Η μπλε ποια εκδοση ειναι?Η 3.0.2-1?Ο/H Project_P έγραψε:
@pechr
Ε δοκιμασα 4-5 φορες με διαφορες ROM και σε Recovery οπως προτεινε ο @makis1024 ... δεν ηθελα να πεσει σε χαμηλα επιπεδα η μπαταρια
(εφτασε απο 100 στο 85 με αυτα και αυτα)...
Ναι πραγματι η πορτοκαλι ελεγε MIC . Ποια ειναι η πιο ''καλη'', η πορτοκαλι ή η μπλε? Τωρα εχω παλι την μπλε και με αυτη εκανα το Restore Nandroid.
"Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H Project_P έγραψε:
Ναι πραγματι η πορτοκαλι ελεγε MIC . Ποια ειναι η πιο ''καλη'', η πορτοκαλι ή η μπλε? Τωρα εχω παλι την μπλε και με αυτη εκανα το Restore Nandroid.
Η μπλε λογικα ειναι αυτη που ηταν μεσα στην ελληνικη stable. Η πορτοκαλι ομως πως εμφανιστηκε?
Επίσης για να μην σου αλλάξει το recovery μολονότι δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς έχει η ROM μέσα θα σου πρότεινα να ανοίξεις το αρχείο zip της ROM (ΟΧΙ αποσυμπίεση) και να διαγράψεις το recovery που υπάρχει μέσα (Θα επιλέξεις το αρχέιο recovery και θα κάνεις remove).
Ώστε όταν ξεκινήσεις την εγκατάσταση να μην σου αλλάξει το recovery και να μείνεις με του @michaelRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
Σωστά @pechr, για λόγους συντομίας το είπα. Είχα την 3.0.2-0 by mic και με την καθαρή εγκατάσταση μπήκε η ενσωματωμένη στην ελληνική twrp 3.0.0.0.
Δοκιμάζω τώρα από sd, αλλα έχει αργη ταχϋτητα.
twrp3.0.2ido_mic -
@pechr & @michael
Ναι και η μπλε πρεπει να ηταν 3.0.2-1 ( και σιγουρα ειχε Ελληνικα στην επιλογη γλωσσας).
Παιζει καποιο ρολο αν εχω στα αγγλικα η στα ελληνικα το TWRP ?
Επισης τωρα δειχνει να εχει κρατησει την πορτοκαλι (by MIC).
Η μπλε λογικα ειναι αυτη που ηταν μεσα στην ελληνικη stable γιατι απο τοτε που εβαλα την ελληνικη ROM μονο αυτη ειχα δει οσες φορες ειχα τσεκαρει.
Η πορτοκαλι ομως πως εμφανιστηκε? Μηπως να δοκιμασω και εγω απο SD? -
-
-
ΩΠΑ, νομίζω το κανε, δοκίμασα μια τελευταία απο usb! Μπήκα miui, μάλλον ήθελε καθαρισμό, μετά επανεκκίνηση ξανά στο recovery, και τότε κάνουμε install.
Ευχαριστώ παίδες!
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
ΩΠΑ, νομίζω το κανε, δοκίμασα μια τελευταία απο usb!
-
Ναι αυτήν είχα κρατήσει. Αλλά έχω την εντύπωση δε φταίει η έκδοση twrp, αλλά ότι μετά τον καθαρισμό πρέπει να κάνεις πάλι επανεκκίνηση στο recovery και μετά install την ελληνική.
-
Ο/H Project_P έγραψε:
@pechr & @michael
Ναι και η μπλε πρεπει να ηταν 3.0.2-1 ( και σιγουρα ειχε Ελληνικα στην επιλογη γλωσσας).
Παιζει καποιο ρολο αν εχω στα αγγλικα η στα ελληνικα το TWRP ?
Επισης τωρα δειχνει να εχει κρατησει την πορτοκαλι (by MIC).
Η μπλε λογικα ειναι αυτη που ηταν μεσα στην ελληνικη stable γιατι απο τοτε που εβαλα την ελληνικη ROM μονο αυτη ειχα δει οσες φορες ειχα τσεκαρει.
Η πορτοκαλι ομως πως εμφανιστηκε? Μηπως να δοκιμασω και εγω απο SD?
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
Ναι αυτήν είχα κρατήσει. Αλλά έχω την εντύπωση δε φταίει η έκδοση twrp, αλλά ότι μετά ν καθαρισμό πρέπει να κάνεις πάλι επανεκκίνηση στο recovery και μετά install την ελληνική.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0