Τον 20ψηφιο κωδικό που τον βρηκες ακριβώς,γιατί ψάχνω και δεν τον βρίσκω.Ο/H TOLIS38 έγραψε:
παιζει σημασια ποσες φορες το κανομε/???? και εγω 2 φορες το εκανα και μου λεει verified 2 times .
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H gasath έγραψε:
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? επίσης αν κάποιος το έχει πάρει περιμένω εντυπώσεις
Ευχαριστώ
Πάρε απο το πολυ γνωστό και φερέγγυο για την υποστήριξη και μετα την πωληση Vickmail αγοραζεις με paypal και περνάν οι συναλλαγές με καρτουλες σε αυτόν για την ωρα...Xiaomi 13 -
thanks την έχω πατήσει από το Ali.....
-
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H gasath έγραψε:
Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? επίσης αν κάποιος το έχει πάρει περιμένω εντυπώσεις
Ευχαριστώ
Έχεις να μου προτείνεις κάποιον δοκιμασμένο πωλητή?
-
Καλησπέρα και από μένα. Μια ερώτηση αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Φλασαρα την official και μετά κόπων και βασάνων δούλεψε (λέω με κόπο γιατί έχασε τα ιμει της οπότε ξαναφλασαρα με πειραγμενο image. Μέτα root και μετά πέρασα τα ιμει με αλλαγμενο ΜΡΟΒ, γενικά μου έβγαλε την ψυχή.... ) όπως και να έχει το κινητό δουλεύει και πετάει. Αλλά έχω πρόβλημα με το wifi. Δεν τρέχει καθόλου. Επίσης στα δίκτυα μου βγάζει και το παρακάτω της φώτο. Καμία ιδέα?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Ο/H aelin έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H aelin έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H gasath έγραψε:
Ευχαριστώ
.... μία αστοχία είχα & αυτή εν γνώση μου ..με ένα mi2, στις 133 αγορές που έχω κάνει...
πλέον είναι πιο ασφαλές το σάιτ ...με γρήγορη & άμεση επικοινωνία ....αλλά όπως λέει & ο σοφός λαός ....κάλιο να σου βγεί το μάτι παρά τ'όνομαENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H aelin έγραψε:
ναι format με sp flash, μου έχασε τα ιμει, και μετά ξανά format με sp flash την ίδια ρομ όμως ακολουθώντας αυτόν το οδηγό
-
Ο/H mankap έγραψε:
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H gasath έγραψε:
Ευχαριστώ
.... μία αστοχία είχα & αυτή εν γνώση μου ..με ένα mi2, στις 133 αγορές που έχω κάνει...πλέον είναι πιο ασφαλές το σάιτ ...με γρήγορη & άμεση επικοινωνία ....αλλά όπως λέει & ο σοφός λαός ....κάλιο να σου βγεί το μάτι παρά τ'όνομα
το youhot.gr που δίνει και 24 μήνες εγγύηση???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0