καλησπερα και απο εμενα.στην επιλογη ringtone,αν πατησεις για αλλαγη,με πεταει σε κινεζικο store...Ο/H maddoctor έγραψε:
Είτε βάζεις το zedge και διαλέγεις τι θα βάλεις ή από τις ρυθμίσεις/ήχος για γενικώς ή σε κάθε επαφή ατομικά.Ο/H billfot έγραψε:
Καλημερα , χθες παρελαβα απο minideal σε 15 μερεςμε multilanguage και πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη. Μια ερωτηση προπαιδεια, πως αλλαζω ringtone και φοντο?Οπως σε ολα τα android , αποθηκευση και εφαρμογη τους , η εχει αλλη διαδικασια?
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H mikele13 έγραψε:
καλησπερα και απο εμενα.στην επιλογη ringtone,αν πατησεις για αλλαγη,με πεταει σε κινεζικο store...
-
Παιδια παρελαβα σημερα με multilanguage απο vickmall την 7.0.11.0 και για καποιο λογο δεν μπορω να στειλω μηνυμα ,καμια ιδεα;
-
Ο/H papcharis έγραψε:
Παιδια παρελαβα σημερα με multilanguage απο vickmall την 7.0.11.0 και για καποιο λογο δεν μπορω να στειλω μηνυμα ,καμια ιδεα;
-
Ο/H Gio K έγραψε:
Ο/H mikele13 έγραψε:
καλησπερα και απο εμενα.στην επιλογη ringtone,αν πατησεις για αλλαγη,με πεταει σε κινεζικο store...
-
Ο/H Gio K έγραψε:
Ο/H papcharis έγραψε:
-
Καλησπερα! Ανελαβα ως πιο εμπειρος να περάσω την ελληνική ρομ στο τηλεφωνο ενος φιλου.
Ειναι από vickmall κ εχει περασμένη τη ΜΙUI 7.0.11.0|Stable λογικά πειραγμένη από το μαγαζί για να έχει ελληνικά.
Το θέμα ειναι οτι δε μπορώ να περάσω καμία άλλη ρομ μέσω του updater. Θελει φλασάρισμα μεσω Fastboot???
Κι επειδή δε θέλω να κάνω καμία βλακεία μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω μερικούς μήνες μέχρι να λυθούν τα θέματα με το ξεκλείδωμα του bootloader; -
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
Καλησπερα! Ανελαβα ως πιο εμπειρος να περάσω την ελληνική ρομ στο τηλεφωνο ενος φιλου.
Ειναι από vickmall κ εχει περασμένη τη ΜΙUI 7.0.11.0|Stable λογικά πειραγμένη από το μαγαζί για να έχει ελληνικά.
Το θέμα ειναι οτι δε μπορώ να περάσω καμία άλλη ρομ μέσω του updater. Θελει φλασάρισμα μεσω Fastboot???
Κι επειδή δε θέλω να κάνω καμία βλακεία μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω μερικούς μήνες μέχρι να λυθούν τα θέματα με το ξεκλείδωμα του bootloader;
-
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
Κι επειδή δε θέλω να κάνω καμία βλακεία μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω μερικούς μήνες μέχρι να λυθούν τα θέματα με το ξεκλείδωμα του bootloader;
Προς το παρόν,πέρνα έκδοση ανάπτυξης και άσ' το,ως να βγει ξεκλείδωμα μπουτλοουντερ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
-
-
Παιδια μολις το παρέλαβα και εγω για ένα φιλο και θέλει οπωσδήποτε ελληνικά. Υπαρχει κάποια λυση χωρίς το sms? Gio K αυτο με το link ειναι δοκιμασμένο θα παίξει;
Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0