Διαφήμιση

Οδηγίες προς "ναυτιλομένους"...?

• Σε εξέλιξη
    • Πολλά μπορούν να γίνουν, όπως και ο νέος χρήστης να μαζεύει κάποιους πόντους πρίν να αρχίσει να γράφει .... Εν καιρώ :wink:
    • Επίσης μπορούμε να κάνουμε με του σε όρους όπου λέμε π.χ. wipe all data ή wipe cache τι σημάνει... Και τι κάνει το καθένα από όλα αυτό...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • @caeser συμφωνώ και επαυξάνω με το αρχικό σου κείμενο. Ελπίζω να το φτιάξετε σύντομα το "μανιφέστο". 'Οπως και η ιδέα του @maddoctor μου αρέσει, που λέει να μπει σαν κείμενο υποδοχής στα νέα μέλη.
    • Διαφήμιση
    • Θα συμφωνήσω με όλους και όλα.

Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ενα είδος quiz πριν κάποιος αρχίζει να γράφει ποστ στο φόρουμ με όσα αναφέρθηκαν στο πρώτο ποστ του caeser και όχι μόνο ;)
    • Απ' ότι βλέπω στο θέμα υπάρχουν απαντήσεις από Mod - Admin - Παλιοί και έμπειροι χρήστες του Forum γι' αυτό και ελπίζω να χώνομαι ανάμεσα σε μια συζήτηση στην οποία δεν έχω λόγο. Οπότε και ζητάω συγνώμη αν το κάνω μια και είμαι καινούργιο μέλος. Παρ' όλα αυτά, μια και γράφω είδη το μήνυμα, μπορώ να αναφέρω ότι μου αρέσει το αρχικό θέμα καθώς και οι υπόλοιπες προτάσεις. Απλά θα μπορούσα να προσθέσω ότι οι νέοι φίλοι μαζί με το κείμενο όπως αυτό διαμορφωθεί, να λαμβάνουν και μια λίστα με link τα οποία θα είναι με την σειρά με την οποία θα πρέπει να επισκεφτούν ώστε να ενημερωθούν σωστά (πάντα σύμφωνα με το κινητό το οποίο έχουν, το οποίο θα πρέπει να δηλώνεται υποχρεωτικά). ^^
      Και πάλι συγνώμη αν σαν νέο μέλος δεν έπρεπε να απαντήσω σ' αυτό το θέμα.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Ο/H bzanios έγραψε:

Απ' ότι βλέπω στο θέμα υπάρχουν απαντήσεις από Mod - Admin - Παλιοί και έμπειροι χρήστες του Forum γι' αυτό και ελπίζω να χώνομαι ανάμεσα σε μια συζήτηση στην οποία δεν έχω λόγο. Οπότε και ζητάω συγνώμη αν το κάνω μια και είμαι καινούργιο μέλος. Παρ' όλα αυτά, μια και γράφω είδη το μήνυμα, μπορώ να αναφέρω ότι μου αρέσει το αρχικό θέμα καθώς και οι υπόλοιπες προτάσεις. Απλά θα μπορούσα να προσθέσω ότι οι νέοι φίλοι μαζί με το κείμενο όπως αυτό διαμορφωθεί, να λαμβάνουν και μια λίστα με link τα οποία θα είναι με την σειρά με την οποία θα πρέπει να επισκεφτούν ώστε να ενημερωθούν σωστά (πάντα σύμφωνα με το κινητό το οποίο έχουν, το οποίο θα πρέπει να δηλώνεται υποχρεωτικά). ^^
      Και πάλι συγνώμη αν σαν νέο μέλος δεν έπρεπε να απαντήσω σ' αυτό το θέμα.
      Φυσικά και έπρεπε να μιλήσεις, εφ'όσον έτσι ήθελες και είναι χαρά μας να ακούμε όλες τις απόψεις και σ'ευχαριστούμε πολύ που το έκανες!
      Όσο για την πρόταση, θα έλεγα ότι (αν και θεωρητικά είναι πολύ super σαν ιδέα!!!) πρακτικά δυστυχώς έχει αποδειχτεί, ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι χρήστες που στην αρχή τουλάχιστον, δεν γνωρίζουν επ'ακριβώς ποιά συσκευή κατέχουν. Αυτό μπορεί να έχει "τραγικά" αποτελέσματα για την συσκευή, εάν από λάθος δηλωμένη συσκευή του αποσταλεί του χρήστη, λάθος link με λάθος οδηγίες... Οπότε μάλλον είναι ασφαλέστερο (για την συσκευή του), να έρχεται και να γράφει πρώτα μέσα στο φόρουμ και από την εμπειρία μας, μπορούμε πολλές φορές να διακρίνουμε εάν υπάρχει κάποιο λάθος ή όχι (Υπάρχουν πολλά παραδείγματα να αναφέρω, αλλά θα σου πω μόλις το χθεσινό περιστατικό, όπου κάτοχος Xiaomi Redmi Note 3, είχε δηλώσει, στη συσκευή του, Xiaomi Redmi Note 3G... Αυτά, όπως καταλαβαίνεις είναι δύο διαφορετικά τηλέφωνα και μπορείς να φανταστείς τι θα συνέβαινε, εάν χωρίς να προηγηθεί κάποια συνομιλία, ο χρήστης είχε λάβει links και οδηγίες για την λάθος συσκευή που είχε δηλώσει...) :D
    • Φίλε @caeser

