"up to 32" σημαίνει ακριβώς Μέχρι 32 GiB

Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι θέμα χρόνου να πάθεις ζημιά (απώλεια) εάν χρησιμοποιείς 64GB κάρτα... Πρέπει να την αντικαταστήσεις με 32GB (το πολύ!).Ο/H billyrek έγραψε:
Πολυ καλη παρουσιαση αλλα εχω μια ενσταση. Μιλας για καρτα μνημης εως 32 gb. Στο δικο μου εχω μια 64 gb και λειτουργει μια χαρα. Αλλωστε στο gear και σε αλλες σελιδες μιλανε για UP to 32 gb.
Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου ,προς το παρον προσπαθω να "μαθω" το τηλεφωνο και να το συνηθισω ,δουλευα ενα Doogee X5 που πηρα στον γιο μου -πολυ βολικο τηλεφωνακι-αρα για τα λεφτα του - και παιδευομαι λιγο με το Prime ,ισως με το καιρο .....θα δειξει αν εκανα λαθος επιλογη ( Meizu M2note -Doogee F5 -Xiaomi RedMi note2)Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα και καλορίζικο
Το κατάστημα από το οποίο το αγόρασες έχει κάνει ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης ελληνικής ρομ και ειδικά το βήμα που βάζεις το TWRP ως recovery
Πλέον, είναι πολύ ποιο εύκολο να εγκαταστήσεις όποια rom θέλεις με το TWRP.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να κάνεις factory reset να καθαρίσεις πιθανά σκουπιδάκια και εγκατάσταση όποιας ρομ θέλεις.
διαβασα το πρωι το νήμα και προσπάθησα να συγκρατηθώ! Έλα ομως που με τρώει ο... αντίχειρας μου και άμα δεν το πω θα σκάσω!Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Εντάξει μην τρελαινεσαι. Το antutu είναι απλά μια αντρική υπόθεση για να βλέπουμε ποιος το έχει μεγαλύτερο και να περνάμε την ωρα μας με πειράγματα και κόντρες.