Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Εγώ πάντως παιδιά το έχω γράψει και ποιο παλιά εδώ εγώ όλες μου της επαφές με ελληνικά κεφαλαία κολλητές και δεν μου δείχνει ερωτιματικά..!! :thumbup:
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Καλημέρα κάθε φορά που ανοίγω το mi fit βγάζει το μήνυμα allow access to location? οπότε για να συνδεθώ με τις συσκευές πρέπει να έχω ανοιχτό το gps αλλιώς δεν συνδέεται το κάνει σε όλους αυτό ή υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω;

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk
  • Για πείτε κάνα α ιδέα για να ξαναδουλέψει...δεν το αναγνωρίζει με τίποτα το κινητό ούτε το mi fit ούτε σαν blue tooth συσκευή...
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Διόρθωσα κάποια πραγματάκια με την ειδοποίηση στις κλήσεις.
    Οι οδηγίες ισχύουν καθώς και τα links. (σελ 130, ποστ 1558)

Οδηγίες για το GadgetBridge με καλύτερη γραμματοσειρά, ελληνική χωρίς κενά και υποστήριξη 18 χαρακτήρων με ειδοποιήσεις στις εφαρμογές (viber,whatsapp,gmail κλήσεις κλπ) έχω δώσει εδώ.

Οδηγίες για το Ελληνικό Mi Fit έχει δώσει ο @maddoctor.

1) gb-lousou-latest_greek18.apk
    Αυτό παραμένει ίδιο:
    2) Mili_pro_no_spaces_align.ft

EDIT1: Ανανέωσα το 1). Θεώρησα καλό να προσθέσω και μία προσπάθεια αυτόματης επανασύνδεσης ανα 30 δευτερόλεπτα, εάν η επιλογή autoreconnect είναι ενεργοποιημένη, το bluetooth ανοιχτό και το gb αποσυνδεδεμένο γιατί παρατήρησα ότι καμιά φορά μετά από αποσύνδεση λόγω απόσταστης ή μετά από επανεκκίνηση το gb προσπαθεί να συνδεθεί κ αν αποτύχει παραμένει αποσυνδεδεμένο.
  • Λοιπόν,
    επειδή είμαι σε φάση αγοράς ΧΙΑΟΜΙ Μi A1 και γιατί το λέω αυτό; Άλλαξα από χθες την miui σε nitrogen os oreo android 8. Έτσι να δω εάν μου πάει... Super πραγματικά πολύ όμορφη ρομ. Στο δια ταύτα, το Gadgetbridge το έχω κλειδώσει για να μην το πετάει σε κάθε εκκαθάριση που κάνω. Αλλά κατά διαστήματα από χθες με πετάει έξω. Λογικά θεωρώ ότι φταίει η ρομ αλλά είπα να το πω και εδώ μήπως υπάρχει άλλη σκέψη ή λύση.
    Σας δείχνω και το sc για να καταλάβετε τι εννοώ. Κατά τ άλλα άψογη εφαρμογή lousou έχεις κάνει ακόμα πιο όμορφο το miband 2 μου.

zaf_4 --> Zafeira
  • @zaf_4 ευχαριστώ και πάλι. Ισως μπορουμε να βρουμε τι φταιει και να το διορθωσουμε αν βοηθησεις.
    καταρχην θα πρεπει να ξερω αν εχεις περασμενη την τελευταια (οταν λεω τελευταια εννοω απο χτες το βραδυ) εκδοση gadgetbridge.
    Μετά να δεις αν ξετσεκαρεις απ τις επιλογες το Reconnect Automatically αν συνεχιζει να στο κανει και να μου πεις.
    Τέλος αν παλι το κανει να περασεις την εφαρμογη CatLog "Logcat Reader" απ το playstore για να δουμε τα Logs.
    Όταν κρασαρει εκει θα ανοιξεις την εφαρμογη logcat, θα βαλεις φιλτρο "gadget" και θα κανεις save κ attach εδώ να τα δω.
  • @lousou ναι την τελευταία έχω βάλει. Από τη Πέμπτη την είχα βάλει θα κάνω μια ακόμη προσπάθεια να την ξαναβάλω, εννοείται. Και θα δοκιμάσω ότι μου ανεφέρεις και θα ποστάρω ξανά. :thumbsup:

edit: Mου ξαναεβγαλε σφάλμα...και έβγαλα την αυτόματη επανασύνδεση.

Έβαλα logreader, αποθήκευσα. Για δες, εάν το έκανα σωστά στo επισυνάπτω παρακάτω.
    edit2: το ανέβασα ξανά, νομίζω ότι τώρα δείχνει ακριβώς για το gadgetbridge
    Files
    zaf_4 --> Zafeira
  • Διαφήμιση
  • Nα κατεβάσω τι @lousou μου έδωσες κάποιο λινκ; Ή το ανανέωσες παραπάνω;
    Μάλλον αυτό έκανες είδα ότι είναι 21/10. Θα το τσεκ.
    zaf_4 --> Zafeira
  • Καλημέρα

έχω το Mi Band 2 εδώ και 2 εβδομάδες και ψάχνοντας για οδηγίες να το αξιοποιήσω καλύτερα κατέληξα σε αυτό το νήμα :)

Έχω εγκαταστήσει την ελληνική Mi Fit 3.0.8 από τον madoctor καθώς και τα δύο αρχεία από το μήνυμα του/της (?) lousou. Καταρχήν συγχαρητήρια για την προσφορά σας στα δύο προγράμματα για τον "εξελληνισμό" του band :love:

Με την καινούρια έκδοση πράγματι λύθηκε το πρόβλημα της αυτόματης επανασύνδεσης :thumbsup: αλλά δημιουργήθηκαν νέα. Συγκεκριμένα, δεν έρχονται ειδοποιήσεις από το viber (για την ακρίβεια μερικές φορές έρχονται, αλλά συνήθως όχι και δεν έχω εντοπίσει τι φταίει), αλλά τα πιο ενοχλητικά είναι τα εξής:
    1) "ειδοποίηση" ότι συνδέθηκε το MiFit
    2) οι "ειδοποιήσεις" για τα email. Συγκεκριμένα, έρχεται "ειδοποίηση" στο band όχι μόνο όταν έρχονται email αλλά κάθε φορά που κάνει έλεγχο για καινούρια email.

Να σημειώσω ως προς τα 1 και 2 ότι όταν πρωτοέβαλα το GadgetBridge (πριν από 1,5-2 εβδομάδες) δεν μου έκανε τα προβλήματα αυτά (αλλά μόνο το πρόβλημα της επανασύνδεσης). ?(
    Ένα άλλο ζήτημα που εντόπισα είναι ότι με την έκδοση του GadgetBridge που έβαλα αρχικά ερχόταν ειδοποίηση στο band για καινούριο email και παράλληλα εμφανιζόταν το σχετικό εικονίδιο στην οθόνη του κινητού, ενώ τώρα όταν έρχεται ειδοποίηση στο band εξαφανίζεται η ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού ?( ?( ?(

Έχω κάνει κάτι λάθος; Έψαξα (και συνεχίζω να ψάχνω) τις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό

Ευχαριστώ
    Μύρων

ΥΓ: Να κάνω και μία πρόταση για το doubletap; είναι χρήσιμο να ξαναεμφανίζονται έτσι οι τελευταίες ειδοποιήσεις, αλλά κατά την γνώμη μου θα πρέπει να μειωθεί το σχετικό χρονικό διάστημα (δηλαδή το διπλό χτύπημα να είναι σε πιο σύντομο χρόνο από ότι είναι τώρα), γιατί έτσι όπως είναι τώρα μπερδεύεται το διπλό χτύπημα με τα χτυπήματα για ενναλαγή ρολόι -> βήματα -> σφυγμοί -> μπαταρία
  • @MyronG Για τα 1 και 2 μάλλον συμβαίνουν γιατί έχεις ενεργοποιημένα τα Generic Notifications στο GadgetBridge. Πήγαινε στο Mi Band Settings -> Generic Notifications -> Repetitions και βάλε 0. Για το "άλλο" ζήτημα με τα εικονίδια στην οθόνη του κινητού μάλλον είναι το Mi Band Settings -> Auto dismiss notifications (κάντο uncheck).

