αναβαθμιση σε αυτην που εχω φυσικα.αλλα τι γινετε με το bootloader?Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αν με το αναβαθμίσεις εννοείς να βάζεις την ελληνική Ρομ πάνω από αυτήν όχι δεν δικαιούσαι. Όχι επειδή δεν το επιτρέπουμε, δεν γίνεται. Υπάρχει διαδικασία.Ο/H axl21 έγραψε:
Kαλησπερα παιδια ,σημερα παρελαβα την καινουργια συσκευη mi4c.εχει πανω την MIUI 7.0.4.0( LXKCNCI
)STABLE.ποιο πανω O CAESER ειπε οτι ειναι η αγγλο -κινεζικη.ελληνικα παντως εχεi γιατι την γυρισα.σωστα?αναβαθμισεις να κανω αμα μεινω εδω?μεχρι να καταλαβω τι παιζει με τις εγκαταστασεις ROM.καπου διαβασα οτι κλειδωνει και το bootloader.ευχαριστω.
Αν εννοείς όταν σου έρχονται ειδοποιήσεις να κάνεις αναβάθμιση στην επόμενη αγγλοκινέζικη Stable δικαιούσαι.
Αλλά γενικά οι stable ανανεώσεις αργούν.... (είτε ελληνικά είτε ξένα)
Καινούργιος με mi4c
-
-
Ο/H axl21 έγραψε:
αναβαθμιση σε αυτην που εχω φυσικα.αλλα τι γινετε με το bootloader?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Προσοχή, γαιτί αν αναβαθίσεις στην επόμενη Version, θα σου κλειδώσει ο Bootloader και μετά θα πάρεις και εσύ μέρος στην σειρά με αίτηση για ξεκλείδωμα...
-
-
Ο/H axl21 έγραψε:
αν το μετανιωσω can i go back?
-
-
-
-
Ο/H axl21 έγραψε:
ποια φιλε μου?
Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω όμως θα βάλω την αποψινή να τη δοκιμάσω
Με τις developer κάθε βδομάδα και άλλη -
Εδώ και αρκετό καιρό είμαι με την dev 5.12.10 δεν λέω είμαι μια χαρά αλλά αποφάσισα να την αναβαθμίσω στην dev 5.12.24 (εκτός αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη έχοντας υπ οψιν σας οτι δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις) η οποία και αυτή είναι μια χαρά και σταθερή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Θα ήθελα να μάθω την διαδικασία που θα ακολουθήσω όσο το δυνατόν αναλυτικά μιας είμαι άσχετος. Δηλαδή παίρνω backup ή όχι; Την βάζω μέσω Αναβάθμιση ή οχι; Τι άλλο πρέπει να κάνω πριν; Θα χάσω τις υπάρχουσες ρυθμίσεις ή όχι ;Θα σας παρακαλούσα για την βοήθεια σας
-
Καλό είναι γενικά να έχεις ένα Full Nandroid Backup για κάθε ενδεχόμενο.
Από εκεί και πέρα, όλες τις αναβαθμίσεις τις κάνουμε μέσα από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI για την συσκευή σου.
Και φυσικά με αυτό τον τρόπο δεν χάνεις τίποτα από αυτά που έχεις ήδη βάλει.
Βέβαια πας από Developer σε Developer, διαφορετικά αν πας από Developer σε Stable, χρειάζεται πρώτα ένα Factory Reset και σε αυτή την περίπτωση ξανασετάρουμε την συσκευή από την αρχή..... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Καλό είναι γενικά να έχεις ένα Full Nandroid Backup για κάθε ενδεχόμενο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0