Πήρα ένα redmi 2 2014811 (2GB όμως, έχει σημασία) και επιχείρησα να του περάσω την Ελληνική ROM. Αλλά για κάποιο λόγο διαγράφηκε το partition του μοντεμ του (baseband), με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει καμία SIM . Το θέμα του γιατί έγινε αλλά και της επαναφοράς-επισκευής του τηλεφώνου ερευνάται απο άτομα έμπειρα του forum. Μετά απο μέρες δοκιμών καταλήξαμε ότι πρέπει να βρούμε το αρχικό partition του modem με το οποίο ερχόταν το κινητό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να περάσουμε αυτήν την σπάνια έκδοση modem partition που δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά στο ιντερνετ, και να επαναφέρουμε το άτυχο κινητάκι . Ακόμα θα μπορέσουμε να προστευσουμε μελλοντικά παρόμια προβλήματα που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στην κοινώτητά μας.
Αυτό που βασικά ζητάω είναι , αν υπάρχει κάποιος νέος κάτοχος ενώς REDMI 2 2014811 με 2GB RAM, αν βρίσκεται Θεσσαλονίκη να επικοινωνήσει μαζί μου να δανειστώ για 10 λεπτά το κινητό του και να πάμε για έναν καφέ στο σπίτι μου να τραβήξουμε με ασφάλεια ένα backup το modem partition (και για αυτόν θα είναι καλό) , ή αν δεν είναι Θεσσαλονίκη, να το κάνουμε τηλεφωνικά και με ένα teamviewer να κάνουμε το backup του partition.
Πληροφορίες για το θέμα μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link ( Redmi 2 Baseband unknown, IMEI lost )
Αν και τελευταία επικοινωνώ με τον Dnomikos τηλεφωνικά και δοκιμάζουμε καθημερινά διάφορες λύσεις που μου προτείνει σαν πιο έμπειρος.
Αυτό που βασικά ζητάω είναι , αν υπάρχει κάποιος νέος κάτοχος ενώς REDMI 2 2014811 με 2GB RAM, αν βρίσκεται Θεσσαλονίκη να επικοινωνήσει μαζί μου να δανειστώ για 10 λεπτά το κινητό του και να πάμε για έναν καφέ στο σπίτι μου να τραβήξουμε με ασφάλεια ένα backup το modem partition (και για αυτόν θα είναι καλό) , ή αν δεν είναι Θεσσαλονίκη, να το κάνουμε τηλεφωνικά και με ένα teamviewer να κάνουμε το backup του partition.
Πληροφορίες για το θέμα μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link ( Redmi 2 Baseband unknown, IMEI lost )
Αν και τελευταία επικοινωνώ με τον Dnomikos τηλεφωνικά και δοκιμάζουμε καθημερινά διάφορες λύσεις που μου προτείνει σαν πιο έμπειρος.