναι και τόσο συμβατό να είσαι σίγουρος ότι εάν το αυτοκίνητο μπορούσες να το πάρεις μόνο σου(λέμε τώρα) απευθείας από Ιαπωνία με τιμή χώμα σε σχέση με εδώ και στην Ελλάδα αυτό το έκανε μεγάλο ποσοστό η μαμά εταιρεία για να στηρίξει την εδώ αντιπροσωπεία θα έβρισκε τρόπο να σου κάνει την ζωή δύσκολη
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕάν κάνω skip χάνω όλες τις προηγούμενες δραστηριότητες????
-
Παιδιά είναι απλά τα πράγματα.Η Xiaomi έχει αντιπροσωπείες όπως εδώ η infoquest σε πολλές χώρες και πλέον πιέζουν αφόρητα είτε μέσω τελωνείων είτε μέσω ,xiaomi ,να σταματήσει η απώλεια εσόδων από αγορές μέσω Κίνας.Δυστυχως είτε μας αρέσει είτε όχι από την στιγμή που η xiaomi έγινε πλέον γνωστή ανά την υφήλιο δύσκολα οι εταιρείες θα επιτρέψουν προϊόντα που αυτές τα πουλάνε 250 ευρώ εμείς να τα παίρνουμε 140 και 150 και αυτές να χάνουν.Τωρα τι θα γίνει τελικά στο τέλος δεν είμαι σίγουρος αλλά τα π…
-
Παράθεση από derveni: “Ας πέσουν λίγο οι τόνοι από όλους μυρίζει μπαρούτι. Εδώ ο καθένας καταθέτει την άποψη του να θυμίσω τον Βολταιρο και την φράση του << Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες >>. Εδώ ο καθένας καταθέτει την άποψη του όπως την αντιλαμβάνεται και αυτό εξέφρασα όσων αφορά εμένα και όσο ρεαλιστικά το βλέπω πιστεύω. ” Χωρίς να θέλω να επεκταθω στο θέμα διότι πιστεύω ότι έχει εξαντληθεί, ένα σχόλιο σχετικά με τον Βολταίρο. giati-o-volt…
-
Ο παραλληλισμός συμφωνώ ότι είναι ως ένα σημείο υπερβολικός.Αλλα μιλάμε πάντα για μια εταιρεία που έγινε κυρίως γνωστή με την σειρά redminote και redmi δηλαδή με μέσο κόστος τα 125 ευρώ.Το να ακούω εδώ μέσα για apple και κάτι παρόμοια ειδικά από άτομα που έχουν γνώσεις μου ξινιζει κάπως
-
Παράθεση από Firem@n: “Η Apple είναι μια ξεχωριστή περίπτωση-κατηγορία: τα κινητά της αφορούν αυτούς που έχουν να δαπανήσουν 500+ για ένα κινητό (που σε 1 χρόνο θα είναι παλιό) και που άνετα θα δώσουν άλλα τόσα (ίσως και παραπάνω) σε 1 με 1 1/2 χρόνο για το επόμενο μοντέλο. Η xiaomi απέχει έτη φωτός από αυτές τις τακτικές-συσκευές και θεωρώ πως ξεκίνησε άτσαλα (και χωρίς σεβασμό στους ήδη υπάρχοντες πελάτες της) την μετάβαση - μετάλλαξη σε κάτι που μοιάζει apple. Τι θεωρώ πιο πιθανό να συμβεί; ν…
-
Πάντως να αγοράζεις xiaomi και να έχεις σαν πρότυπο τακτικές και πολιτική aple πραγματικά με ξεπερνά.Δεν λέω κάτι παραπάνω γιατί τώρα τελευταία τα σχόλια μου έχουν εκληφθεί ως επιθετικά και δεν το θέλω καθόλου κάτι τέτοιο
-
Παράθεση από pavlidisc: “Επιτέλους πλησιάζει η ώρα που το ξεκλείδωμα του bootloader και το root θα αποτελούν παρελθόν για την Xiaomi!! Μπράβο στην εταιρία. Βρήκε τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο να προστατέψει τους πελάτες της. Δρόμο τον οποίο χάραξε η Apple από το 2008. from my Mi5s ” Ειρωνικά φαντάζομαι το λες