Μήπως έχεις Stable ROM που δεν έχει ROOT ?
Για να έχεις ROOT πρέπει να έχεις εγκατεστημένη μία Developer ROM και όχι Stable.
Για να έχεις ROOT πρέπει να έχεις εγκατεστημένη μία Developer ROM και όχι Stable.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο τηλέφωνο εχει Android version 5.1.1 MY47V , MIUI version MIOUI 7.0.4.0 (LXKCNCI) stable. και κατέβασα και libra_images_V7.0.15.0.LXKCNCI_20151104.0000.4_5.1_cn_f6e955ee14.tgz (Stable)Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μήπως έχεις Stable ROM που δεν έχει ROOT ?
Φίλε μου καλέ το ίδιο άσχετος είμαι και εγώ. Και παρόμοια έκανα και εγώ. Αλλά όταν κόντεψα να το κρούσω το εργαλείο έμαθα... Κάτω τα χέρια.Ο/H Giannis61 έγραψε:
Εχεις απόλυτο δίκιο mixaliscy και το ξέρω αλλα ο πανικός και η ασχετοσύνη δεν είναι καλοί σύμβουλοι
Εμένα πάντως σε αυτό το σημείο (τα ίδια έπαθα και εγώ) αποφάσισα πως το πρόβλημα ήταν πως δεν άφησα όση ώρα χρειαζόταν το mipcsuite να γεμίσει από κάτω (39/39) ούτως ώστε όταν χρειαστεί να είναι ετοιμοπόλεμο.Ο/H Giannis61 έγραψε:
2. Πηγα σε αυτον τον οδηγό. και κατα το adb devices ενω εχει δει ο Η/Υ το τηλέφωνο γράφει ενα κατεβατό και δεν βλέπει το τηλέφωνο
Ο/H Giannis61 έγραψε: