Επειδή έχω ενα προβλημα με την κάμερα και θέλω να γυρίσω το κινητό πίσω με τη ROM που είχε οταν το πήρα,υπάρχει κάποιο link που να δουλέυει για την 5.10.16;
Δεν μπορώ να την βρώ.
Επίσης αρκεί να την φλασάρω με twrp από την GTV 6.1.7 που έχω τώρα;
Παιδια συγχαρητηρια, εξαιρετικος οδηγος και για εμας τους πιο αρχαριους χρηστες.
Περασα και εγω με την σειρα μου την Ελληνικη ντιβελοπερ Ρομ 5.12.31 και εχω καποιες αποριες..
1) Αν θελω να παω σε καποια αλλη ντιβελοπερ πχ 6.1.7 παταω update ετσι απλα και το κανει; Αν δεν μεινω ευχαριστημενος απο αυτην και θελω να παω σε μια παλαιοτερη τι κανω;
2) Θελω να δοκιμασω και την τελευταια stable για να δω τι μου ταιριαζει καλυτερα, πως μπορω να την περασω; και μετα αν δεν μου αρεσει πως γυρναω σε ντιβελοπερ;
ευχαριστω για τις απαντησεις σας προκαταβολικα
Στο παρακάτω λινκ θα σου απαντηθούν οι περισσότερες απορίες που έχεις για το Redmi Note 2/Prime και θα βρεις και λινκ για Ρομ και οδηγούς. Επίσης θα βρειε απαντηση και για την ερώτησή σου.
Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για την προσπαθεια που καταβαλετε!
Ακολουθησα τα βηματα, αλλα στην εντολη fastboot boot redminote2_twrp.img μου βγαζει ενα μυνημα ''< waiting for device >" και τρεχει σε λουπα για ωρα χωρις να κανει κατι. Το ιδιο συμβαινει και με την εντολη fastboot flash recovery redminote2_twrp.img.
Καμια βοηθεια/γνωμη τι παιζει να φταιει;
Ευχαριστω
Ο υπολογιστής σου δεν βλέπει το κινητό σου. Και στην εντολή adb devices δεν πρέπει να σου βγάζει τον κωδικό του κινητού εφόσον δεν το βλέπει.
Φαινεται να το αναγνωριζει γιατι εμφανιζει την συσκευη με μορφη κωδικου, και εκανε Reboot σε FastBoot Mode τη πρωτη φορα...Στο επομενο βημα σκαλωσε :\
Πλεον, οταν παω να ξανακανω την ολη διαδικασια, το κινητο φαινεται να κολαει στο Reboot σε FastBoot Mode αφου μου εμφανιζει στην οθονη με το κλασικο εικονιδιο "FastBoot" και δεν κανει τιποτα! κολαει εκει.. :\
αφου μου εμφανιζει στην οθονη με το κλασικο εικονιδιο "FastBoot" και δεν κανει τιποτα! κολαει εκει.. :\
Το fastboot mode είναι μια κατάσταση λειτουργίας της συσκευής όπως και η κανονική λειτουργία. Μπαίνει με εντολή και θα πρεπει να βγει με μια. To MiFlash & SP Flash tool sto τέλος του φλασαρίσματος στέλνουν εντολή reboot στην συσκευή.
Υπο αυτην την έννοια δεν είναι κολλημένο, απλά αναμένει ενέργειες/εντολές
Για να μη παιδευεσαι με εντολές fastboot και adb ακολούθησε αυτόν τον οδηγό και πες μου αποτέλεσμα. Θα σου εγκαταστήσει το twrp recovery και μετά μπορείς να βάλεις όποια ROM θέλεις και να τρέξεις οποία wipes θέλεις.
Newbie...ονομα και πραμα!
Τις εντολες τις εδινα οσο το κινητο ηταν κανονικα ανοιχτο και οχι σε fastboot mode. Και αυτο γιατι στη πρωτη φορα που ακολουθησα τα βηματα, το κινητο εκανε reboot σε fastboot mode και μετα μπηκε σε κανονικη λειτουργια κατευθειαν(!-δε ξερω πως) και θεωρησα οτι τοτε επρεπε να τις δωσω..
Με την απαντηση σου φιλε Bodai καταλαβα πως λειτουργει το fastboot mode (μεχρι τοτε δεν ηξερα), και καταλαβα οτι εκανα πατατια..
Οπως και να χει, εδωσα τις εντολες σε fastboot mode, μπηκε το twrp, εβαλα αλλη rom και ολα κομπλε.
Παιδια σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις και για τη βοηθεια! Να 'στε καλα..
p.s.: Σαν matter of fact, σε windows 7 εμενα δεν μου δουλεψε. Δεν αναγνωριζε καν την συσκευη. Σε windows 10 το ετρεξα.
Επισης, οταν πηγα να κανω system reboot μεσω twrp μετα το flashαρισμα της rom, το κινητο κλειδωσε και κολησε με το μηνυμα "swipe right to unlock" και επρεπε να κανω force restart με τον συνδυασμο των κουμπιων.
Καλημέρα σε όλους!!!
Είμαι νέος στο forum, το οποίο παρεμπιπτόντως το βρίσκο εξαιρετικό, κι έχω ένα Redmi Note 2. Χθες το πρωί φλάσαρα την devleoper 6.2.25 Rom ακολουθόντας αυτόν ε΄δω τον οδηγό κι όλα πήγαν όπως προβλέπονταν.
Έχοντας πλεόν περάσει 24 ώρες που χρησιμοποιώ το Xiaomi με αυτή, θέλω να πω ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα!!!
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά κι ευχαριστούμεεεε!!!