Έχει κανείς σύνδεσμο για την ενημέρωση 6.1.23; όποτε πάω να κατεβάσω μου πετάει σφάλμα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠάω να κάνω αίτηση για να ξεκλειδώσω τον bootloader και βάζω όνομα στα κινέζικα, κινητό και τον λόγο ξεκλειδώματος και αυτόν στα κινέζικα. Στο επόμενο στάδιο πρέπει να μου στείλουν έναν κωδικό επιβεβαίωσης ο οποίος δεν έρχεται ποτέ. Πατάω επανάληψη αποστολής μου το γυρνάει και μου λέει "Αποστολή αποτυχία". Τι κάνουμε;Ο/H PeterPanious έγραψε:
Ξεκινας διάβασμα εδω:
xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%BF%CF%85-Bootloader/
και εδώ:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3
Σε ότι φορά τα κινέζικα apps όσα δεν βγαίνουν τότε βάλτα σε ένα φάκελο να μην τα βλεπεις και σε ενοχλούνε.
Το play store μπορείς να το βρείς στο κινέζικο store καποιες οδηγίες στα αγγλικα δες εδώ και εδώ
Ο/H kostsokale έγραψε:
Μάγκες επανέρχομαι με νέο ποστ. Διάβασα χθες τα πάντα εδώ στο φόρουμ, πέρασα την official την κινέζικη. Όλα πολύ κομπλέ. Πέρασα και το PlayStore. Όλα δείχνουν να λειτουργούν τέλεια. Προς το παρόν θα μείνω με αγγλική γλώσσα στο μενού καθώς δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά θέλω να μου πείτε πως μπορώ να περάσω ελληνικό πληκτρολόγιο. Και ακόμα μία ερώτηση. Πότε θα έχουμε την stable ελληνική;
Και ένα άλλο παιδί εχθές έτσι έλεγε και μετά μας λέει γιατί δεν κάνει αυτό και αυτόΟ/H anestisgeo έγραψε:
Το δικό μου έχει πάνω την 7.00.19 stable χωρίς τίποτα το κινέζικο, σαν να το πήρα από Ελλάδα, το πήρα από το everbuying.net , είναι ή έκδοση των 3gb και δεν νομίζω να αξίζει να μπω στον κόπο να το πειραξω