Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 674.
-
Εξαιρετικά νέα. Μπράβο σε όλη την ομάδα.
-
Συγχαρητήρια thumbsup.png
-
Pre-order Xiaomi MI 6
ktsiaras - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από HarryPokeR: “Καλησπέρα στο Forum! Έχω κάνει προ-παραγγελεια το xiaomi mi 6 από κινεζομαγαζο.... Στα 435€... Έκανα καλά? Θέλω επιχειρήματα... Σας ευχαριστώ... Είναι το πρώτο μου ποστ, σας ζητώ κατανόηση! ” Καλημέρα . μάλλον από το ίδιο παραγγείλαμε (6GB 64GB) απλά περιμένουμε για αποστολή στις 20 Μαΐου. edit Άλλαξε η κατάσταση από pre-orders να δούμε πότε θα γίνει η αποστολή!!
-
Καλή τύχη σε όλους, μπράβο για την προσφορά CitisMarket
-
Καλησπερα σε RN2 όλα καλά με την σημερινή rom, για εμάς που είχαμε κάτι θέματα με την προηγούμενη
-
@gkalen Έχω διαγράψει για να δοκιμάσω εγω το φάκελο root από τη Ρομ και απεγκατασταση το Magisk manager ,είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν πάει όπως πρέπει σε σχέση με τις προηγούμενες rom Γράψω για να βοηθήσω
-
Παράθεση από iamosgr: “Παράθεση από ktsiaras: “Καλησπέρα σε RN2 πολλά κολλήματα σε αρκετές εφαρμογές , chrome, FB και άλλες επίσης το πληκτρολόγιο όταν χρησιμοποιώ λειτουργεί ετεροχρονισμένα,και όταν θέλει. Είμαστε νομίζω για πισωγύρισμα. ” Χαιρεται και από εμένα. Ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχω εγώ. 1.Έχει αργεί ανταπόκριση στο πάτημα με αποτέλεσμα να σου δινει την εικόνα ότι κόλλησε. 2. Όλες οι εφαρμογές αργούν να ανταποκριθουν. Ήξερα ότι για να πάω στην προηγούμενη ήθελε Hard Reset. Ισχύει ακό…
-
καλημέρα και χρόνια πολλά στους Γιώργηδες τηςπαρέας με τις καλύτερες ευχές μου Θα γίνει κάποια αλλαγή στην rom για το Redmi note 2 η θα περιμένουμε την Παρασκευή ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων την διαχείριση.
-
@ntinos_g7 δυστυχώς για μένα και για την άριστη δουλειά που κάνει το team εδώ ξαναγύρισα πίσω και όλα πάρα πολύ καλά Τι να πω ??!!!
-
καλησπέρα σε RN2 πέρασα την νέα rom λίγο καλύτερα ναι αλλά άψογα με τίποτα Στον chrome π.χ. περιμένω σαν το παλιό μου Sony να ανοίξει και να ανταποκριθεί Και παρατηρώ υψηλές θερμοκρασίες 55+c Ενώ αυτό δεν το είχα στις προηγούμενες rom ------------------------------------------------------------------------- Ξαναγύρισα στην προηγούμενη και όλα εντάξει!!!
-
Καλησπέρα σε RN2 πολλά κολλήματα σε αρκετές εφαρμογές , chrome, FB και άλλες επίσης το πληκτρολόγιο όταν χρησιμοποιώ λειτουργεί ετεροχρονισμένα,και όταν θέλει. Είμαστε νομίζω για πισωγύρισμα.
-
Καλησπέρα σε RN2 πολλά κολλήματα σε αρκετές εφαρμογές ,όπως chrome, FB και άλλες επίσης το πληκτρολόγιο όταν χρησιμοποιώ λειτουργεί ετεροχρονισμένα,και όταν θέλει. Κάποια ιδέα γιατί?
-
Καλησπερα και καλή Ανάσταση να έχουμε. Έχουμε τους νικητές του διαγωνισμού??