Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3

• Vickmall που ρώτησα, μου είπαν 27 Νοεμβρίου αρχιζει να πουλάει η xiaomi απο το site τους.
      Αν τους δώσουν εμπόρευμα θα το έχουν απο την επόμενη βδομάδα..κατα τα λεγόμενα τους.. ?( =O
    • Στο κατάστημα πάντως του Smart Home δεν έψουν εμφανιστεί τα 3 προϊόντα. Λογικά με το που θα τα δούμε εκεί, θα αρχίσουν να στέλνουν και στους resellers. Οπότε υπομονή.... Τιμες σου είπαν στο Vickmall?
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Μας την έκανε τη ζημιά η σιαόμι με το note 3. Δεν έχω το note 2 ούτε μήνα!
      Μεγάλη ζημιά, το 32αρι με 3gb ram μπαταρία 4000mah και διπλό λεντ φλας, μεταλλικό σασί, αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και όλα αυτά μέσα σε 3 μήνες;
      Μειονέκτημα για μένα το unibody. Και τώρα τι;
      ***Τώρα πια, σε αυτό το θέμα, δεν είσαι "off topic" :)

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πιό καλά την νέα συσκευή...
      Η Xiaomi δεν μας έχει συνηθίσει σε "καννιναλισμό"... Γιατί να το κάνει τώρα? Με μια πρώτη, πρόχειρη ματιά, νομίζω ότι οι συσκευές ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, έστω και αν δείχνουν να βρίσκονται στην ίδια "οικογένεια" των phablets 5.5''...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H zaf_4 έγραψε:

OffTopic
      Μας την έκανε τη ζημιά η σιαόμι με το note 3. Δεν έχω το note 2 ούτε μήνα!
      Μεγάλη ζημιά, το 32αρι με 3gb ram μπαταρία 4000mah και διπλό λεντ φλας, μεταλλικό σασί, αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και όλα αυτά μέσα σε 3 μήνες;
      Μειονέκτημα για μένα το unibody. Και τώρα τι;

Μας την έκανε δε λες τίποτα!! Βέβαια για την μπαταρία μην ελπίζεις... ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ θα είναι το ίδιο περίπου... Στα περισσότερα κινητά που έχουν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων τη μπαταρία τη ρουφάνε σαν τρελά... Σε σημείο σε κάποια άλλα έχω ακούσει να το αχρηστεύουν το δακτυλικό κι όλας...

Συμφωνώ με την άποψη του @Graydath. Γνωρίζω πολλούς κατόχους συσκευών με δακτυλικό αποτύπωμα που έχουν ανενεργοποιήσει την λειτουργία λόγω αυτονομίας της μπαταρίας... Ίσως εδώ να είναι πιό βελτιωμένη η κατάσταση, αλλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε...
    • OK εάν ισχύει ότι δεν έχει κάρτα sd και αποσπώμενη μπαταρία δεν με πείθει ακόμη τότε η συσκευή για να σκεφτόμουν ότι βιάστηκα να το αγοράσω το note 2 μου!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Στο κατάστημα πάντως του Smart Home δεν έψουν εμφανιστεί τα 3 προϊόντα. Λογικά με το που θα τα δούμε εκεί, θα αρχίσουν να στέλνουν και στους resellers. Οπότε υπομονή.... Τιμες σου είπαν στο Vickmall?
      $219.99 για το 3GB+32GB.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxovios έγραψε:

Μεταλλικό, unibody, χωρίς sd. Αδιάφορη η εμφάνιση, αφού θα μπει σε θήκη, με αρνητικά την έλλειψη αποσπώμενης μπαταρίας και πιθανόν sd. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Redmi note 2 for ever! Ελπίζω να μην πάρει και η xiaomi τον κατήφορο των "επώνυμων" , δηλαδή συσκευές χωρίς sd και αποσπώμενη μπαταρία. Και imo πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να δίνεις έμφαση στην εμφάνιση σε συσκευή που θα "εσωκλείσεις" σε θήκη για να επιβιώσει την καθημερινή χρήση και άρα όσο όμορφο και να είναι, δεν θα φαίνεται.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Συμφωνώ απόλυτα ειδικά στο θέμα της θήκης. Ποτέ δεν κατάλαβα την "τρέλα" κάποιων για metal unibody συσκευές που τελικά τις βάζουν σε θήκες... Ποτέ...

Εκεί που διαφωνώ είναι στην αποσπώμενη μπαταρία. Συνήθως (αν και όχι πάντα) είναι συναρμολογημένα έτσι ώστε αν αφιερώσεις 10 λεπτά από το χρόνο σου την αλλάζεις σχετικά εύκολα. Δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Αλλά το να ξοδέψεις 10-15 λεπτά σου λέω, κάθε 2-3 χρόνια αν χρειαστεί για ν' αλλάξεις μπαταρία, δεν είναι λόγος να μην το πάρεις.

Το 3 έχει dual tone led flash. Ίσως να λέει κάτι αυτό για την κάμερα, ίσως και να μη λέει τίποτα. Υποθέτω πάντως ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι ένα "κλικ" καλύτερη.

4000 mAh μπαταρία. Ακόμα και να καίει σαν τρελός ο fingerprint sensor (που δεν πρόκειται σε ενοχλητικό βαθμό) τον απενεργοποιείς και σου μένει ένα Redmi note 2 με +30% αυτονομία.

Επιβεβαιώθηκε η έλλειψη κάρτας SD.
      Xiaomi Redmi Note 3 specifications, pricing and features

Αυτό σε οδηγεί κατευθείαν στο 3/32 μοντέλο, δηλαδή ~220$ τώρα

Αξίζει κάποιος κάτοχος νοτε 2 να το "σκοτώσει" και να δώσει κι άλλα λεφτά για να αναβαθμίσει; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ.

Αξίζει κάποιος που θέλει νέα συσκευή να δώσει 90 δολλάρια παραπάνω σήμερα να πάει για το 3; Για +30% αυτονομία και με μια "ελπίδα" καλύτερης κάμερας; Προσωπική άποψη πάλι όχι. Με 25$ παίρνεις κι άλλη μπαταρία και διπλασιάζεις την αυτονομία σου. Αν η διαφορά πέσει κάτω από τα 50-40$ τότε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αρχίσει να το σκέφτεται.

Όλα αυτά για κάποιον που θέλει να το ρισκάρει με την TD version. Αν κάποιος δε θέλει να το ρισκάρει και πάει για FDD version, πρέπει να σκεφτεί την επιλογή του Redmi Note 3 σοβαρά.
      Γενικά όσο υπάρχει η TD version του Redmi note 2 και δουλεύει όπως δουλεύει σήμερα (προσωπική άποψη: θα εξακολουθεί να δουλεύει και στο μέλλον), το Redmi Note 2 παραμένει και θα παραμένει η αδιαφιλονίκητη value for money συσκευή :)
    • ΧΩΡΙΣ ΘΗΚΗ ΚΑΙ ...ξερό ψωμί!

Ο/H linuxovios έγραψε:

Και imo πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να δίνεις έμφαση στην εμφάνιση σε συσκευή που θα "εσωκλείσεις" σε θήκη για να επιβιώσει την καθημερινή χρήση και άρα όσο όμορφο και να είναι, δεν θα φαίνεται.

Πραγματικά αναρωτιέμαι, ποιός είναι το κορόϊδο... Αυτός που ΔΕΝ βάζει τη συσκευή του συνειδητά σε θήκη ή αυτός που πληρώνει μία συσκευή της οποίας το 30-40% της αξίας της (επειδή ΤΟΣΟ κοστίζει το design παρακαλώ και σε μερικές περιπτώσεις, ακόμα περισσότερο!) το πληρώνει λόγω της εμφάνισής της (ακόμα και αν αποτελείται απο πλαστικό) και τελικά πάει και δίνει άλλα 10-15€ για να αγοράσει μια χοντροκομμένη πλαστική θήκη αμφιβόλου ποιότητας και εμφάνισης και να κρύψει την συσκευή του εκεί μέσα... μη τυχόν και "γρατσουνιστεί"...
      Εν τω μεταξύ η πλάκα είναι ότι 8 στις 10 σπασμένες οθόνες τα κινητά φόρουσαν "προστατευτική θήκη"...!
      Η θέση μου είναι γνωστή και την έχω δημοσιεύσει ΕΔΩ ("με ή χωρίς ...προστασία? Ποιά είναι η γνώμη σας?.")
      Την προτιμώ "γυμνή" για να απολαμβάνω τα χρήματα που ξόδεψα για να την αποκτήσω... :D
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H linuxovios έγραψε:

Και imo πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να δίνεις έμφαση στην εμφάνιση σε συσκευή που θα "εσωκλείσεις" σε θήκη για να επιβιώσει την καθημερινή χρήση και άρα όσο όμορφο και να είναι, δεν θα φαίνεται.
      Πραγματικά αναρωτιέμαι, ποιός είναι το κορόϊδο... Αυτός που ΔΕΝ βάζει τη συσκευή του συνειδητά σε θήκη ή αυτός που πληρώνει μία συσκευή της οποίας το 30-40% της αξίας της (επειδή ΤΟΣΟ κοστίζει το design παρακαλώ και σε μερικές περιπτώσεις, ακόμα περισσότερο!) το πληρώνει λόγω της εμφάνισής της (ακόμα και αν αποτελείται απο πλαστικό) και τελικά πάει και δίνει άλλα 10-15€ για να αγοράσει μια χοντροκομμένη πλαστική θήκη αμφιβόλου ποιότητας και εμφάνισης και να κρύψει την συσκευή του εκεί μέσα... μη τυχόν και "γρατσουνιστεί"...
      Εν τω μεταξύ η πλάκα είναι ότι 8 στις 10 σπασμένες οθόνες τα κινητά φόρουσαν "προστατευτική θήκη"...!
      Η θέση μου είναι γνωστή και την έχω δημοσιεύσει ΕΔΩ ("με ή χωρίς ...προστασία? Ποιά είναι η γνώμη σας?.")
      Την προτιμώ "γυμνή" για να απολαμβάνω τα χρήματα που ξόδεψα για να την αποκτήσω... :D
      Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός το πού και πώς θα ξοδέψει τα χρήματά του. Αν θέλει να πληρώσει premium $$$ για "μέταλλο και γυαλί", its fine by me. Αλλά αν μετά πάει και βάλει τη συσκευή σε θήκη, οπότε ούτε η εμφάνιση φαίνεται και η συσκευή γίνεται διπλάσια σε όγκο, ε τότε είναι κορόιδο κατά την προσωπική μου εκτίμηση.

Όντως υπάρχουν αρκετοί που κοιτάνε την εμφάνιση, την πληρώνουν και δεν βάζουν την συσκευή σε θήκη, άλλοι για να τη χαίρονται, άλλοι για επίδειξη. Σε αυτούς δεν έχω να πω τίποτα, δικαίωμά τους. Προσωπικά πόρρω απέχω από τέτοιες επιλογές, μια που για μένα το smartphone είναι εργαλείο δουλειάς και κοιτάω αυστηρά τα specs.

YΓ όσο για την αποσπώμενη μπαταρία, δεν είναι μόνο θέμα αυτονομίας. Σε συσκευή που φλασάρεις κάθε εβδομάδα είναι πολλές φορές απαραίτητη, καθώς χρειάζεται ενίοτε να αφαιρεθεί σε περιπτώσεις κολλημάτων ή όταν παίξεις με mtk flash tool. Οπότε για μένα unibody συσκευές είναι deal breaker και δυστυχώς η τάση πάει εκεί για να μας αφαιρεθούν και άλλες " ελευθερίες"
    • Να πω και εγώ την άλλη γνώμη. Το Xiaomi Note Pro είναι γυαλί μπρος-πίσω. Είναι ένα πολύ ωραίο εμφανισιακά κινητό, με το άσπρο-χρυσό, αλλα το έχω σε θήκη bubblebee, γιατί το κινητό το πήρα για τα χαρακτηριστικά του κυρίως. Επίσης όταν στο παίρνει μικρό παιδί να δει καμιά φορά youtube (όταν τελειώνει η μπαταρία του δικού του note 4G), όταν το φοράς στην ιατρική ποδιά και μεδα στον χαμό της δουλειάς μπορεί να σκύψεις και να σου πέσει, επιβάλλεται μία καλή θήκη κσι nilkin h++ προστασία οθόνης!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxovios έγραψε:

Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός το πού και πώς θα ξοδέψει τα χρήματά του. Αν θέλει να πληρώσει premium $$$ για "μέταλλο και γυαλί", its fine by me. Αλλά αν μετά πάει και βάλει τη συσκευή σε θήκη, οπότε ούτε η εμφάνιση φαίνεται και η συσκευή γίνεται διπλάσια σε όγκο, ε τότε είναι κορόιδο κατά την προσωπική μου εκτίμηση.
      Όντως υπάρχουν αρκετοί που κοιτάνε την εμφάνιση, την πληρώνουν και δεν βάζουν την συσκευή σε θήκη, άλλοι για να η χαίρονται, άλλοι για επίδειξη. Σε αυτούς δεν έχω να πω τίποτα, δικαίωμά τους. Προσωπικά πόρρω απέχω από τέτοιες επιλογές, μια που για μένα το smartphone είναι εργαλείο δουλειάς και κοιτάω αυστηρά τα specs.
      YΓ όσο για την αποσπώμενη μπαταρία, δεν είναι μόνο θέμα αυυονομίας. Σε συσκευή που φλασάρεις κάθε εβδομάδα είναι πολλές φορές απαραίτητα, καθώς χρειάζεται ενίοτε να αφαιρεθεί σε περιπτώσεις κολλημάτων ή όταν παίξεις με mtk flash tool. Οπότε για μένα unibody συσκευές είναι deal breaker και δυστυχώς η τάση πάει εκεί για να μας αφαιρεθούν και άλλες " ελευθερίες"
      Ε, ναι... σαφέστατα και είναι προσωπική υπόθεση του καθένα που και πως ξοδεύει τα χρήματά του. Δεν το αμφισβήτησε κανείς αυτό.
      Εμείς σχόλια κάνουμε, όχι κουμάντο.. και εκφράζουμε τα δικά μας γούστα επί του θέματος. :D
      Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.
      Όσο για τη μπαταρία, επίσης συμφωνώ μαζί σου (και 'γω προτιμώ συσκευές με αποσπόμενη μπαταρία για τους λόγους που είπες), ωστόσο απο τη στιγμή που κυκλοφορούν Xiaomi συσκευές χωρίς αποσπόμενη μπαταρία θέλω, απο περιέργεια τουλάχιστον, να τις "τιμήσω". Πρέπει να παραδεχτούμε όμως, ότι το Mi3 μια συσκευή της Xiaomi χωρίς αποσπόμενη μπαταρία, όχι μόνο έχει βγεί μια από τις καλύτερες δημιουργίες της (εάν όχι η καλύτερη!!!), αλλά έχει γράψει ιστορία για την εταιρεία!