[GTV-5.10.29/30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H karamela έγραψε:
μετα από λίγο λέει "ανακριβές σήμα gps" και καπάκι ξαναβρίσκει. Δηλ δεν είναι σταθερό
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλέ μας admin αυτό το ξέρουμε γιατί ποτέ δεν μας προδοσίες.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H karamela έγραψε:
Δηλ αμα χρησιμοποιει gps και η google και το sygic και δε ξερω ποιος άλλος, πρέπει να περιορίσω την αδεια μονο σε μία εφαρμογή? Τι να κάνω? Εννοεις ταυτόχρονα μηπως έχω ανοιξει κι άλλη εφαρμογη οπότε κανει κατα καποιο τροπο reset?
-
μολις την περασα και εγω στο δικο μου,ολα οκ μεχρι στιγμης.
-
Ο/H stamossparta έγραψε:
Καλησπέρα. Όταν πάω να βάλω την καινούρια Ρομ μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα ενώ έχω αρκετή μνήμη στο τηλέφωνο. Τι να φταίει???
-
Ο/H teoll έγραψε:
Φίλοι καλημέρα,
Εγκατέστησα την τελευταία ελληνική rom, το πρόβλημα υπάρχει κ ειναι το γνωστό!
Κάποιο bug μπλοκάρει το μικρόφωνο και δεν επιτρέπει όταν κανω η δέχομαι κλήση να με ακούσει ο συνομιλητής, η ακούγομαι ελάχιστα!!
Αντιθέτως, οταν χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση η bluetooth, ακούγομαι πεντακάθαρα.
Plz, fix!!
Δεν ειναι hardwareproblem!!
ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα , μερικες φορες ισως να δουλευε κανονικα. οταν δεν με ακουγανε χτυπαγα ελαφρα το μικροφωνο και επανερχοταν
Σε 1ο πλανο ο κινεζος με το πουκαμισακι που το κανει βιδες ...
Για την ιστορια το χειρουργιο πετυχε, οντως το μικροφωνο ειχε προβλημα και αντικατασταθηκε -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H freekafe έγραψε:
ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H freekafe έγραψε:
ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
Τόσο απλά!! -
-
Ο/H teoll έγραψε:
GTV 5.10.22. Πως γίνεται το update στην 5.10.30;
Προσωρινά μείνε στην 5.10.22 γιατί ή 5.10.30 έχει ανακληθεί για όλες τις συσκευές. Την καινούργια rom θα την κατεβάσεις από εδώ, την πετάς στο κινητό μπαίνεις σε recovery και istail.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην πρώτη σελίδα γράφει:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφονται στα παραπάνω Links, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση
Mi-2/S (Aries) => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.10.29.zip (V7 Developer - Lollipop)
ΠΡΟΣΟΧΗ (Mi-2/S)!!!
Θα πρέπει να κάνετε από το Recovery Factory Defaults/Reset πριν την περάσετε.
Θα κάνει περίπου 10 λεπτά να εγκατασταθεί, και να έχετε πλήρως φορτισμένη την συσκευή σας."
Ψάχνω να βρω τα "παραπάνω links" καθώς και την fastBoot Rom και δεν τα βρίσκω!!!
Βοηθείστε τον αόματο!!! (για το Mi-2/S)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0