Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

• Review
    • RedMi Note 3
    • Ο/H TOLIS38 έγραψε:

παιζει σημασια ποσες φορες το κανομε/???? και εγω 2 φορες το εκανα και μου λεει verified 2 times .
      Τον 20ψηφιο κωδικό που τον βρηκες ακριβώς,γιατί ψάχνω και δεν τον βρίσκω.
    • Ο/H gasath έγραψε:

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
      Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? επίσης αν κάποιος το έχει πάρει περιμένω εντυπώσεις

Ευχαριστώ
      Να αποφεύγεις να αγοράζεις απο Aliexpress τηλέφωνα εχει πολύ Al capone μεσα εκεί...
      Πάρε απο το πολυ γνωστό και φερέγγυο για την υποστήριξη και μετα την πωληση Vickmail αγοραζεις με paypal και περνάν οι συναλλαγές με καρτουλες σε αυτόν για την ωρα...
      Xiaomi 13
    • Διαφήμιση

• Ο/H spirosmeg έγραψε:

Ο/H gasath έγραψε:

Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? επίσης αν κάποιος το έχει πάρει περιμένω εντυπώσεις

Ευχαριστώ
      Να αποφεύγεις να αγοράζεις απο Aliexpress τηλέφωνα εχει πολύ Al capone μεσα εκεί...Πάρε απο το πολυ γνωστό και φερέγγυο για την υποστήριξη και μετα την πωληση Vickmail αγοραζεις με paypal και περνάν οι συναλλαγές με καρτουλες σε αυτόν για την ωρα...

Έχεις να μου προτείνεις κάποιον δοκιμασμένο πωλητή?
    • Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Καλησπέρα και από μένα. Μια ερώτηση αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Φλασαρα την official και μετά κόπων και βασάνων δούλεψε (λέω με κόπο γιατί έχασε τα ιμει της οπότε ξαναφλασαρα με πειραγμενο image. Μέτα root και μετά πέρασα τα ιμει με αλλαγμενο ΜΡΟΒ, γενικά μου έβγαλε την ψυχή.... ) όπως και να έχει το κινητό δουλεύει και πετάει. Αλλά έχω πρόβλημα με το wifi. Δεν τρέχει καθόλου. Επίσης στα δίκτυα μου βγάζει και το παρακάτω της φώτο. Καμία ιδέα?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • @aelin δυστυχώς αφου σου βγάζει αυτο το μύνημα λάθους σημαίνει ότι η συσκευή σου έχει ακόμα θέμα στο partition όπου αποθηκεύονται οι πληροφορίες σχετικά με τα imei, wifi mac address & bluetooth mac address.

Περιμενε μέχρι να δει το ποστ ο @dnomikos
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@aelin δυστυχώς αφου σου βγάζει αυτο το μύνημα λάθους σημαίνει ότι η συσκευή σου έχει ακόμα θέμα στο partition όπου αποθηκεύονται οι πληροφορίες σχετικά με τα imei, wifi mac address & bluetooth mac address.

Ευχαριστώ για την απάντηση Bodai, κάτι τέτοιο φοβόμουν. dnomikos ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H aelin έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

@aelin δυστυχώς αφου σου βγάζει αυτο το μύνημα λάθους σημαίνει ότι η συσκευή σου έχει ακόμα θέμα στο partition όπου αποθηκεύονται οι πληροφορίες σχετικά με τα imei, wifi mac address & bluetooth mac address.

Ευχαριστώ για την απάντηση Bodai, κάτι τέτοιο φοβόμουν. dnomikos ευχαριστώ εκ των προτέρων!
      Μη δίνεις σημασία στο NVRAM WARNING διορθώνεται σε 5 λεπτά. Το Wi-Fi είναι το πρόβλημα... Τι εννοείς όμως με το ότι πέρασες πειραγμένο image; Έκανες format με sp flash;
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H aelin έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Μη δίνεις σημασία στο NVRAM WARNING διορθώνεται σε 5 λεπτά. Τι εννοείς όμως πέρασες πειραγμένο image; Έκανες format με sp flash;
      ναι format με sp flash, μου έχασε τα ιμει, και μετά ξανά format με sp flash την ίδια ρομ όμως ακολουθώντας αυτόν το οδηγό
    • Ο/H spirosmeg έγραψε:

Ο/H gasath έγραψε:

Ευχαριστώ
      Να αποφεύγεις να αγοράζεις απο Aliexpress τηλέφωνα εχει πολύ Al capone μεσα εκεί...Πάρε απο το πολυ γνωστό και φερέγγυο για την υποστήριξη και μετα την πωληση Vickmail αγοραζεις με paypal και περνάν οι συναλλαγές με καρτουλες σε αυτόν για την ωρα...
      παντού υπάρχουν κακοτοπιές !!!...εγώ προσωπικά μόνο από ali αγοράζω 8) .... μία αστοχία είχα & αυτή εν γνώση μου ..με ένα mi2, στις 133 αγορές που έχω κάνει...
      πλέον είναι πιο ασφαλές το σάιτ ...με γρήγορη & άμεση επικοινωνία ....αλλά όπως λέει & ο σοφός λαός ....κάλιο να σου βγεί το μάτι παρά τ'όνομα :P
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Ο/H aelin έγραψε:

ναι format με sp flash, μου έχασε τα ιμει, και μετά ξανά format με sp flash την ίδια ρομ όμως ακολουθώντας αυτόν το οδηγό
      Δεν έπρεπε να κάνεις format γιατί σβύνει/μηδενίζει και άλλα partition που περιέχουν μοναδικές πληροφορίες για το κινητό και που δεν περιέχονται στις fastboot. Έτσι τώρα μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν ξαναγράφει στο /data το IMEI σου και πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Το έχουν πάθει και άλλοι και είναι κάτι που διορθώνεται αλλά θα πρέπει να περιμένεις και εσύ να έρθει ένα τέτοιο κινητό στα χέρια μας για να μελετήσουμε τα partition. Προς το παρόν, πέρασε μια fastboot χωρίς άλλες τροποποιήσεις για να δοκιμάσεις αν είναι πρώτα εντάξει το wifi να φτιάξεις και το imei και μετά δοκιμάζεις να το κάνεις και root.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mankap έγραψε:

Ο/H spirosmeg έγραψε:

Ο/H gasath έγραψε:

Ευχαριστώ
      παντού υπάρχουν κακοτοπιές !!!...εγώ προσωπικά μόνο από ali αγοράζω 8) .... μία αστοχία είχα & αυτή εν γνώση μου ..με ένα mi2, στις 133 αγορές που έχω κάνει...πλέον είναι πιο ασφαλές το σάιτ ...με γρήγορη & άμεση επικοινωνία ....αλλά όπως λέει & ο σοφός λαός ....κάλιο να σου βγεί το μάτι παρά τ'όνομα :P
      Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου...στο vick απ ότι είδα έχει δύο διαφορετικές τιμές xiaomi-miui.gr/community/index…sageID=18436#message18436 ,πιο απ τα δύο να επιλέξω επίσης το ένα είναι out of stock....σχεδόν ίδιες τιμές έχει και το Aliexpress sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι νέος εδώ και δεν θέλω να την πατήσω ξανά με καμία μούφα από Κίνα....Τέλος αν η διαφορά είναι 60 € δεν αξίζει να το πάρω από
      το youhot.gr που δίνει και 24 μήνες εγγύηση???