Καλύτερο tempered glass / θήκη!
-
-
Ο/H kostas έγραψε:
xa x a xa x
έχεις δίκιο, και εγώ αυτό σκέφτηκα.
Τέλος πάντων, επειδή έχω μπερδευτεί πολύ με τις κινεζιέςκαι πρέπει να πάρω κάτι μάλλον θα καταλήξω σε κάτι τέτοιο.
Δεν θέλω να έχει κάποιο παράθυρο στην μπροστινή πλευρά, δεν φαίνεται καλά στις photos
-
βοήθα λίγο παραπάνω....
ρίξε κανένα link -
Ο/H kostas έγραψε:
βοήθα λίγο παραπάνω....
ρίξε κανένα link
Mohoo Leather Wallet Card Stand Case Cover For Xiaomi Redmi Note 2
Leather Full Body Cover Case for XiaoMi RedMi Note 2 - BLACK
xiaomi redmi note 2 case Smart Window Case High quality leather Back cover case for xiaomi redmi note 2 cell phone
Mohoo Slim Magnetic Flip Wallet Card Leather Case Cover For Xiaomi Redmi Note 2
μπορεί να βρεις άνετα και άλλες -
ωραίες, αλλά για το δικό σου τηλέφωνο.
για το δικό μου δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ποικιλία, μάλλον γιατί είναι λίγο παλιό..... -
Ο/H kostas έγραψε:
ωραίες, αλλά για το δικό σου τηλέφωνο.
για το δικό μου δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ποικιλία, μάλλον γιατί είναι λίγο παλιό.....
αν και θα βρεις
2015 cheapest Ultra-Thin PU Leather double window filp Case For XIAOMI Hongmi Red Rice Redmi Note 4G 5.5inches instock
Flip Window View back Cover Stand function Case For Xiaomi hongmi Redmi Red Mi rice Redrice Note 5.5" 4G LTE Case Free shipping
2015 New products Xiaomi redmi note 4G mobile phone case high quality PVC leather mobile phone back cover +free shipping
αναζήτηση σαν Redmi_Note_4G case -
Πήρα το παρακάτω tempered glass από banggood και για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό.
Ήταν μέσα σε σκληρή πλαστική θήκη με όλα τα παρελκόμενα για εύκολη εφαρμογή.
Έχει κενά σε κάμερα, ακουστικό και proximity sensor και αφήνει ελάχιστο περιθώριο γύρω γύρω που χρειάζεται όμως σε πολύ εφαρμοστές θήκες.
Αίσθηση αφής τέλεια αλλά κάνει δαχτυλιές όπως όλα τα γυαλάκια που έχω δοκιμάσει.
Anti-Burst 9H 0.3mm Tempered Glass Screen Protector Film Guard for Xiaomi Redmi Note2 Sale - Banggood Mobile -
Αν κανεις εχει παραγγείλει θηκη και δεν εχει ερθει ακομα και το φοβαται πολυ μηπως του πεσει μπορει να βαλει θηκη του Lenovo A7000. Η πισω καμερα ειναι κλειστη δε μπορεις να τραβηξεις φωτο παρα μονο αν το βγαλεις απο τη θηκη, τα υπολοιπα ομως ειναι οκ. Και τα κουμπια power και εντασης ηχου και οι υποδοχες για τα ακουστικα και τη φορτιση ειναι ελευθερα. Μονο η πισω καμερα καλυπτεται. Το δοκιμασα σημερα που το ειχε μια φιλη μου. Εφαρμοζει ακριβως το κραταει ολο το κινητο. Λιγακι κατι χιλιοστα ειναι μεγαλυτερη μονο στο πανω μερος.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
ρε παιδιά ερώτηση ....
Xiaomi Redmi Note 2, tempered glass Nilkkin 9H+ 2.5D κτλ.
Αν το βάλεις από την μεριά που "κολλάει" , καλύπτει και την μπροστά κάμερα.
Παίζει ρόλο; -
Πολλά tempered glass καλύπτουν την μπροστινή κάμερα αλλά δουλεύει κανονικά.
Ο proximity sensor πρέπει να είναι οπωσδήποτε ακάλυπτος. -
Ο/H jaggelo έγραψε:
Πολλά tempered glass καλύπτουν την μπροστινή κάμερα αλλά δουλεύει κανονικά.
Ο proximity sensor πρέπει να είναι οπωσδήποτε ακάλυπτος.
Που είναι στην δεξιά μεριά που έχει το κενό σωστά; -
Ναι δεξιά του ακουστικού όπως το βλέπεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα