Μόλις μου έκανε η εφαρμογή αναβάθμιση στο firmware του Mi Band. Να περιμένετε άμεσα νέα έκδοση της εφαρμογής. Υποψιάζομαι ότι θα ενεργοποιήσουν μία εντολή που είχα δει μέσα, να σε ειδοποιεί το mi band όταν δεν επικοινωνεί με το κινητό, σαν anti lost λειτουργία.
Με την έκδοση του playstore μου μέτρησε ύπνο απο τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 και κάτι το βράδυ και μου φάνηκε περίεργο μετά απο κανένα δεκάλεπτο που άνοιξα την εφαρμογή είχε χαθεί η μέτρηση
Επανερχομαι με το θεμα της "απωλειας" βηματων.
Σημερα το ξανακανε.
Εχασε 2000 βηματα (περιπου) χωρις να συμβει κατι ιδιαιτερο.
Το πηρα χαμπαρι το απογευμα.
Μεχρι το βραδυ στις 12 που μηδενισε συνεχιζε να κραταει τα βηματα και να τα κανει update στο ιστορικο με ενα offset.
Η διαφορα ειναι οτι οταν δεν χανει το update το ιστορικο ειναι in sync με τον μετρητη, ενω οταν χανει δειχνει σαν να γινεται update καθε 10-15 λεπτα (δλδ το offset δεν ειναι απολυτα σταθερο).
Επανερχομαι με το θεμα της "απωλειας" βηματων.
Σημερα το ξανακανε.
Εχασε 2000 βηματα (περιπου) χωρις να συμβει κατι ιδιαιτερο.
Το πηρα χαμπαρι το απογευμα.
Μεχρι το βραδυ στις 12 που μηδενισε συνεχιζε να κραταει τα βηματα και να τα κανει update στο ιστορικο με ενα offset.
Η διαφορα ειναι οτι οταν δεν χανει το update το ιστορικο ειναι in sync με τον μετρητη, ενω οταν χανει δειχνει σαν να γινεται update καθε 10-15 λεπτα (δλδ το offset δεν ειναι απολυτα σταθερο).
Παιδιά, μέσα η εφαρμογή έχει για να στέλνετε σχόλια, παρατηρήσεις, bug που έχετε βρει. Έχει στείλει κανένας σας σχόλιο στην εταιρεία να το δούνε?