Aπό που; Αφου δεν εχει recovery. Μου διαφευγει κάτι;Ο/H maddoctor έγραψε:
clear cache & clear dalvnik χρειάζεσαι.Ο/H arist1976 έγραψε:
Από σε stable σε developer δεν πρέπει να κανεις factory reset; Την περνάς κατευθείαν μεσω updater και όλα καλά; Αν είναι έτσι να την περάσω και εγώ. Εχω τη 7.0.19.0 stable, τη πέρασα με το flashtool.Ο/H ktsak έγραψε:
Λοιπόν, ο φίλος πιο πάνω είχε δίκιο, και δυστυχώς δεν το έγραφαν πουθενά και τζάμπα παιδευόμουνα .....
Πέρασα μεσα από το κινητό την πρωτη διαθέσιμη αναβάθμιση, την Stable Version: V7.0.12.1.LHNCNCJ (MIUI7), μετά την Stable Version: V7.0.13.0.LHNCNCJ (MIUI7) και μετά την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) που την είχα κατεβάσει στο κινητό.
Πλέον φοράω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) ......
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Εγω πάντως επειδή δεν είχα εγκαταστήσει τίποτε, απλα είχα κάνει μόλις τα 2 προηγούμενα updates, δεν έκανα τιποτε. Από πάνω dev και όλα καλα...Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Λοιπόν, ο φίλος πιο πάνω είχε δίκιο, και δυστυχώς δεν το έγραφαν πουθενά και τζάμπα παιδευόμουνα .....
Πέρασα μεσα από το κινητό την πρωτη διαθέσιμη αναβάθμιση, την Stable Version: V7.0.12.1.LHNCNCJ (MIUI7), μετά την Stable Version: V7.0.13.0.LHNCNCJ (MIUI7) και μετά την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) που την είχα κατεβάσει στο κινητό.
Πλέον φοράω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) ......
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Θέλω και εγώ να αλλάξω από 7.0.19 σε dev αύριο που βγαίνει η νέα. Δε μπορούμε να κάνουμε wipe cache/dalvik γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει recovery. Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αν κάνω και πριν και μετά factory reset;
-
Τι πρόβλημα να αντιμετωπίσεις ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
και μετά factory reset;
-
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Θέλω και εγώ να αλλάξω από 7.0.19 σε dev αύριο που βγαίνει η νέα. Δε μπορούμε να κάνουμε wipe cache/dalvik γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει recovery. Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αν κάνω και πριν και μετά factory reset;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Παιδιά με τις ειδοποιήσεις τι γίνεται; Πως διορθώνεται; Έχω την 7.0.22.0. Έγινε αναβάθμιση από 7.0.19.0.
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Παιδιά με τις ειδοποιήσεις τι γίνεται; Πως διορθώνεται; Έχω την 7.0.22.0. Έγινε αναβάθμιση από 7.0.19.0.
Εμένα πάντως 2 μέρες με την 7.0.19 δεν μου βρίσκει ακόμα update στην επόμενη. Τι θέμα έχεις με τις ειδοποιήσεις? Μονο το viber δεν δουλεύει σωστά σε μένα.. Με πετάει συνέχεια ότι είμαι disconnected..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H johng4 έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0