Οκ, θα το παρακολουθησω για τωρα κι αν εντοπισω αλλη "υποπτη δραστηριοτητα" θα επανελθω! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)
- Οδηγός
- Video
-
-
OffTopic
@caeser Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που ξανακούω την φωνούλα σου ... Καιρό είχα να σε ακούσω (Αποτοξίνωση έκανες;)
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
OffTopic
@caeser Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που ξανακούω την φωνούλα σου ... Καιρό είχα να σε ακούσω (Αποτοξίνωση έκανες;)
Και 'γω χαίρομαι που βρήκα χρόνο για κουβέντες απόψε! -
Μολις το δοκιμασα και εγω στο νεο μου xiaomi redmi note 2 (το παλιο καηκε και εχει σταλει στη κινα για ατικατασταση)
περασα τη stable 7.2.1
για αλλη μια φορα τελειο επελεξα να κανω do not install to super user , γινεται αν το θελησω μετα ? ευχαριστω πολυ !!!POCO X3 PRO (8/128)
-
Φυσικά και άμα θες μπορείς να το κάνεις. Πάντα μπορείς... Απλά πρέπει να προσέχεις λίγο με τέτοιο εργαλείο
-
Ο/H caeser έγραψε:
Δες στο 3:48' αυτού του βίντεο:
-
Ο/H xristoz27 έγραψε:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H xristoz27 έγραψε:
-
Ο/H xristoz27 έγραψε:
εμενα ας πουμε που μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο (οποτε δεν εχω κανει ποτε καθαρισμο μνημων οπως ειπες) και δεν κανω τα updates μεσω recovery αξιζει να κανω αυτον τον τροπο και να περασω την καινουργια εκδοση?
Τι ρομ έχεις?
Πώς σου έρχονται? -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H xristoz27 έγραψε:
εμενα ας πουμε που μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο (οποτε δεν εχω κανει ποτε καθαρισμο μνημων οπως ειπες) και δεν κανω τα updates μεσω recovery αξιζει να κανω αυτον τον τροπο και να περασω την καινουργια εκδοση?
Τι ρομ έχεις?
Πώς σου έρχονται?
-
Ο/H xristoz27 έγραψε:
-
¨Ενα ένα @xristoz27
Καταρχάς έχεις ξένη Ρομ και σου έρχεται update OTA. Λέω και εγώ ελληνική ΟΤΑ δεν έχουμε και mail φεύγει για τους vip μόνο.
Τώρα γι`αυτό που ρωτούσες. Δεν μπορώ να ξέρω αν κάνει αυτόματα τα wipes. Λογικά θα κάνει αλλά δεν είμαι 100%. Και στις ελληνικές τώρα τελευταία προστέθηκε.
Τώρα για να μεταφερθείς σε νέα Ρομ. Μιλάς για την επόμενη developer. Πας recovery κάνεις τα wipes (cache&dalvik cache) και μετά install διαλέγεις την Ρομ (αν την κατέβασες από το κινητό θα είναι στα downloads) όταν τελειώσεις δίνεις ένα reboot to system και τέλος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα