Η έκπτωση ισχύει για όλους και για όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται το merimobiles.com, και όχι μόνο για τα Xiaomi.
H Συνεργασία μας με το Merimobiles.com Αναβαθμίζεται !
-
-
Ο/H SAXOGUS έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Miui -
Ο/H n_s_e_ έγραψε:
Ο/H SAXOGUS έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Miui
Όμως τζίφος...παρόλα αυτά καταχώρησα την παραγγελία,γιατί θέλω κινητό πριν τα Χριστούγεννα . -
Θα επικοινωνήσω σήμερα μαζί τους να δω ποιό είναι το πρόβλημα.
-
Τελικά ποιό ήταν το πρόβλημα;
Πάντως εγώ,όπως προ είπα παράγγειλα από merimobiles το hongmi στις 25/11.Μου έστειλαν στο mail το tracking no. όμως στο track and trace της ems δεν μου δίνει σχετικές πληροφορίες για το πακέτο.Υπάρχει εκτίμηση ,λόγω εμπειρίας των admin περίπου πότε να το περιμένω;Οχί τίποτα άλλο αλλά θα έχω ταξίδι στο εξωτερικό στις 15/12 και θα ήθελα να το έχω μαζί μου.
ΥΓ:Το παρέλαβε ένας συνάδελφος στη δουλειά και παρατήρησα πως για να ακούσεις την συνομιλία πρέπει η ένταση του ήχου να είναι στο max.Δηλαδή ακούς καλύτερα τις διάφορες συνομιλίες στο χώρο που βρίσκεται ο συνομιλητής σου παρά τον ίδιο.
Είναι μειονέκτημα της συσκευής;
Είναι λάθος ρύθμιση;
Λύνεται με κάποια αναβάθμισή;
Είναι τυχαίο(αστοχία υλικού);
Επίσης η μπαταρία του λέει πως αργεί να φορτώσει.Οψόμεθα...ελπίζω να μην ψώνισα από "σβέρκο" :D
Ευχαριστώ, -
Ο συνάδελφός σου από που το πήρε ?
Μην φοβάσαι, συνήθως σε 10 εργάσιμες μέρες θα το έχεις παραλάβει. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο συνάδελφός σου από που το πήρε ?
Μην φοβάσαι, συνήθως σε 10 εργάσιμες μέρες θα το έχεις παραλάβει.
Αυτό που παρατήρησα είναι πως η συσκευή επάνω αριστερά είχε το σήμα G3.Όντως ισχύει κάτι τέτοιο για τα original;
Βέβαια σήμερα είδα και αυτό και παραξενεύτηκα ....κυκλοφόρησε το mi3 snapdragon 800 με τιμή $ 480;
hotmid.com/xiaomi-mi3-m3-miui-…ch-fhd-android-phone.html
Επίσης σήμερα είδα στο tracking το εξής μήνυμα:
Receive Item From Customer 29-11-2013. 10:42. IPS
Επομένως η εμπειρία λέει πως θα το παραλάβω έως πότε.......;;;;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην SAXOGUS ().
-
To έχω αναφέρει χιλιάδες φορές και θα το πώ ακόμη μία.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΧΙΑΟΜΙ Μi3 SNAPDRAGON (WCDMA version).
Θα κυκλοφορήσει επίσημα στα μέσα Δεκεμβρίου, και θα πρέπει να αποφεύγετε σαν το διάολο το λιβάνι, όλα τα e-shops που ισχυρίζονται διαθεσιμότητα.
Θα μπείτε σε περιπέτειες που ίσως σας κοστίσουν ακριβά !
Υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε αντίγραφο (Μαϊμού), και όχι το γνήσιο από κάτι τέτοια "μαγαζιά", και άντε να βρείς το δίκιο σου μετά. -
-
πολύ καλή η τιμή του !
Επέλεξε EMS και τίποτα άλλο.
Τα υπόλοιπα (Ελληνικά) θα τα βάλεις όταν με το καλό παραλάβεις.
Πρόσεξε μόνο να παραγγείλεις την WCDMA Version και ΟΧΙ TDMA.
WCDMA = Ευρωπαϊκό 3G
TDMA = Κινέζικο - Αμερικάνικο 3G -
Δεν έχω πρόβλημα αν είναι ελληνικά ή αγγλικά το μόνο που θέλω είναι συμβατό με το palystore.
Εχθές προσπαθούσα να μπω στο merimobiles ολη μέρα αλλά τζίφος είχε υπερφορτωθεί.
Εχει καλές προσφορές -
H Multilang Version από το miuiandroid.com περιλαμβάνει και το google playstore οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες