Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Metal
ΜήνυμαΚαλώς τον! Πιστεύω είμαστε αρκετοί! Εγώ κατά κύριο λόγο ακούω Power Metal, τόσο οld school όσο και πιο σύγχρονο. Φυσικά ακούω κλασικό metal καθώς αποτελεί τη ρίζα όλων των υπολοίπων ειδών και παρακλαδιων! Βέβαια δεν λέω όχι σε οτιδήποτε άλλο μου χαϊδεύει το αυτί (π.χ. Melodic Death, Thrash,, κ.α.). Δεν κατάλαβα όμως τι είναι αυτό που μας χωρίζει! Υπάρχει όντως κάτι; Γιατί πιστεύω η αγάπη για το συγκεκριμένο είδος είναι πιο ισχυρή από οτιδήποτε άλλο που ενδέχεται να μας χωρίζει!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Είτε με το εικονίδιο με το ψαλιδακι που έχει επάνω στο αναδυόμενο μενού ή σέρνοντας τρία δάκτυλα προς τα κάτω, επάνω στην οθόνη!
-
Υπάρχει! Ανέβασε εδώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο, και θα σου πούμε.
-
βοήθεια παρακαλώ
ΜήνυμαΚαλημέρα. Τον κωδικό του Mi account σου ζητάει; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο να δούμε;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-