Μου ήρθε σήμερα από vickmall..Έχω κατεβάσει την ελληνική έκδοση που δίνεται εδώ σε αυτό το thread...Στο market του xiaomi redmi note 3 μου λέει ότι υπάρχει update..Τα κάνω κανονικά τα update μέσω του market ή όχι;(Θέλω να'χω την ελληνική έκδοση προφανώς)
Xiaomi Mi Band Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)
-
-
Ο/H vpolixron έγραψε:
Μου ήρθε σήμερα από vickmall..Έχω κατεβάσει την ελληνική έκδοση που δίνεται εδώ σε αυτό το thread...Στο market του xiaomi redmi note 3 μου λέει ότι υπάρχει update..Τα κάνω κανονικά τα update μέσω του market ή όχι;(Θέλω να'χω την ελληνική έκδοση προφανώς)
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H vpolixron έγραψε:
-
Ο/H vpolixron έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H vpolixron έγραψε:
Γίνε VIP!!!
Ανταλλακτικά και χρωματιστά βραχιόλια από που μπορούμε να παραγγείλουμε, γιατί στα γνωστά μαγαζιά βλέπω τιμές 4 ευρώ
Honor 6 -
Ο/H komatoza έγραψε:
Ανταλλακτικά και χρωματιστά βραχιόλια από που μπορούμε να παραγγείλουμε, γιατί στα γνωστά μαγαζιά βλέπω τιμές 4 ευρώ
Honor 6
Γίνε VIP!!!
Στο gearbest έχει έχω πάρει αλλά δεν ήταν γνήσιο!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δηλαδή δεν κάνουν και για τα δύο το 1.1 και 1s?
Honor 6 -
Εάν διαβάσεις έχουν κάποιες ψιλοδιαφορές στις διαστάσεις, γι' αυτό έχουν και διαφορετικό φορτιστή. Δεν ξέρω εάν του 1 το λάστιχο θα κλείνει καλά στο 1s.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Και πως το τσεκάρουμε αυτό? Στα μαγαζιά λένε λουράκι για το mi band 1/1s
Honor 6 -
εχει καποια στο aliexpress.com που λενε μονο για το 1s
και στο παρακατω βλεπεις αν ειναι original κινεζος ή μαιμου! :p
Replacement Straps 101 - XMiBAND.com -
Υπαρχει περίπτωση σε iPhone 6 να το κάνουμε να δουλεύει συνέχεια σε μια προπόνηση η καταγραφή παλμών ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες