Με αυτό τον τρόπο το έκανα εγώ και είμαι μια χαρά.Ο/H papcharis έγραψε:
παιδια μια ερωτηση. παρηγγειλα απ το vick με multi language σε περιπτωση που εμφανισει προβληματα η κατι δεν μαρεσει, υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος για να περασω την official rom?
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ο/H papcharis έγραψε:
παιδια μια ερωτηση. παρηγγειλα απ το vick με multi language σε περιπτωση που εμφανισει προβληματα η κατι δεν μαρεσει, υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος για να περασω την official rom?
-
Ο/H papcharis έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ο/H papcharis έγραψε:
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ο/H papcharis έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ο/H papcharis έγραψε:
-
Εν τέλει έκανα full wipe και έστησα από την αρχή το τηλέφωνο. Antutu ~47000. Περιμένω 1-2 μέρες να δω πως πάει. Άλλο πράγμα πάντως να έχεις twrp και να κάνεις ό,τι θέλεις στη συσκευή σου
-
"Μπαίνουμε στο λινκ http://www.miui.com/unlock/, κάνουμε αίτηση και αφού εγκριθεί ακολουθούμε τα βήματα του λινκ en.miui.com/thread-202290-1-1.html. Νομίζω πως τα έγραψα σωστά.." Εγραψε κάποιος φίλος σε διπλανο form .....
Το βρήκα και γω, πλην όμως ακόμη και το Google Translate δεν βοηθάει πολύ ......
Μπορει κανεις να βοηθήσει τι βάζουμε στα αδεια πεδία ??????? (Kostas Giannakopoulos ???????)Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Ο/H ktsak έγραψε:
"Μπαίνουμε στο λινκ http://www.miui.com/unlock/, κάνουμε αίτηση και αφού εγκριθεί ακολουθούμε τα βήματα του λινκ en.miui.com/thread-202290-1-1.html. Νομίζω πως τα έγραψα σωστά.." Εγραψε κάποιος φίλος σε διπλανο form .....
Το βρήκα και γω, πλην όμως ακόμη και το Google Translate δεν βοηθάει πολύ ......
Μπορει κανεις να βοηθήσει τι βάζουμε στα αδεια πεδία ??????? (Kostas Giannakopoulos ???????)
Κατω από το κωδικό της χώρας γραφουμε το τηλέφωνο μας
Και στο τελευταίο γράφουμε το λόγο που θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το bootloader, πάλι στα κινέζικα. -
Στα κινεζικα, από ggogle translate, δεν μεταφράζει το όνομα...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Οντως έτσι δούλεψεΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Οντως έτσι δούλεψε
Το μήνυμα με τον κωδικό ποτέ έρχεται. Σου ήρθε εσένα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΑμεσαΚώστας
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0