Διαφήμιση

Redmi Note 2 Prime OTG ????

• Ωραία! Σουπερ! Εχεις ελληνική ρομ και άρα TWRP RECOVERY
      Τώρα μπορείς να κάνεις την εξής δοκιμη:
      -Φόρα το καλώδιο OTG
      -Πήγαινε στο εικονίδιο Αναβάθμιση, πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεξε "επανεκκινηση στη recovery"
      Όταν τελειώσει θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν αυτή απο κάτω

Απλά σύρε το στρογγυλό διακοπτάκι προς τα δεξια (εκεί που λεει "swipe to Allow Modification") για να προσπεράσεις αυτή την οθόνη.
      Μετά θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν και αυτή απο κάτω

Πάντα φοράμε το OTG με το στικάκι...
      Τώρα για να δούμε αν διαβάζει το στικάκι πάτα Install
      Στο κάτω μερος της οθόνης που θα ανοίγει γραφει "SELECT STORAGE". Πάτα το!
      θα βγει ένα pop up παράθυρο και μεταξύ των άλλων πρέπει να λεει "OTG κ.λ.π."
      Πάτησέ το και ΔΕΣ εάν θα δει το στικάκι σου... (θα πρέπει να βλέπεις τα περιεχόμενα)

Μετά με το κουμπί "πισω" επιστρέφεις στην οθόνη την απο πάνω και ΧΩΡΙΣ να κάνεις κάτι άλλο πατάς "Reboot" (to system) και επιστρέφεις στη Miui...

Αν δεν το δει... δεν ξέρω τι φταίει... πάντως άλλη δοκιμή μετά απο αυτή δεν υπάρχει... Εμένα το βλέπει παντου... και μέσα στη Miui και στο TWRP... Οπότε μάλλον πρέπει να συνεχίσεις να αλλάζεις καλώδια ή στικάκια... :-))
    • -Φόρα το καλώδιο OTG
      -Πήγαινε στο εικονίδιο Αναβάθμιση, πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεξε "επανεκκινηση στη recovery"
      Όταν τελειώσει θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν αυτή απο κάτω

Απλά σύρε το στρογγυλό διακοπτάκι προς τα δεξια (εκεί που λεει "swipe to Allow Modification") για να προσπεράσεις αυτή την οθόνη.
      Μετά θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν και αυτή απο κάτω

Πάντα φοράμε το OTG με το στικάκι...
      Τώρα για να δούμε αν διαβάζει το στικάκι πάτα Install
      Στο κάτω μερος της οθόνης που θα ανοίγει γραφει "SELECT STORAGE". Πάτα το!
      θα βγει ένα pop up παράθυρο και μεταξύ των άλλων πρέπει να λεει "OTG κ.λ.π."
      Πάτησέ το και ΔΕΣ εάν θα δει το στικάκι σου... (θα πρέπει να βλέπεις τα περιεχόμενα)

Μετά με το κουμπί "πισω" επιστρέφεις στην οθόνη την απο πάνω και ΧΩΡΙΣ να κάνεις κάτι άλλο πατάς "Reboot" (to system) και επιστρέφεις στη Miui...

Αν δεν το δει... δεν ξέρω τι φταίει... πάντως άλλη δοκιμή μετά απο αυτή δεν υπάρχει... Εμένα το βλέπει παντου... και μέσα στη Miui και στο TWRP... Οπότε μάλλον πρέπει να συνεχίσεις να αλλάζεις καλώδια ή στικάκια... :-))
      Κατά αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιερωσες για μένα.
      Λοιπόν νεότερα από αυτό που μου πρότεινες.
      Από το recovery βλέπω την επιλογή OTG η οποία όμως είναι 0ΜΒ. Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν ανάβει το led σε κανένα από τα στικακια που δοκίμασα. Όπως επίσης και σε ένα εξωτερικό blue tooth. Άρα οδηγούμε στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα τροφοδοσίας και ίσως καλωδίων.
      Θα το ψάξω λίγο ακόμα έτσι από πείσμα και θα ενημερώσω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tasefr έγραψε:

Από το recovery βλέπω την επιλογή OTG η οποία όμως είναι 0ΜΒ. Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν ανάβει το led σε κανένα από τα στικακια που δοκίμασα. Όπως επίσης και σε ένα εξωτερικό blue tooth. Άρα οδηγούμε στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα τροφοδοσίας και ίσως καλωδίων.

Τι ledακι να ανάψουν στα στικάκια? Έχει το στικάκι επάνω led? Αυτό εννοείς? Ούτε εμένα αναβει κάποιο led (στη συσκευή). Anyway... κάνε τις δοκιμές σου και τα λέμε! Good luck! :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tasefr έγραψε:

Τι ledακι να ανάψουν στα στικάκια? Έχει το στικάκι επάνω led? Αυτό εννοείς? Ούτε εμένα αναβει κάποιο led (στη συσκευή). Anyway... κάνε τις δοκιμές σου και τα λέμε! Good luck! :)

Ναι τα στικακια έχουν led. Tουλαχιστον στό πσ ανάβουν και μου φαίνεται και λογικό είναι το ρεύμα που τα τροφοδοτεί.
      Εσένα δεν ανάβει;

• Ο/H tasefr έγραψε:

Ναι τα στικακια έχουν led. Tουλαχιστον στό πσ ανάβουν και μου φαίνεται και λογικό είναι το ρεύμα που τα τροφοδοτεί.
      Εσένα δεν ανάβει;

Όχι. δεν ανάβει τίποτα, όπως βλέπεις απο κάτω, αλλά το στικάκι το διαβάζει κανονικά μέσα απο τη Miui...

• Διαφήμιση
    • @tasefr εγκατέστησε την εφαρμογή Διαχειριστής Αρχείων ES (ES file explorer) και πέρνα ξανά μια βόλτα από εδώ να μας πεις τι έγινε. :D
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H linuxovios έγραψε:

Μήπως δεν είναι φορμαρισμένα σε fat32, αλλά ntfs τα στικάκια σου;

Ο/H panospc έγραψε:

Για δοκίμασε να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή, όπως ένα πληκτρολόγιο ή mouse για να δεις αν δουλεύουν.
      Τώρα εσείς σε ΜΕΝΑ απαντάντε ή στο φίλο @tasefr???
      Πατώντας την παράθεση, αυτό γίνεται ΕΜΦΑΝΕΣ και δεν υπάρχουν μπερδέματα. :)

Αν λοιπόν τα σχόλια είναι για μένα, να πω ότι το στικάκι είναι φορμαρισμένο σε FAT32, και δεν με ενδιαφέρει το εάν ανάβει η όχι το λαμπάκι (το οποίο ΔΕΝ υπάρχει, έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο στικάκι, αφου δεν ανάβει όυτε στον υπολογιστή). Επίσης το "λαμπάκι" δεν είναι ένδειξη για το εάν ένα στικάκι είναι ή όχι αναγνωρίσιμο απο μια συσκευή. Δεν έχουν όλα τα USB sticks "φωτάκια". :D
    • Ο/H linuxovios έγραψε:

Και με τα δυο φορματ δοκίμασα.

• Ο/H linuxovios έγραψε:

Και με τα δυο φορματ δοκίμασα.
      Και όσο για τον φίλο GR_Macedon που προτείνει τον ES explorer τον είχα ήδη επάνω.

• Διαφήμιση
    • Redmi Note 2 Prime OTG ????

Φίλε caeser η αναφορά μου στα λαμπάκια είναι απλά για να εντοπίσω εάν είναι θέμα τροφοδοσίας και άρα hardware ή καλωδιου. Γιατί στην περίπτωση που τι στικ έχει λεντ εάν δεν ανάβει είναι νεκρό.

Μήπως είναι θέμα Rom;;