YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H paiktaras έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ποιος έφτιαξε το custom firmware?
Και το πιο σημαντικό,πώς ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καμία τρύπα και δεν μπαίνει να κατασκοπεύει;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Καλά εντάξει, βραδυνή λήψη δεν παίζει πλέον με τίποτα, απαράδεκτα πράγματα!
Τα ίδια κάνει με την Mi Smart home?
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
Ο/H skek έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος όταν την αγόρασα (9/2015) με το firmware που φορούσε, η νυχτερινή εικόνα ήταν σε αποδεκτά επίπεδα. Μετά τα γ@μ*σ@ν όλα...
Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεχρι Πριν ένα μήνα με αυτό το firmware δούλευε μια χαρά και η νυχτερινή. Όταν άρχισαν τα θέματα με τον server τότε έγιναν όλα Τατιάνα
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Έχω δύο κάμερες (κινέζικη έκδοση), η μία αγορασμένη πέρσι το Σεπτέμβρη με Firmware 1.8.6.1B και μια αγορασμένη το Μάρτη με Firmware 1.8.5.1L η οποία και είναι κατασκευασμένη μετά το Νοέμβρη του 2105. Η έκδοση του YI Home που χρησιμοποιώ είναι η 2.10.2.8-20160907.
Το θέμα που έχω είναι το εξής: όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο wifi του σπιτιού μπορώ να "δω" τις κάμερες κανονικά και όλα λειτουργούν εντάξει (και οι ειδοποιήσεις). Από άλλο δίκτυο wifi ή μέσω data του κινητού δεν μπορώ να "δω" την πρώτη κάμερα παρά μόνο τη δεύτερη και η οποία δουλεύει στην εντέλεια.
Κάποια σκέψη γιατί συμβαίνει αυτό? Πιθανή λύση? -
Ο/H sb68s έγραψε:
Έχω δύο κάμερες (κινέζικη έκδοση), η μία αγορασμένη πέρσι το Σεπτέμβρη με Firmware 1.8.6.1B και μια αγορασμένη το Μάρτη με Firmware 1.8.5.1L η οποία και είναι κατασκευασμένη μετά το Νοέμβρη του 2105. Η έκδοση του YI Home που χρησιμοποιώ είναι η 2.10.2.8-20160907.
Το θέμα που έχω είναι το εξής: όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο wifi του σπιτιού μπορώ να "δω" τις κάμερες κανονικά και όλα λειτουργούν εντάξει (και οι ειδοποιήσεις). Από άλλο δίκτυο wifi ή μέσω data του κινητού δεν μπορώ να "δω" την πρώτη κάμερα παρά μόνο τη δεύτερη και η οποία δουλεύει στην εντέλεια.
Κάποια σκέψη γιατί συμβαίνει αυτό? Πιθανή λύση?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δεν το έχω δοκιμάσει, θα κάνω μια δοκιμή και με αυτό να δω τι γίνεται.
Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk -
Δεν παει αλλο οι κινεζοι της xiaomi αποδειχτηκαν απατεωνες. Εμεις θα φτιαχνουμε και αυτοι θα χαλανε.
ουστ@@ -
Ο/H masteras έγραψε:
Δεν παει αλλο οι κινεζοι της xiaomi αποδειχτηκαν απατεωνες. Εμεις θα φτιαχνουμε και αυτοι θα χαλανε.
ουστ@@
OYTE NA TO TOMATE -
Ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός όντως.
Έχουμε αγοράσει κάτι που δεν είναι για την Ευρώπη, επειδή δεν δουλεύει δεν φταίει ο κινέζος
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα