Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις την ipv6 στο router σου?
Απενεργοποίηση wifi όταν σβήνει η οθόνη
- Ενημερώθηκε
-
-
Παιδια με την σειρα μου επιβεβαιωνω και εγω το Bug , δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις , εκανα clean install και το θεμα παραμενει οποτεπεριμενουμε καποιο fix. η τελευταια ρομ οπου λειτουργει αcογα οσον αφορα wifi k push notifications ειναι η 5.11.5 οποτε μενουμε σε αυτη προς το παρον , αυτο που με παραξενευει ειναι οτι το προβλημα ειναι μεμονομενο σε καποιες συσκευες ενω αλλες δουλευουν αψογα τελως παντων περιμενουμε και κανουμε ολοι confirm to bug στο λινκ της προηγουμενης σελιδας στο επισημο σαιτ της xiaomi
-
καλησπέρα εαν μπορείτε ποσταρετε αποτελέσματα απο την νεα ρομ, 26 μηπως και διορθώθηκε το bug με το wifi οποίος προλάβει και κάνει εγκατάσταση. Να ξερουμε μην μεταβουμε σε ασκοπο update
-
Καλησπέρα,
μόλις εγκατέστησα τη νέα rom (5.11.26) και τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά! Φαίνεται ότι μάλλον διορθώθηκε το πρόβλημα με το wifi και τα push notifications. Το viber τουλάχιστον δούλεψε κανονικά! Ελπίζω να μην ήταν κάτι τυχαίο...
Μέχρι στιγμής δεν έχω ελέγξει αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Αν παρουσιαστεί κάτι θα ενημερώσω! -
Καλησπερα παιδια μετα απο εγκατασταση της νεας μας ρομ 5.11.26 επιβεβαιωνω με την σειρα μ κ γω οτι ολα λειτουργουν μια χαρα . Δεν εχω κανενα θεμα με το wifi οταν ειναι σε υπνο το κινητο λαμβανω τα παντα κανονικα .
-
Για να δούμε με την 5.11.26...
Φορτίζω κινητό και ετοιμάζομαι να την περάσω...
Πάντως στο changelog δεν αναφέρεται τίποτα, παρα μόνο για καινούρια έκδοση MiWiFi... Αν όντως διορθώνεται το πρόβλημα, μήπως αυτή η εφαρμογή το δημιουργούσε;
Πάντως στο xda είχε αναφερθεί μια πιθανή λύση με αντικατάσταση των αρχείων του modem εδώ: ---> AOSP redmi note 2 (rus V3) - Pg. 4 | Redmi Note 2 | XDA Forums
και εδώ: ---> AOSP redmi note 2 (rus V3) - Pg. 5 | Redmi Note 2 | XDA Forums
Αν λοιπόν όντως λύθηκε το πρόβλημα, ίσως το update της εφαρμογής MiWiFi κάτι πείραξε στα αρχεία του modem και έτσι διορθώθηκε και το πρόβλημα.
Σε μία ώρα θα ξέρω... -
Το miwifi πάντως ΔΕΝ πειράζει αρχεία του συστήματος. Εάν πιστεύεις ότι δημιουργεί πρόβλημα, μπορεί να απεγκαταστηθεί.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το miwifi πάντως ΔΕΝ πειράζει αρχεία του συστήματος. Εάν πιστεύεις ότι δημιουργεί πρόβλημα, μπορεί να απεγκαταστηθεί.
Μόλις πέρασα την 5.11.26 και κάνω τα πρώτα τεστ... -
Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε με την 5.11.26! Το wifi μέχρι στιγμής παραμένει συνδεδεμένο σε sleep mode, το βλέπω στο router, του κάνω ping κανονικά και μου ήρθε και notification από fb. Περιμένω να περάσει η ώρα να δω τι γίνεται και με λοιπές εφαρμογές (μόλις ξυπνήσει ο κόσμος και αρχίσουν notifications από tapatalk, messenger κτλ).
-
Πρέπει οι εφαρμογές να είναι κλειδωμένες στην RAM για να έρχονται τα push notifications;Για την 5.11.26 αναφέρομαι. Την εγκατέστησα και εγώ χθες και δεν έχω καταλάβει ακόμα αν λύθηκε το πρόβλημα.
-
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Πρέπει οι εφαρμογές να είναι κλειδωμένες στην RAM για να έρχονται τα push notifications;Για την 5.11.26 αναφέρομαι. Την εγκατέστησα και εγώ χθες και δεν έχω καταλάβει ακόμα αν λύθηκε το πρόβλημα.
Τις εφαρμογές που θέλεις ή χρειάζεσαι να έχεις Online ενημέρωση, πρόσθεσέ τες στην "αυτόματη έναρξη"...
Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει στο background και να σε ενημερώνει "ζωντανά")
Υ.Γ. Φυσικά θα πρέπει να έχεις ρυθμίσει και τις εφαρμογές, μέσα απο τις δικές τους ρυθμίσεις, να σου "δίνουν" ενημέρωσεις... (viber, messenger κ.λ.π.) -
Όχι για την αυτόματη έναρξη
Εννοώ π.χ:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0