Πολλά μπορούν να γίνουν, όπως και ο νέος χρήστης να μαζεύει κάποιους πόντους πρίν να αρχίσει να γράφει .... Εν καιρώ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦυσικά και έπρεπε να μιλήσεις, εφ'όσον έτσι ήθελες και είναι χαρά μας να ακούμε όλες τις απόψεις και σ'ευχαριστούμε πολύ που το έκανες!Ο/H bzanios έγραψε:
Απ' ότι βλέπω στο θέμα υπάρχουν απαντήσεις από Mod - Admin - Παλιοί και έμπειροι χρήστες του Forum γι' αυτό και ελπίζω να χώνομαι ανάμεσα σε μια συζήτηση στην οποία δεν έχω λόγο. Οπότε και ζητάω συγνώμη αν το κάνω μια και είμαι καινούργιο μέλος. Παρ' όλα αυτά, μια και γράφω είδη το μήνυμα, μπορώ να αναφέρω ότι μου αρέσει το αρχικό θέμα καθώς και οι υπόλοιπες προτάσεις. Απλά θα μπορούσα να προσθέσω ότι οι νέοι φίλοι μαζί με το κείμενο όπως αυτό διαμορφωθεί, να λαμβάνουν και μια λίστα με link τα οποία θα είναι με την σειρά με την οποία θα πρέπει να επισκεφτούν ώστε να ενημερωθούν σωστά (πάντα σύμφωνα με το κινητό το οποίο έχουν, το οποίο θα πρέπει να δηλώνεται υποχρεωτικά).![]()
Και πάλι συγνώμη αν σαν νέο μέλος δεν έπρεπε να απαντήσω σ' αυτό το θέμα.