Διαφήμιση

TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)

• Οδηγός
    • Video
    • Οκ, θα το παρακολουθησω για τωρα κι αν εντοπισω αλλη "υποπτη δραστηριοτητα" θα επανελθω! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
    • OffTopic

@caeser Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που ξανακούω την φωνούλα σου ... Καιρό είχα να σε ακούσω (Αποτοξίνωση έκανες;)

Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

OffTopic

@caeser Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που ξανακούω την φωνούλα σου ... Καιρό είχα να σε ακούσω (Αποτοξίνωση έκανες;)

Αν η δουλειά είναι αποτοξίνωση, τότε, ναι... :)
      Και 'γω χαίρομαι που βρήκα χρόνο για κουβέντες απόψε! :)
    • Διαφήμιση
    • Μολις το δοκιμασα και εγω στο νεο μου xiaomi redmi note 2 (το παλιο καηκε και εχει σταλει στη κινα για ατικατασταση) :) περασα τη stable 7.2.1
      για αλλη μια φορα τελειο επελεξα να κανω do not install to super user , γινεται αν το θελησω μετα ? ευχαριστω πολυ !!!
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Φυσικά και άμα θες μπορείς να το κάνεις. Πάντα μπορείς... Απλά πρέπει να προσέχεις λίγο με τέτοιο εργαλείο
    • Ο/H caeser έγραψε:

Δες στο 3:48' αυτού του βίντεο:
      ο 1ος τροπος που δειχνει στο βιντεο που κανουμε wipe cache & wipe dalvin cache τι ακριβως σημαινει? καθαριζει δλδ κατι ωστε να μπει η καινουργια εκδοση? γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως!
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

ο 1ος τροπος που δειχνει στο βιντεο που κανουμε wipe cache & wipe dalvin cache τι ακριβως σημαινει? καθαριζει δλδ κατι ωστε να μπει η καινουργια εκδοση? γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως!
      Ο πρώτος τρόπος δείχνει τον καθαρισμό των "μνημών". Τώρα πιά, στις περισσότερες ρομς όταν τις κάνουμε εγκατάσταση το κάνουν από μόνες τους, αλλά και εμείς εάν έχουμε κάποιο πρόβλημα (κολλήματα κ.λ.π.) με κάποιες εφαρμογες μπορούμε έυηολα να το κάνουμε, χωρίς "κόστος", αφοί δεν χάνουμε τίποτα από τη συσκευή και τα απο τα δεδομένα μας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

Ο πρώτος τρόπος δείχνει τον καθαρισμό των "μνημών". Τώρα πιά, στις περισσότερες ρομς όταν τις κάνουμε εγκατάσταση το κάνουν από μόνες τους, αλλά και εμείς εάν έχουμε κάποιο πρόβλημα (κολλήματα κ.λ.π.) με κάποιες εφαρμογες μπορούμε έυηολα να το κάνουμε, χωρίς "κόστος", αφοί δεν χάνουμε τίποτα από τη συσκευή και τα απο τα δεδομένα μας.
      εμενα ας πουμε που μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο (οποτε δεν εχω κανει ποτε καθαρισμο μνημων οπως ειπες) και δεν κανω τα updates μεσω recovery αξιζει να κανω αυτον τον τροπο και να περασω την καινουργια εκδοση?
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

εμενα ας πουμε που μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο (οποτε δεν εχω κανει ποτε καθαρισμο μνημων οπως ειπες) και δεν κανω τα updates μεσω recovery αξιζει να κανω αυτον τον τροπο και να περασω την καινουργια εκδοση?
      Τί εννοείς ?

Τι ρομ έχεις?

Πώς σου έρχονται?
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

Τί εννοείς ?
      Τι ρομ έχεις?

Πώς σου έρχονται?
      κανονικα μου ερχεται ειδοποιηση οταν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση ειτε αν μπω στην εφαρμογη "αναβαθμιση".ετσι το κανω παντα! απλα σκεφτομαι να βαλω την 6.4.7 τωρα κατεβαζοντας το αρχειο zip και να κανω και τον 1ο τροπο που υπαρχει στο παραπανω βιντεο.
      Images
      • Screenshot_2016-04-12-17-47-00_com.android.settings.png

69,78 kB, 450×800, viewed 121 times
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

Μην μπερδεύεις την εγκατάσταση μιας νέας ρομ, με τα wipes αυτά. Tα wipes αυτά είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, όχι υποχρεωτικά σε μια συσκευή. Κάνε ότι update θέλεις και με όποιο τρόπο θέλεις, αλλά τα wipes είναι "συνοδευτικό" tip. (που συνιστούμε φυσικά να γίνονται για να φεύγουν "σκουπίδια" απο παλιές ρομς ή παλιές εφαρμογές κ.λ.π.)
    • Διαφήμιση
    • ¨Ενα ένα @xristoz27

Καταρχάς έχεις ξένη Ρομ και σου έρχεται update OTA. Λέω και εγώ ελληνική ΟΤΑ δεν έχουμε και mail φεύγει για τους vip μόνο.
      Τώρα γι`αυτό που ρωτούσες. Δεν μπορώ να ξέρω αν κάνει αυτόματα τα wipes. Λογικά θα κάνει αλλά δεν είμαι 100%. Και στις ελληνικές τώρα τελευταία προστέθηκε.

Τώρα για να μεταφερθείς σε νέα Ρομ. Μιλάς για την επόμενη developer. Πας recovery κάνεις τα wipes (cache&dalvik cache) και μετά install διαλέγεις την Ρομ (αν την κατέβασες από το κινητό θα είναι στα downloads) όταν τελειώσεις δίνεις ένα reboot to system και τέλος.