Ήταν όλα οκ! Δεν έφτεγε αυτό! Τελικά το ΕΛΥΣΑ! Έπρεπε για κάποιο περίεργο λόγο να κάνω πρώτα sign out από το mi cloud στο κινητό και μετά να κάνω sign in στο mi fit (και μετά πάλι sign in στο mi cloud)! Δεν βρίσκω λογική αλλά η δουλειά έγινε! Ελπίζω αν έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα να το λύσει μ αυτόν τον τρόπο!Ο/H maddoctor έγραψε:
Πήγαινε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και δες μήπως έχεις κανένα κόκκινο Χ στα δικαιώματα της εφαρμογής, ενώ δεν έπρεπε. Αυτό το έχω συνήθως στο Mi WifiΟ/H tasoslgr έγραψε:
Δοκίμασα και με mobile data! Καμία άλλη ιδέα;
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
-
-
Ο/H billxrys έγραψε:
Doctor μπορείς να μου δώσεις το links για την αγγλική έκδοση του mi fit. Γιατί δεν το βρίσκω.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H billxrys έγραψε:
Συγνώμη εννοώ την πειραγμενη ε αγγλική έκδοση.τα δύο λινκ που έχεις είναι για το playstore kai to muimarket...
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Λοιπόν μόλις πρόσεξα ότι μέσα στην εφαρμογή, εμφανίστηκε κώδικας που συσχετίζεται με το καινούργιο ρολόι της Xiaomi, το Huami Smartwatch
<item>Είναι ο Huami sensor φορτισμένος?</item>
<item>Μήπως ο Huami sensor έχει συνδεθεί αλλού?</item>
<item>Κάντε επανεκκίνηση στο Bluetooth</item>
<item>Κάντε επανεκκίνηση στο κινητό</item>
<item>Πως να συγχρονίσω με τον sensor?</item>
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το ρολόι θα έχει προεγκαταστημένη μία ειδική έκδοση της εφαρμογής.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Η τελευταια 2.2.0 εφτιαξε νεο bug.
Απαξ και βγαλει το βραδυ (συνηθως κατα τις 10) πόσα βηματα εχουν γινει, απο κει και περα τα παραπανω βηματα ενω εμφανιζονται, λεει οτι επιτευχθηκε ο στοχος, δονειται κλπ, δεν καταγραφονται πουθενα, και με το που "γυρισει" η μερα χανονται.
Αυτο σιγουρα δεν συνεβαινε με καμμια απο τις προηγουμενες.
Ολα αυτα με την Αγγλικη, (με auto update) αλλα το προβλημα λογικα ειναι παντου. -
Καλημέρα!
Παρέλαβα χτες το Mi band 2s και το σύνδεσα κανονικά στο RedMi 3s μου (V8.0.2. stable ελληνική) μεσω της v2.2.0.
Αρχικά να αναφέρω ότι και σε μένα κρασάρει η εφαρμογή όταν πηγαίνω στο μενού για το ξεκλείδωμα μέσω του Mi Band.
Επίσης, στο running, μου βγάζει την διαδρομή που έχω κάνει, αλλά χωρίς χάρτη. Είναι κάποιο bug ή απλώς δεν υποστηρίζει ελληνικούς χάρτες;
Τέλος, πρόσθεσε στα καθημερινά km που διανύεις, γύρω στα 1300 μέτρα, ενώ τα έκανα με αυτοκίνητο! -
Χαρτες μονο αν τρεχεις εντος Κινας..
Οσο για το κρασαρισμα, σιγουρα στην native ΑΓΓΛΙΚΗ στα αγγλικα δεν κρασαρει με gtv 9.01 .
Ουτε αν το τηλεφωνο ειναι στα ελληνικα.
Για τα χιλιομετρα μεσω αυτοκινητου, εχει να κανει με τον αλγοριθμο που καταλαβαινει απο τις δονησεις οτι εισαι εποχουμενος.
Ας πουμε αν περπατας και σπρωχνεις καροτσι, νομιζει οτι εισαι σε αυτοκινητο/μηχανακι, και ΔΕΝ γραφει.
Θα επρεπε να υπαρχει τροπος να του λες οταν πρεπει πως μετακινησε...
Γενικοτερα ειναι μια μετριοτητα αυτο το πραγμα, απο ολες τις πλευρες. -
Καλησπέρα Γιατρέ υπάρχει πιθανότητα να γίνεται στο mi band 2 όταν σου στέλνουν viper μήνυμα να βγάζει πάλι το WhatsApp εικονίδιο θα ήταν ωραίο;;;Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα