Σημερα παρελαβα και εβαλα στο Note2 μου, ενα τζαμακι tempered της setty.. χμμμ.. για την ωρα ΔΕΝ μου αρεσει.. νιοθω οτι το δαχτυλο μου δεν τσουλαει πανω του, και η αφη ειναι λιιιιγο περιεργη... θα παιξω λιγες μερες και αν δε στρωσει θα το φαει η μαρμανγκα..
Καλύτερο tempered glass / θήκη!
-
-
-
Slim Frosted Luxury Durable Matte Hard Back Cover Case for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
πηρα την παραπανω! για τα ευρω της αξιζει!!!
λεπτη, ομορφη (σε σκουρο μπλε την πηρα) -
Ψάχνομαι για flip θήκη και βρήκα αυτή --> Flip Luxury View Window PU Leather Case Cover Stand Skin for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
έχει πάρει κανείς με παράθυρο μπροστά; Αν ναι τι γνώμη έχει;zaf_4 --> Zafeira -
Παρέλαβα σήμερα την διάφανη θήκη σιλικόνης της Nillkin. Καμία σχέση με τις θήκες που δίνουν δωρεάν τα καταστήματα. Πολύ ανώτερη ποιότητα. Ήμουν κατά να δίνω περισσότερα από 1-2$ για θήκες αλλά η Nillkin μετράει!
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα την διάφανη θήκη σιλικόνης της Nillkin. Καμία σχέση με τις θήκες που δίνουν δωρεάν τα καταστήματα. Πολύ ανώτερη ποιότητα. Ήμουν κατά να δίνω περισσότερα από 1-2$ για θήκες αλλά η Nillkin μετράει!
zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Στα + και η τραχιά επιφάνεια στο πλάι που δίνει καλή αίσθηση στο κράτημα και τα εύκολα αναγνωρίσιμα πλαϊνά πλήκτρα με την αφή (κλασικό πρόβλημα των φθηνών θηκών σιλικόνης)
Με έχει βολέψει πάρα πολύ. Όταν πιάσουν οι ζέστες και το έχω παραλία κλπ με κίνδυνο αλμύρα, νερό κλπ θα του έχω flip case.zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Μόνο εγώ δεν μπορώ να αγοράσω από το E-bay ή κάποιο άλλο;; Τρώω άκυρο από το Paypal ή από την MasterCard Prepaid μου.. και το κινητάκι μου είναι χωρίς θήκη και χωρίς Temp glasss .
Πάντως θα την πάρω αυτήν την θήκη .. κάποια στιγμή.. πριν το βαρεθώ ή το σπάσω
Την αγορασες τη θηκη τελικα; ενδιαφερομαι κ εγω, είναι ποιοτικη εχει ωραια αισθηση; τη μεγαλωνει πολυ τη συσκευη; -
Γεια σας αυτες τις μερες λογικα θα αγορασω απο ebay θηκη και tempered glass για το Redmi note 2 μου, εχω βρει τα παρακατω και θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει αυτη η διαφορα στην τιμη των 2 tempered glass
Tempered Glass 1
9H Premium Tempered Glass Screen Protector Protection Guard Film for Xiaomi | eBay
Tempered Glass 2
Nillkin 9H 2 5D 0 33mm Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay
Θήκη 1
100 Nillkin Matte Shield Hard Back Case Cover HD Screen Protector for Xiaomi | eBay
Θήκη 2
Luxury Ultra Thin Hybrid Shockproof Matte Back Case Cover for Xiaomi Redmi 3 Pro | eBay -
Αυτό: 100 Nillkin Amazing H Pro Anti Explosion Tempered Glass Screen Protector Film | eBay φόρεσα εγώ στο XIAOMI RN3 PRO, το οποίο τζάμι εκτός του ότι ειναι τέλειο σε αίσθηση, αφή, απόκριση, εχθές "θυσιαστηκε" και ραγισε σε μια πτώση του κινητού, προστατευοντας την οθόνη του κινητού από το να πάθει το ίδιο, που θα την κλαιγαμε τωρα...
Βρες το αντίστοιχο για την συσκευή σου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Basilis Pate, μεταφέρθηκε το ποστ σου εδώ που υπάρχει είδη σχετική συζήτηση.
Μην πάρεις film, δεν αξίζουν και όσο για tempered glas...nillkin...αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα