ερωτηση κρίσεως........επιβάλλεται μετά από κάποιο αριθμό αναβαθμίσεων να γίνεται factory reset????
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν επιβάλεται, αλλά θα έκανε πολύ καλό ....Ο/H giannisag έγραψε:
ερωτηση κρίσεως........επιβάλλεται μετά από κάποιο αριθμό αναβαθμίσεων να γίνεται factory reset????
Από όσο γνωρίζω μάλλον όχι....Ο/H GS1985 έγραψε:
Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταβαίνει το κινητό σε landscape πιο γρήγορα; Δηλ. να αλλάζει το orientation λίγο πιο γρήγορα...
πας στο φακελο ΑΡΧΕΙΑ σερνεις και κρατας προς τα κατω την οθονη και σου δειχνει μια κλειδαρια και οσο κρατας την σελιδα προς τα κατω σου το ξεκλειδωνει και σου τα εμφανιζει!!Ο/H cosgan1 έγραψε:
Καλημερα!!! Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου απαντήσει πως ξανά βλέπουμε ένα φάκελο ή ένα αρχείο όταν το κάνουμε ιδιωτικό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρω!!!
Γενικα πως κρινεται Η πως κρινεις εσυ admin μετα απο καμια 10αρια αναβαθμισεις το factory reset???απευθυνομαι και σε σενα για να μην γραφω τα ιδια!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν επιβάλεται, αλλά θα έκανε πολύ καλό ....
Ο/H cosgan1 έγραψε:
Καλημερα!!! Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου απαντήσει πως ξανά βλέπουμε ένα φάκελο ή ένα αρχείο όταν το κάνουμε ιδιωτικό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρω!!!
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Κάτι άσχετο με την ρομ αυτά τα αρχεία τι είναι
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk