Ωραία! Σουπερ! Εχεις ελληνική ρομ και άρα TWRP RECOVERY
Τώρα μπορείς να κάνεις την εξής δοκιμη:
-Φόρα το καλώδιο OTG
-Πήγαινε στο εικονίδιο Αναβάθμιση, πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεξε "επανεκκινηση στη recovery"
Όταν τελειώσει θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν αυτή απο κάτω

Απλά σύρε το στρογγυλό διακοπτάκι προς τα δεξια (εκεί που λεει "swipe to Allow Modification") για να προσπεράσεις αυτή την οθόνη.
Μετά θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν και αυτή απο κάτω

Πάντα φοράμε το OTG με το στικάκι...
Τώρα για να δούμε αν διαβάζει το στικάκι πάτα Install
Στο κάτω μερος της οθόνης που θα ανοίγει γραφει "SELECT STORAGE". Πάτα το!
θα βγει ένα pop up παράθυρο και μεταξύ των άλλων πρέπει να λεει "OTG κ.λ.π."
Πάτησέ το και ΔΕΣ εάν θα δει το στικάκι σου... (θα πρέπει να βλέπεις τα περιεχόμενα)
Μετά με το κουμπί "πισω" επιστρέφεις στην οθόνη την απο πάνω και ΧΩΡΙΣ να κάνεις κάτι άλλο πατάς "Reboot" (to system) και επιστρέφεις στη Miui...
Αν δεν το δει... δεν ξέρω τι φταίει... πάντως άλλη δοκιμή μετά απο αυτή δεν υπάρχει... Εμένα το βλέπει παντου... και μέσα στη Miui και στο TWRP... Οπότε μάλλον πρέπει να συνεχίσεις να αλλάζεις καλώδια ή στικάκια... :-))
Τώρα μπορείς να κάνεις την εξής δοκιμη:
-Φόρα το καλώδιο OTG
-Πήγαινε στο εικονίδιο Αναβάθμιση, πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεξε "επανεκκινηση στη recovery"
Όταν τελειώσει θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν αυτή απο κάτω
Απλά σύρε το στρογγυλό διακοπτάκι προς τα δεξια (εκεί που λεει "swipe to Allow Modification") για να προσπεράσεις αυτή την οθόνη.
Μετά θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν και αυτή απο κάτω
Πάντα φοράμε το OTG με το στικάκι...
Τώρα για να δούμε αν διαβάζει το στικάκι πάτα Install
Στο κάτω μερος της οθόνης που θα ανοίγει γραφει "SELECT STORAGE". Πάτα το!
θα βγει ένα pop up παράθυρο και μεταξύ των άλλων πρέπει να λεει "OTG κ.λ.π."
Πάτησέ το και ΔΕΣ εάν θα δει το στικάκι σου... (θα πρέπει να βλέπεις τα περιεχόμενα)
Μετά με το κουμπί "πισω" επιστρέφεις στην οθόνη την απο πάνω και ΧΩΡΙΣ να κάνεις κάτι άλλο πατάς "Reboot" (to system) και επιστρέφεις στη Miui...
Αν δεν το δει... δεν ξέρω τι φταίει... πάντως άλλη δοκιμή μετά απο αυτή δεν υπάρχει... Εμένα το βλέπει παντου... και μέσα στη Miui και στο TWRP... Οπότε μάλλον πρέπει να συνεχίσεις να αλλάζεις καλώδια ή στικάκια... :-))