Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 935.
-
Καλημέρα .έχω δώσει το παλιό μου redmi note 3 pro σε ένα ανηψακι μου με την 8.1.1.0 Άρχισε να διαβάζει το φόρουμ και με ρωτάει να βάλει την 8.2.1.0 αλλά χωρίς να χάσει τα προγράμματα και τα τηλέφωνα.Προσωπικα πάντα έκανα factory reset και ξαναεστεινα το κινητό αλλά ο μικρός απλά θέλει να την πέρασει.Γινεται κατευθείαν με install μέσα από το twrp χωρίς wipes ή factory reset ή θα του κολλάει μετά;;;
-
Gkalen πρόσθεσε και το natrium =============== Ιουλ 27th 2017, 6:36pm =============== Με μήνυμα για faild στο mount =============== Ιουλ 27th 2017, 6:40pm =============== Δεν θέλει το system στα wipes μόνο τα 2 πρώτα
-
Στο mi5s plus μου που μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα το ξαναέκανα με τσεκαρισμένα μόνο τα 2 πρώτα στα wipes και φυσικά χωρίς τσεκαρισμενο το system
-
Gkalen σε ευχαριστώ .Ναι η stable είναι 6 άρα ,για twrp ποια έκδοση παιρναω.. Παράθεση από hhanu: “Mi4c Când vom alege aspectul ecranului (4x5 / 4x6 / 5x5 / 5x6) , ecranul blocat și nu putem face nimic , atunci i reboot și să rămână tot ok ” Με μια πρόχειρη μετάφραση στο google μου έβγαλε ρουμάνικα και λέει τα έξεις Όταν επιλέξετε την αναλογία διαστάσεων μπλοκάρει οθόνη (4x5 / 4x6 / 5x5 / 5x6) και δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τότε εγώ επανεκκίνηση και να παραμείνουν όλα ok Εάν μπορεί κάποιος και …
-
Πότε όμως;;; Με τρώει εάν θα βάλω την dev
-
Παράθεση από adekastos: “Την 8.5.3.0 σε mi5s plus την περασε κάποιος φίλος να πει πως τα πάει απο μπαταρία ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ καλή φίλε μου . Από 94% εως9% μου έβγαλε 5 ώρες και 32 λεπτά sot με 2 σιμ και αρκετά σε χρήση τα δεδομένα.Αυτος είναι ο λόγος που το σκέφτομαι ακόμη να βάλω την arωma .Δεν ξέρω και πότε η stable θα πάρει 7άρη android
-
Gkalen σε ευχαριστώ .Ναι η stable είναι 6 άρα ,για twrp ποια έκδοση παιρναω..
-
Παιδιά για το mi5s plus 4/64 με stable 8.5.3.0 δύο ερωτήσεις: για να βάλω την aroma μόνο factory reset και 2ον μετά κλειδώνει στο κινητό ο bootloader????
-
Παράθεση από akisjes: “Παιδια καλημέρα.Σε όλα τα κινητά xiaomi που έχω την τελευταία 3τια είχα μόνιμα stable από το φόρουμ.Σκεφτομαι σήμερα να πέρασω την τελευταία aroma κυρίως για την νέα έκδοση Android 7.0 αλλά και τις νέες ιδιότητες του miui .πιστεύετε ότι θα έχω θέματα ” Καμιά συμβουλή ή κάποιος που να είχε αντίστοιχο προβληματισμό στο παρελθόν
-
Δοκιμάσε άλλο browser
-
Κάπου διάβασα τον gkalen αναφερόμενος στο mi5 ότι στα wipes δεν πατάμε system νομίζω στο θέμα των arωma . Ενδεχομένως να είναι και αυτό που λες εσύ
-
Όλα ok με την 8.5.3.0 στο mi5s plus και μετά από περίπου 12 ώρες δείχνει η μπαταρία να έχει την ίδια καλή απόδοση όπως με την 5.2 . Περισσότερα σε 2-3 ημέρες. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς.Καλημέρα
-
Ναι =============== Ιουλ 8th 2017, 5:13pm =============== gkalen τι προτείνεις.Να μπω πάλι στο twrp και να βάλω και την 8.5.3.0 χωρίς να μπω στα wipes ή να περιμένω????
-
Στην σειρά redmi και redminote μονίμως στα wipes τικαρω τα 3 πρώτα και το έχω κάνει πάνω από 100 φορές σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές συσκευές οι 4 δικές μου και οι άλλες γγνωστών.ΠΡΩΤΗ φορά μου συμβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί
-
λοιπον για να δω ακριβως τι μηνυμα βγαζει για το mount πηγα στο install επελεξα την 8.5.2.0 και προχωρισα ΧΩΡΙΣ ομως να μπω στα wipes .Δεν εβγαλε κατι για το mount εκανα reboot και ξεκινησε κανονικα.Τι ειναι τελικα ...???
-
dalvin system data αυτα τα 3.Αυτο που θυμαμαι ειναι στο mount unable to load ή κατι τετοιο στο mount ομως σιγουρα
-
Παιδιά θα ήθελα την βοηθεια σας.Πήγα στο mi5s plus να περάσω την 8.5.3.0 αφου πρωτα την κατέβασα.Ξεκινησα με τα wipes διαλεγοντας τα 3 πρωτα εως και data μετα στο install επιλεγοντας την ρομ και στο τελος μετα το reboot το κινητό μενει στην οθονη με το mi χωρίς να φορτωνει και να προχωράει.Καταφερα να ξαναμπω twrp επιλεγοντας την προηγουμενη 8.5.2.0 αλλά και παλι τα ιδια.Τι κανω λοιπον?