Παταω επιμονα (για κάμποσα δευτερόλεπτα) τα κουμπιά power + volume down οπως λεει ο οδηγος και με βγαζει στο ΜΙ-Recovery 2.0.1 και εχει επιλογες σε κινεζικα
Καινούργιος με mi4c
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Τελικα κατι εγινε ολοκληρωσα το βημα 1 απο αυτον τον οδηγο και αντεγραψα την εφαρμογή Flashify, το TWRP "recovery.img" οταν παω να αντιγραψω την τελευταία Ελληνική ROM (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.0.15.0) δεν την αντιγραφει και λεει η συσκευει εχει σταματησει ενω την βλεπει κανονικα και εχω αλλαξει και usb
Μηπως να εγκαταστησω το Flashify -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@Giannis61 τώρα πραγματικά σε έχω χάσει!! Σε ποια κατάσταση είναι τώρα η συσκευή σου?
. Λοιπόν ακολουθώντας αυτον τον οδηγό εκανα το πρώτο βήμα που λέει με το Miphone εκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο προσπερασα όπως-όπως όλες τις οθόνες απο το πρώτο βήμα του οδηγού και πήγα να ξεκινήσω το 2. του "Οδηγός EXPRESS για το Mi4c". Πήγα λοιπόν μετά να
βάλω μέσα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής ΧΥΜΑ (όχι μέσα σε φακέλους) την εφαρμογή Flashify, το TWRP "recovery.img" (τα οποία αντέγραψα στην συσκευή) και το αρχείο της τελευταίας Ελληνικής ROM (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.0.15.0) δεν την αντιγράφει και λέει η συσκευή έχει σταματήσει ενώ την βλέπει κανονικά και έχω αλλάξει και θύρα usb. Εκεί έχω μείνει και δεν ξέρω γιατί δεν το αντιγράφει; Και φυσικά έχω πελαγώσει -
Ο/H Giannis61 έγραψε:
βάλω μέσα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής ΧΥΜΑ (όχι μέσα σε φακέλους) την εφαρμογή Flashify, το TWRP "recovery.img" (τα οποία αντέγραψα στην συσκευή) και το αρχείο της τελευταίας Ελληνικής ROM (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.0.15.0) δεν την αντιγράφει και λέει η συσκευή έχει σταματήσει ενώ την βλέπει κανονικά και έχω αλλάξει και θύρα usb. Εκεί έχω μείνει και δεν ξέρω γιατί δεν το αντιγράφει; Και φυσικά έχω πελαγώσει
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Giannis61 έγραψε:
βάλω μέσα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής ΧΥΜΑ (όχι μέσα σε φακέλους) την εφαρμογή Flashify, το TWRP "recovery.img" (τα οποία αντέγραψα στην συσκευή) και το αρχείο της τελευταίας Ελληνικής ROM (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.0.15.0) δεν την αντιγράφει και λέει η συσκευή έχει σταματήσει ενώ την βλέπει κανονικά και έχω αλλάξει και θύρα usb. Εκεί έχω μείνει και δεν ξέρω γιατί δεν το αντιγράφει; Και φυσικά έχω πελαγώσει
απο το 3.(Πάμε βρίσκουμε το Flashify και το εγκαθιστούμε κλπ) και κάτω ή κάνω κάτι άλλο;; -
Ναι συνέχισε με τον οδηγό
Και μην ξεχάσεις να ψηφίσεις
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ναι συνέχισε με τον οδηγόΚαι μην ξεχάσεις να ψηφίσεις
-
Οχι δεν νομιζω να χρειαστεις δίκτυο, ότι έπρεπε το έχεις, οποτε προχώρα
-
Και φυσικά λόγω ασχετοσύνης τα ζητήματα συνεχίζονται στο ΒΗΜΑ 2(εγκατάσταση του Flashify) ενημερώνει να είμαι ροοτ (No Root) παω συμφωνα με τις οδηγίες στο Secutiry-->Permissions-->> Root access αλλα δεν υπάρχει η επιλογή root access η δεν την βλέπω; (του οδηγο)
Μάλλον η ασχετοσύνη είναι μεγαλύτερη της αναμενόμενης
-
-
Ο/H Giannis61 έγραψε:
Στο Security - -->Permissions-----> Εχει δύο επιλογές Autostart & Permissions και δεν υπάρχει επιλογή Root access
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0