Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από tuxx: “Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με την τελευταία stable σε mi mix 2: Κάνοντας update σε magisk 18 το κινητό πέφτει σε bootloop. Πέρασα τη rom ξανά από πάνω (aroma), η οποία βάζει magisk 17.2 χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Την πέρασα τρίτη φορά από πάνω, αυτή τη φορά μη διαλέγοντας κάποια επιλογή για root και μπούταρε κανονικά. Έπειτα φλάσαρα και πάλι magisk 17.2, 18 κλπ πέφτοντας πάλι σε bootloop. Χρησιμοποίησα τον τελευταίο magisk uninstaller μπας και ξεκολλήσει τα πράγματα επίσης χωρίς…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Όχι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Οι διαφορές στη συμπεριφορά οφείλονται στο γεγονός ότι δεν μιλάμε για ίδιες ROM (άσχετα από την έκδοση τους).

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Καλημέρα, έβαλα το twrp στο Poco f1 και παρατηρώ ότι όταν μπαίνει μέσα κολλάει η οθόνη στην αρχή δεν αποκρίνεται ότι και αν πατάω και μετά από λίγο ξεμπλοκαρει και ακούει. ” Είναι φυσιολογικό αυτό για το poco. Δυστυχώς καθυστερεί να φορτώσει ο οδηγός της οθόνης στο TWRP, καθώς το pocophone δεν στηρίζεται στο παλιό πρότυπο των framebuffer graphics, αλλά σε νεότερη υλοποίηση. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που aroma ROM στο poco δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει (σωστά τουλάχισ…

• Παράθεση από geogian: “Whyred ” Πρέπει να βρεις το κατάλληλο mod που δουλεύει σε κάθε έκδοση (ναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Xiaomi παίζει με τις βιβλιοθήκες της κάμερας, οπότε δεν δουλεύουν όλα τα mods σε όλες τις εκδόσεις όπως λίγο πολύ γινόταν στο MIUI 9). Ξεκίνα με Arnova από το thread του XDA και αν δεν δουλέψει από εκεί και πέρα είσαι στο ψάξιμο.

• Παράθεση από geogian: “Καλησπέρα παιδιά. Πήγα από stable 10.0.2 σε developer 8.12.6 της κοινότητας και η google camera δε λειτουργεί ενώ έχω ενεργοποιήσει camera2 API. Μου διαφεύγει κάτι; ” Σε ποια συσκευή ?

• Παράθεση από jimmynet: “Ευχαριστώ, κάτι έχω βρει αλλά να το βάλω η θα δημιουργήσει πρόβλημα ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάρε ένα TWRP για platina (βασικά ίσως και το μοναδικό που έχει κυκλοφορήσει). Στο XDA γράφουν ότι χρησιμοποιήθηκε για να φλασαριστεί xiaomi.eu ROM με επιτυχία, οπότε αν έγινε αυτό δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει και την δικιά μας. Έκανα ένα unpack το image του ramdisk και όντως φαίνεται στο prop του να έχει γίνει σωστό build και έχει τη σωστή κωδικ…

• Παράθεση από Dark_Soul14: “Οποτε η Xiaomi εχει παρατησει την mediatek..μαλισταΘα δω αν ειναι να κατεβασω καμια πιο καινουρια εκδοση ευχαριστω ” Καμία σχέση όμως. Μια χαρά παίρνει ενημερώσεις η επίσημη developer ROM του nikel, την Παρασκευή πήρε την 8.12.6 σε MIUI 10. Εσύ ποια ROM έχεις στη συσκευή και σε ποια προσπαθείς να πας ? Έχεις τελικά ξεκλειδώσει ή όχι ?

• Παράθεση από pasiakos: “Ευχαριστώ πολύ παιδιά τελικά το καταφέραμε. Αυτήν την rom που έβαλα έχει και Ελληνικά οπότε είμαι καλλυμένος. Ερώτηση τώρα. Η ελληνική ROM του φόρουμ τι διαφορές έχει με αυτήν που έβαλα; ” Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom

• Παράθεση από tsoutsas7: “Προτείνεις να το βάλω ή όχι; το έχω δει και εγώ αυτό. Απλά μου είπαν να έρθω εδώ λόγο Index of /current/Stable από εδώ δεν μπορώ να κατεβάσω κάτι; Ευχαριστώ για την απάντηση! ” Για να βάλεις την ROM για τη συσκευή σου από το link που δίνεις, προϋπόθεση είναι ξεκλείδωτος bootloader που πολύ αμφιβάλω αν έχεις.

• Παράθεση από jimmynet: “Καλημέρα Επειδή έχω έχω προχωρήσει στην αγορά του Mi 8 Lite και μου έχει μείνει το Kenzo θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω στο Kenzo τώρα την XTRV 8 11.22 και επειδή διάβασα εδώ ότι σταμάτησε η υποστήριξη του πλέον με Developer Roms και επειδή θέλω να το δώσω στο γιο μου θα ήθελα να βάλω την τελευταία stable. Επειδή έχω ψιλοχαθεί ποια είναι η τελευταία stable ώστε να προχωρήσω σε μια τελευταία εγκατάσταση και που μπορώ να τη βρω ? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μο…

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αυτό θέλει να γλυτώσει μικρέ Κωστάκη. Μπορεί να προχωρήσει στην εγκατάσταση νέου twrp και πολύ πιθανό να ειναι οκ. ” Μα έχει κάνει factory reset ήδη ρε Γιώργο. Δηλαδή το πρόβλημα είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ? Ένα copy γίνεται στο PC ή σε Cloud και επαναφορά.

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Ένα format data και reboot στο recovery θα έλυνε τα προβλήματα με την κρυπτογράφηση επίσης, εκτός αν χάνω κάτι.

• 8.11.29 αρωμα μπαταρια

BanditGR - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Εικόνα από το stock διάγραμμα ενέργειας μπαταρίας και στατιστικά ανά εφαρμογές και SOT για μια πρώτη εκτίμηση. Εγκατάσταση Gsam με root πρόσβαση και παρακολούθηση για μια φόρτιση και πάλι εικόνες από την κεντρική οθόνη όσο και από την κατανάλωση ενέργειας των εφαρμογών, για μια ποιο σοβαρή εκτίμηση. Χωρίς τίποτα από τα παραπάνω, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς.

• Παράθεση από Christos7: “Καλημέρα παιδιά, εμείς με τα kenzo τι μπορούμε να κάνουμε;---------------- ” Είτε μένετε με την 8.11.22, είτε προχωράτε σε λύσεις άλλων custom ROM πέρα από το οικοσύστημα του MIUI, πχ Lineage, Resurection Remix, Pixel Experience, Nitrogen OS κτλ. Οι 2 τελευταίες απ' όσο γνωρίζω προσφέρουν ακόμα ενημερώσεις και έχουν φτάσει μέχρι Android Pie, με ότι συνεπάγεται αυτό (για νέα features αλλά και τα προβληματάκια της η κάθε μία). Θεωρητικά θα μπορούσε να εξεταστεί και το ενδε…

• Παράθεση από vvnks: “Στο redmi 4a σε miui 9 ηταν android 7 nougat τωτα σε miui 10 εγινε android 6 στην ουσια υποβαθμιστηκε γιατι πρωτα μας ενδειαφερει το android και μετα το miui ( η μανα xiaomi δινει το miui 10 σε nougat) ” Η Global ROM του rolex σε MIUI 10 συνεχίζει να βρίσκεται σε Nougat. Η CN/eu που χρησιμοποιούμε εμείς ως source για κάποιο (ακατανόητο πραγματικά) λόγο φαίνεται να βρίσκεται σε 6αρι. Δεν γνωρίζουμε το λόγο που έχει συμβεί αυτό και αν είδα σωστά τα επίσημα forum πρόκειται για …

• Παράθεση από knight666: “Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή Κυριακή να έχουμε. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω σαν άσχετος με τις rom. Γιατί τον τελευταίο καιρό βγαίνουν προβληματικές οι περισσότερες rom; Είναι λόγω του ότι είναι dev και αυτά τυχαίνουν; Είναι λάθος των mods της κοινότητας λόγω φόρτου εργασίας; ΥΓ. Η ερώτηση μου είναι καθαρά από περιέργεια και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κρίνω ή να κατηγορήσω όλα τα παιδιά που προσφέρουν πολύ περισσότερα από ότι θα έπρεπε. ” Ποιες ακριβώς ROM βγα…

• 100% πλέον σίγουρο ότι σταματάνε οι ROM για kenzo. Η 8.11.22 είναι η τελευταία developer MIUI ROM για την συσκευή. Ήταν 3 πολύ καλά χρόνια για ίσως το καλύτερο Redmi Note τηλέφωνο που έχει βγει ποτέ, αν εξαιρέσει κανείς την (σχεδόν) άθλια κάμερά του. Απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, την πορεία αυτή θα ακολουθήσει και το gemini που δεν είδε ποτέ την 8.11.29. Αν τελικά δεν παραδοθεί source και αυτή την εβδομάδα τότε οι πιθανότητες να έχει πάρει και αυτό το τελευταίο του update, αυξάνουν. Θα σας κρατά…

• Επίσης να ενημερώσουμε εδώ άπαντες ότι το Magisk αναβαθμίστηκε στην έκδοση 18.0 που έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την 17.3 beta ή και την canary ακόμα. Έχουμε προγραμματίσει να συμπεριληφθεί στις επόμενες ROM που θα γίνουν διανομή.

• Απλό factory reset μέσω TWRP και περιμένεις να ανοίξει. Δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις τη ROM. Θα πρέπει να το ξαναστήσεις δυστυχώς όταν ανοίξει με το καλό.

• Παράθεση από teddukos94: “Εαν περάσω την Global θα ειμαι οκ; ” Πως θα το κάνεις αυτό ακριβώς ? Δεν θα βγαίνει η XTRV σε global source πλέον αλλά σε CN/eu. Αν εννοείς να περάσεις επίσημη global μέσω TWRP δεν το συνιστώ με την καμία.