εχω μια κινεζουλα λιγοτερο απο μηνα και δουλευει με το test και γι αυτο δε κανω update για να μη μπλεξω , επειδη λενε καποια παιδια εδω οτι τις θελουν γυρω στα 30 αν ενδιαφερεται καποιος ασ μου πει για να βαλω τα υπολοιπα και να παρω ευρωπαικη !!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚάν' της reset και ξανασεταρέ τηνΟ/H satdim έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους εχτές μου ήρθε η κάμερα και μετά από μερικές δοκιμές την έκανα να δουλέψει. Σήμερα το πρωί την δοκίμασα και όλα ήταν εντάξει, την έβγαλα από την πρίζα για να την βάλω σε κάποιο άλλο χώρο, και από τότε έχει κολλήσει και είναι η πορτοκαλί λάμπα συνέχεια αναμενη και δεν δουλεύει. Γίνεται κάτι να τη επαναφέρω στην κατάσταση που ήταν.
Gesendet von meinem MI NOTE Pro mit Tapatalk
Ευχαριστώ όλα εντάξει!Ο/H maddoctor έγραψε:
Κάν' της reset και ξανασεταρέ τηνΟ/H satdim έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους εχτές μου ήρθε η κάμερα και μετά από μερικές δοκιμές την έκανα να δουλέψει. Σήμερα το πρωί την δοκίμασα και όλα ήταν εντάξει, την έβγαλα από την πρίζα για να την βάλω σε κάποιο άλλο χώρο, και από τότε έχει κολλήσει και είναι η πορτοκαλί λάμπα συνέχεια αναμενη και δεν δουλεύει. Γίνεται κάτι να τη επαναφέρω στην κατάσταση που ήταν.
Ο/H satdim έγραψε: