Διαφήμιση

Backplane cover.

• Backplane cover.

Υπαρχει καποιος οδηγος του πως ανοιγουμε απο πισω το κινητο,για αλλαγη μαπταριας ας πουμε
      αλλα κυριως για να βαλουμε την sd card,αλλα και την card του παροχου της τηλεφωνικης μας συνδεσης?.
      Περιμενω να το παραλαβω κ προσπαθω να ειμαι "ετοιμος" σε καποια πραγματα. :)
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Υπαρχει καποιος οδηγος του πως ανοιγουμε απο πισω το κινητο,για αλλαγη μαπταριας ας πουμε
      αλλα κυριως για να βαλουμε την sd card,αλλα και την card του παροχου της τηλεφωνικης μας συνδεσης?.
      Πολύ αγχωμένο σε βρίσκω... Ηρέμησε Χαρούλη μας! :D Κινητό θα πάρεις βρε, όχι ...οικόπεδο! Χαχαχαχα!
      Τι οδηγό θέλεις βρε για να ανοίξεις το πίσω καπάκι? Το "νυχάκι" σου βάζεις στη κόχη, το τραβάς λίγο και τσουπ ξεκουμπώνει... Τόσο απλά!
      Μετά βγάζεις τη μπαταρία και βάζεις-βγάζεις SD και κάρτες... Είναι ότι πιό εύκολο σου έχει συμβεί ποτέ!!! Μην αγχώνεσαι! :D
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

Πολύ αγχωμένο σε βρίσκω... Ηρέμησε Χαρούλη μας! :D Κινητό θα πάρεις βρε, όχι ...οικόπεδο! Χαχαχαχα!Τι οδηγό θέλεις βρε για να ανοίξεις το πίσω καπάκι? Το "νυχάκι" σου βάζεις στη κόχη, το τραβάς λίγο και τσουπ ξεκουμπώνει... Τόσο απλά!
      Μετά βγάζεις τη μπαταρία και βάζεις-βγάζεις SD και κάρτες... Είναι ότι πιό εύκολο σου έχει συμβεί ποτέ!!! Μην αγχώνεσαι! :D
      Ναι εχεις το δικιο του εμπειρου :) ,απλα φοβαμαι μην κανω καμμια λαθος κινηση κ το καταστρεψω :) . Στο Μi 4 ηθελε βεντουζα
      να το τραβηξεις.Τι τραβατε κ σεις με τις ερωτησεις μας,ποσα donate χρειαζονται?? :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Ναι εχεις το δικιο του εμπειρου ,απλα φοβαμαι μην κανω καμμια λαθος κινηση κ το καταστρεψω . Στο Μi 4 ηθελε βεντουζα
      να το τραβηξεις.Τι τραβατε κ σεις με τις ερωτησεις μας,ποσα donate χρειαζονται??
      Ναι το Μι4 ήθελε βεντούζα επειδή προφανώς δεν είχε αποσπώμενο cover. Το Note2 έχει και είναι και πανεύκολο να βγει... so, don't worry!