Πολύ σωστά αυτά πού αναφέρεις, άρα πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεπεραστεί το εμπόδιο αναγνώρισης της συσκευής. Ίσως με κάποιο Θέμα στο οποίο θα αναφέρονται οι συσκευές της Xiaomi και οι διαφορές στα πολύ κοντινά μοντέλα. Ένα θέμα που θα μπορεί κάθε καινούργιος με τις ερωτήσεις του αλλά και την δικιά σας εμπειρία να κάνει την απαραίτητη αναγνώριση. Ίσως το να είναι το πρώτο link.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • Σίγουρα χρήσιμες οι "οδηγίες προς ναυτιλομένους" κ πολυ καλή ιδέα να αποστέλλεται με την εγγραφή κάποιου στο φορουμ... Εμενα παντως ΘΑ με είχε βοηθήσει πολυ αν τον διάβαζα με το που μπηκα
    • Τώρα ανακάλυψα το topic και θα συμφωνήσω σε όλα. Λόγου ότι κάποιες συσκευές της Xiaomi είναι ιδιαίτερα δημοφιλής έχουμε μαζευτεί αρκετοί (που να πέσουν η τιμές στο Mi5). Καθημερινά σαν πρεζόνι περνάω μία - δυο ώρες πλέον στο forum.
      Θα πρέπει κατά την δική μου άποψη στην αρχική σελίδα να υπάρχει ένα topic το οποίο να εξηγεί αυτά που αναφέρει ο caeser, τι σημαίνει developer rom και ότι είναι μια ασταθής rom, τι σημαίνει stable rom. Τι είναι fastboot λειτουργία, τι είναι recovery και ποιες είναι οι δυνατότητες του κάθε recovery (TWRP, CMW, MiRecovery). Επειδή πλέον εδώ και μήνες οι καινούργιες συσκευές είναι κλειδωμένες οδηγίες ότι πρέπει να τις ξεκλειδώσουν και οδηγούς flash rom. Και το σπουδαιότερο ότι γίνεται είναι με ευθύνη των ιδιοκτητών συσκευών.
      Το ανωτέρω topic θα πρέπει να το επιμεληθεί κάποιος-οι από την διαχειριστική ομάδα του forum και να είναι μη προσβάσιμο για εμάς τους χρήστες.
      Όσο για την συμπεριφορά κάποιον ένα θα πω: πρώτα χρεοκοπήσαμε σαν πολιτισμός, παιδεία και μετά ήρθε η νομισματικη χρεοκοπία.

Υ.Γ. ξέρω ότι ίσως πείτε ότι τα προαναφερόμενα υπάρχουν αλλά είναι σκόρπια.