[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
@dwane3 Could you please upload here a screenshot of Settings => About Phone to see which ROM your phone has?
-
Καλημέρα και από μένα... με redmi note 3 pro δεν είδα να κλειδώνει ο bootloader, όλα καλά. .ΑΛλά 2 μέρες που την έχω βάλει, πρόσεξα ότι σε 2 wifi στη δουλειά δεν με βάζει, ενώ στο σπίτι είναι κανονικά. Είναι τυχαίο γεγονός ή έχει συμβεί και σε άλλους. Δεν είμαι επίσης ευχαριστημένη, διότι όταν κλείνω το τηλέφωνο μετά από κλήση μένει μαύρη η οθόνη όπως και συνέχεια μου βγάζει ότι πρέπει να ξεμπλοκάρει το κινητό πατώντας φωνή+ και δεξί πλήκτρο, κατάντησε κουραστικό.
Οπότε λέω να γυρίσω στην προηγούμενη, που όπως αναφέρθηκε δεν χρειάζεται να κάνω καθαρή εγκατάσταση.
edit: το wifi είχε θέμα η γραμμή, τα άλλα παραμένουν ως έχουν που αναφέρω παραπάνω.zaf_4 --> Zafeira -
-
@jgougos
Είναι στο πρόγραμμα , θα ενημερωθείτε την Παρασκευή.
@stathis
Πιθανώς να ευθύνεται το magisk , έχει παρατηρηθεί lag και στα RN2 και RN3 , σε αυτά τα 2 ΜΤΚ παρατηρήθηκε το πρόβλημα .
Όποιος θέλει να προχωρήσει σε flash ας διαγράψει το φάκελο root από τη Ρομ και απεγκατασταση το Magisk manager μέχρι την Παρασκευή που θα διορθωθούν τα πράγματα. -
Ο/H dfoust έγραψε:
Γενικος, αψογη χωρις θεματακια -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0