Για το viber εάν έρχονται στο κινητό αλλά δεν έρχονται στο GadgetBridge τότε βεβαιώσου για το Auto Start Permissions και το Battery Saver. Εάν δεν έρχονται καθόλου στο κινητό τότε δε θα ρθουν ούτε στο gb. Το gb προωθεί τα Notifications που έρχονται στο κινητό μόνο.

Τέλος περι double tap προσπαθώ να βελτιώσω την απόκριση αλλά δυστυχώς το Band δεν στέλνει εύκολα και σωστ΄ατα tap. Συνήθως το πρώτο tap ξυπνάει τη σύνδεση με το κινητό και τα 2 επόμενα πρέπει να ναι κοντά (κάτω από δευτερόλεπτο) για να ανιχνευθούν. Θα δω αν μπορώ να το κάνω λίγο καλύτερο.
  • Διαφήμιση
  • Ευχαριστώ για την απάντηση

Ο/H lousou έγραψε:

Για τα 1 και 2 μάλλον συμβαίνουν γιατί έχεις ενεργοποιημένα τα Generic Notifications στο GadgetBridge. Πήγαινε στο Mi Band Settings -> Generic Notifications -> Repetitions και βάλε 0.
    Μόλις το τσέκαρα, τα repetitions ήταν ήδη στο 0
    ?(

Ο/H lousou έγραψε:

Για το "άλλο" ζήτημα με τα εικονίδια στην οθόνη του κινητού μάλλον είναι το Mi Band Settings -> Auto dismiss notifications (κάντο uncheck).
    έκανα uncheck το Auto dismiss notifications, θα δω αύριο αν τα εικονίδια για καινούρια email θα παραμένουν μέχρι να τα διαβάσω

Ο/H lousou έγραψε:

Για το viber εάν έρχονται στο κινητό αλλά δεν έρχονται στο GadgetBridge τότε βεβαιώσου για το Auto Start Permissions και το Battery Saver. Εάν δεν έρχονται καθόλου στο κινητό τότε δε θα ρθουν ούτε στο gb. Το gb προωθεί τα Notifications που έρχονται στο κινητό μόνο.

Δεν νομίζω ότι τα έχω πειράξει ποτέ, βασικά επειδή δεν ξέρω που βρίσκονται :D
    Μπορείς να με βοηθήσεις που θα τα βρω; Έχω το Moto G 4G με Android 5.1

Ο/H lousou έγραψε:

Τέλος περι double tap προσπαθώ να βελτιώσω την απόκριση αλλά δυστυχώς το Band δεν στέλνει εύκολα και σωστ΄ατα tap. Συνήθως το πρώτο tap ξυπνάει τη σύνδεση με το κινητό και τα 2 επόμενα πρέπει να ναι κοντά (κάτω από δευτερόλεπτο) για να ανιχνευθούν. Θα δω αν μπορώ να το κάνω λίγο καλύτερο.
    Οκ, απλά είπα μία ιδέα. Αν δεν είναι εφικτή, απλά το αφήνεις. Απλά θα ήταν nice to have (στο μυαλό μου σκέφτομαι κάποιος που οδηγεί μηχανή και έχει το κινητό στην τσέπη. Χάνει την πρώτη ειδοποίηση επειδή οδηγεί και δεν μπορεί να κουνήσει τον καρπό του, αλλά στο πρώτο φανέρι μπορεί με double tap να ξαναδεί την ειδοποίηση και αν είναι κάτι επείγον να σταματήσει πιο κάτω και να βγάλει το κινητό).