[GTV-5.10.29/30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Δηλ αμα χρησιμοποιει gps και η google και το sygic και δε ξερω ποιος άλλος, πρέπει να περιορίσω την αδεια μονο σε μία εφαρμογή? Τι να κάνω? Εννοεις ταυτόχρονα μηπως έχω ανοιξει κι άλλη εφαρμογη οπότε κανει κατα καποιο τροπο reset?Ο/H Bodai έγραψε:
Εχεις ενεργοποιήσει κάποια άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιεί το GPS? Ψάξε...Ο/H karamela έγραψε:
μετα από λίγο λέει "ανακριβές σήμα gps" και καπάκι ξαναβρίσκει. Δηλ δεν είναι σταθερό
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όταν βγάλουν την νέα Version θα την ανεβάσουμε και εμείς...Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλέ μας admin αυτό το ξέρουμε γιατί ποτέ δεν μας προδοσίες.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απλά υπάρχει ενα καναλι επικοινωνίας με το hardware και αν οι εφαρμογές είναι περισσότερες, η κάθε μια περιμενει την σειρά της. Γι' αυτό και αυτό το πήγαινε - έλα...Ο/H karamela έγραψε:
Δηλ αμα χρησιμοποιει gps και η google και το sygic και δε ξερω ποιος άλλος, πρέπει να περιορίσω την αδεια μονο σε μία εφαρμογή? Τι να κάνω? Εννοεις ταυτόχρονα μηπως έχω ανοιξει κι άλλη εφαρμογη οπότε κανει κατα καποιο τροπο reset?
-
μολις την περασα και εγω στο δικο μου,ολα οκ μεχρι στιγμης.
-
Κανείς καμιά ιδέα??? Δεν είχε κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?Ο/H stamossparta έγραψε:
Καλησπέρα. Όταν πάω να βάλω την καινούρια Ρομ μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα ενώ έχω αρκετή μνήμη στο τηλέφωνο. Τι να φταίει???
-
εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι hardware ? το mi4 δυστηχως εχει θεμα με το μικροφωνο βγηκαν πολλα ελατωματικα οπως και το δικο μου και σημερα το εστειλα χειρουργιο στη κινα μεσω ενος φιλου που ειναι ηδη εκει ...Ο/H teoll έγραψε:
Φίλοι καλημέρα,
Εγκατέστησα την τελευταία ελληνική rom, το πρόβλημα υπάρχει κ ειναι το γνωστό!
Κάποιο bug μπλοκάρει το μικρόφωνο και δεν επιτρέπει όταν κανω η δέχομαι κλήση να με ακούσει ο συνομιλητής, η ακούγομαι ελάχιστα!!
Αντιθέτως, οταν χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση η bluetooth, ακούγομαι πεντακάθαρα.
Plz, fix!!
Δεν ειναι hardwareproblem!!
ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα , μερικες φορες ισως να δουλευε κανονικα. οταν δεν με ακουγανε χτυπαγα ελαφρα το μικροφωνο και επανερχοταν
Σε 1ο πλανο ο κινεζος με το πουκαμισακι που το κανει βιδες ...
Για την ιστορια το χειρουργιο πετυχε, οντως το μικροφωνο ειχε προβλημα και αντικατασταθηκε -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Φίλε @freekafe και εμείς ευχαριστούμε για το debugging. 'Άλλωστε ο σκοπός της developer rom είναι ακριβώς αυτός! Να την "φορέσουν" οι χρήστες, να την δοκιμάσουν και να πουν τις παρατηρήσεις τους (debugging δηλαδή). Όπως πιθανόν καταλαβαίνεις καμία αναβάθμιση δεν είναι ανούσια, με την έννοια ότι ακόμα και το "τίποτα νέο" είναι αποτέλεσμα debugging... Αν κάποιος χρήστης δεν τα μπορεί αυτά ή δεν του αρέσουν, απλά βάζει στο τηλέφωνό του την αντίστοιχη stable ρομ, και έχει αναβαθμίσεις (με ΟΥΣΙΑ) κάθε 3-4 μήνες...Ο/H freekafe έγραψε:
ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
Φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε!Στις τελευταίες αναβαθμίσεις τουλάχιστον για το δικό μου τηλέφωνο γράφει ακριβώς τα ίδια στο Changelog. Αντε στην τελευταία προστέθηκε και το Προσθήκη της εφαρμογής XiaoYi (Camera).Τώρα αν εσύ μπορείς να καταλάβεις τι αλλαγές γίνανε πρέπει να είσαι μεγάλος γκουρού!!!!!Ο/H sso έγραψε:
Φίλε, αν δεν το έχεις δει, στην πρώτη σελίδα σε κάθε update υπάρχει το Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή και επομένως ο καθένας πριν μπει στην διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να δει και να κρίνει αν θέλει και αν πρέπει να την κάνει. Τόσο απλά!!!Ο/H freekafe έγραψε:
ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
Τόσο απλά!! -
-
Ο/H teoll έγραψε:
GTV 5.10.22. Πως γίνεται το update στην 5.10.30;
Προσωρινά μείνε στην 5.10.22 γιατί ή 5.10.30 έχει ανακληθεί για όλες τις συσκευές. Την καινούργια rom θα την κατεβάσεις από εδώ, την πετάς στο κινητό μπαίνεις σε recovery και istail.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην πρώτη σελίδα γράφει:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφονται στα παραπάνω Links, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση
Mi-2/S (Aries) => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.10.29.zip (V7 Developer - Lollipop)
ΠΡΟΣΟΧΗ (Mi-2/S)!!!
Θα πρέπει να κάνετε από το Recovery Factory Defaults/Reset πριν την περάσετε.
Θα κάνει περίπου 10 λεπτά να εγκατασταθεί, και να έχετε πλήρως φορτισμένη την συσκευή σας."
Ψάχνω να βρω τα "παραπάνω links" καθώς και την fastBoot Rom και δεν τα βρίσκω!!!
Βοηθείστε τον αόματο!!! (για το Mi-2/S)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)