κοιτα φίλε έχεις δίκαιο, απλώς όταν ξεκινήσεις να κανείς μια διαδρομή περπατώντας ή τρέχοντας, θα διαπιστώσεις πως ή απόσταση που έχεις διανύσει είναι πολύ κοντά σαν νούμερο με αυτό που λέει το miband. Το έχω τσεκαρει προσωπικά πολλές φορές ότι λέει την αλήθεια.
Xiaomi Mi Band Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)
-
-
η εφαρμογη θα πρεπει να τρεχει στο παρασκηνιο ?
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
η εφαρμογη θα πρεπει να τρεχει στο παρασκηνιο ?
Πάντως σε γενικές γραμμές και εμένα καλά μετράει! Ναι σίγουρα γράφει παραπάνω λόγω κινήσεως του χεριού, ειδικά εαν κάνεις χειρονακτική εργασία! Αλλά εφόσον το ξέρεις, φαίνεται στην αναλυτική τι έκανες, πόσο περπάτησες και πόσο έτρεξες! Οπότε μια χαρά! Τώρα εαν είχα πάρει της Garmin και είχα δώσει 100+ ευρώ μπορεί να μην ήταν μια χαρά. Ελπίζω να πιάνεις το point μου -
πηρα το 1.1 που στα περισσοτερα μαγαζια αναφερεται και σαν 2 !
να το βαλουμε και στο πουλι μας τοτε οταν πηδαμε να σπασουμε τα ρεκορ !
Μια γνωμη εξεφρασα μιας και μολις το παραλαβα! Οτι το προιον ειναι βηματοδοτης μεν αλλα στο κουνημα του χεριου μετραει βηματα!
αλλα κανατε σαν τα iphone boys που παρεξηγουντε αμα θειξεις προιον κανοντας ΚΑΙ προσωπικες επιθεσεις!
μπορεί να μη σου άρεσε ο τρόπος αλλά η "απάντηση" μου ήταν για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα
κάποια πράγματα που , δυστυχώς, πολύς κόσμος δεν τα καταλαβαίνει και αγοράζει πράγματα νομίζοντας ότι κάνουν άλλα
οπότε , όχι δεν γίνεται να καταλάβει οποιοδήποτε , τέτοιου είδους, αντικείμενο το αν κάνεις πραγματικό βήμα ή όχι , δεν έχει καν gps (και να είχε πάλι δεν θα δούλευε 100% παντού)
επίσης , για να μην το έχεις απορία , ούτε μπορεί 100% να μετρήσει ολό σωστά το πότε κοιμάσαι και πότε όχι , τέτοια αντικείμενα/συσκευές θέλουν 2-3 ακόμα μηδενικά στην τιμή τους για να κάνουν σωστά αυτή την δουλειά
για αυτό και υπολογίζει τον ύπνο το βράδυ μόνο (με έξτρα πρόγραμμα μπορείς να του δηλώσεις και π.χ. μεσημεριανό ύπνο) και με την λογική ότι δεν βγάζεις την συσκευή
(αν την αφήσω το βράδυ στο τραπέζι και την βάλω την επόμενη μέρα κατά πάσα πιθανότητα θα μετρήσει ύπνο με ό.τι ναναι φυσικά αποτελέσματα) -
Γιατί Περαστικά? 10ευρο το πήρα! Το 1s είχε 25plus. Περιττό η μέτρηση παλμών για μένα, τους μετράω με το δάχτυλο στο λαιμό. Τεσπα βγαινω off topic, εγώ άλλο παράπονο εξεφρασα.
Στα του βηματομετρητη (και οχι βηματοδότη! φτου φτου μακρια απο μας!! χαχαχα!) καπου ειχα διαβάσει ότι καλό ειναι να το φοράμε στο "κακο" μας χερι που ειναι λιγοτερο "active" και ετσι θα μετρά λιγότερα λαθος βήματα. Γενικά δεν υπαρχει βηματομετρητης που να μετρά 100% σωστά τα βήματα. Μόνο στα παπουτσια(πχ της xiaomi) ή αν το βάλεις στο πόδι θα έχει πολυ πιο ακριβές το νουμερο. Να βλέπεις τα βηματα σαν θερμίδες και όχι σαν απόσταση. Δλδ το ποσο "ενεργος" ήσουν κατα την διαρκεια της μέρας.
Το μεγάλο συν του 1s είναι η μέτρηση παλμών. σε συνδιασμό με βηματομετρητη και προγραμμάτων σαν το endomondo, εχεις ένα πολυ φθηνο και σχετικά αξιοπιστο βοηθό για τις προπονήσεις σου.Στο xda τεσταραν την μετρηση παλμων σε συγκριση με πολυ ακριβότερο πιεσομετρο και το 1s ήταν μερικους παλμους(4-5) πιο χαμηλά αλλα γενικά εδειχνε σωστά. -
Μάλιστα μάλιστα! Κατάλαβα! Ναι στο κακό χέρι το έβαλα! Την ποιότητα του ύπνου πως την μετράει?με το πόσο κινουμαστε ας πούμε το βράδυ στο κρεβάτι?
-
Μάλιστα μάλιστα! Κατάλαβα! Ναι στο κακό χέρι το έβαλα! Την ποιότητα του ύπνου πως την μετράει?με το πόσο κινουμαστε ας πούμε το βράδυ στο κρεβάτι?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Έχει βγει προσφορά το Μi Band 1S απο το gearbest στα 18,99 για όποιον ψωνίζει απο αυτο το site και με κουπόνι EMIPRO βγαίνει 18,39. Ο βλάκας ξέχασα να βάλω το κουπόνι και προχώρησα σε παρααγγελία με την άλλη τιμή...αλλά εντάξει μικρό το ποσό...
Νομίζω είνααι η χαμηλότερη τιμή μέχρι τώρα για αυτο και το παρήγγειλα και εγω μιας και δεν έχω ξαναπαραγγείλει απο το κατάστημα αυτο...Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
-
πλέον έχουν διακοπές στη κινά και για 2 εβδομάδες δεν λέει να παραγγέλνεις γιατί θα περιμενεις 1 μηνα και...
-
πια η διαφορά να το παραγγείλει μετά. Το ίδιο θα κάνει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες