γεια σας παιδια.σημερα παρελαβα το mi band 2 και το εχω συνδεσει με το redmi pro μου μεσω της εφραμογης mi fit στο playstore.τι διαφορεσ εχει η ελληνικη εφαρμογη που εχετε εδω?πως μπορω να τη βαλω?
γεια σας παιδια.σημερα παρελαβα το mi band 2 και το εχω συνδεσει με το redmi pro μου μεσω της εφραμογης mi fit στο playstore.τι διαφορεσ εχει η ελληνικη εφαρμογη που εχετε εδω?πως μπορω να τη βαλω?
@billpat7 Πήγαινε στην αρχική σελίδα του thead και θα σου λυθουν όλες οι απορίες. Μαγεία!
Πηγα στην αρχικη..αλλα δε λεεο τι πρεπει να κανω σε περίπτωση ποθ εχω ηδη βαλη την έκδοση απ το playstore. Επίσης αμα ειναι μα βαλω κάποια, ποια να βαλω?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πηγα στην αρχικη..αλλα δε λεεο τι πρεπει να κανω σε περίπτωση ποθ εχω ηδη βαλη την έκδοση απ το playstore. Επίσης αμα ειναι μα βαλω κάποια, ποια να βαλω?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η έκδοση του playstore δεν είναι συμβατή με την δικιά μου. Επίσης δεν έχει ελληνικά.
Εβαλα την τελευταια, εκανε και Update το firware ολα καλα. Αλλα κάθε φορα που βγαινω απο την εφαρμογη (με home, οχι back) τοτε η εφαρμογη κλεινει. Μου θυμισε παλιες κακες εποχες με 1gb ram.. δεν το εκανε ποτε μεχρι τωρα
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
καλησπέρα στην ομορφη Κοινοτητά σας...ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια που έλαβα εδω...κατατοπιστικές οδηγίες ακόμα και για εμένα την αρχάρια...χιλια ευχαριστω !
Μία ερώτηση για να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με την mifit εφαρμογή. Βγαίνουν 2 εφαρμογές, μία στο play store και μία κινέζικη στο xiaomi store και η κινέζικη έχει τα επιπλέον features αναγνώρισης κλήσης και ειδοποίησης αποσύνδεσης;
Ο maddoctor μεταφράζει την εκάστοτε κινέζικη και μας δίνει;