Αυτ'ο δεν είναι απλή κιτρινίλα αλλά κανονικό κάψιμο...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγω ειμαι αρκετα ψηρας και θα προβω σε αντικαταδταση συντομα! Δεν μπορω να το βλεπω ετσι...απλα κολαω στο αν θα το στειλω πισω Κινα ή θα την πληρωσω για να τελειωνει το θεμα!Ο/H tsamige έγραψε:
Ναι...το ξέρω. Κάπως έτσι ξεκίνησε όμως, όπως του φίλου παραπάνω. Και δεν τον λέω για να τον ανγχωσω
Πάντως το σχήμα-μέγεθος και τα μαύρα σημεία έχουν μεταβληθεί!
Οποτε τους ζηταω ευγενικα(δεν ξερω ποσο ευγενικα μπορω ακομαΟ/H Bodai έγραψε:
Τους ειπα για RMA form και με ρωτανε τι ειναι αυτο..? Ή δεν ξερουν ή μου κανουν πλακα... Μηπως λεω εγω RMA εννοουν το χαρτη που πρεπει να γραψω με το τι θελω να γινει στο κινητο μου το αριθμο παραγγελιες και το θεμα εγγυησης και να το βαλω στο κουτι που θα παει πισω??Ο/H Bodai έγραψε:
Προσπάθησε να το επιβεβαιώσεις αυτό με τον τεχνικό τους. Γιατί από την δική μου εμπειρια ενώ είχα επιβεβαίωση από email περι εγγύησης πήρα email που έλεγαν (αφου το έλεγξαν) να πληρώσω ένα καθόλου αμελητέο ποσό για να το επισκευάσουν και όχι να μου το αντικαταστήσουν. Και τελικά μετά από περέμβαση του τεχνικού τους αγνόησα το email και είχα αίσια κατάληξη. RMA form σου έστειλαν??Ο/H ntel0s έγραψε:
Το θεμα ειναι θα το περασουν εγυηση ή τσαμπα χρονος? Γιατι δεν το ανεφεραν πουθενα στα mail...!!
Υπάρχει η πιθανότητα να μην το χρησιμοποιούν, σαν έντυπο και περισσότερο σαν διαδικασία!!Ο/H ntel0s έγραψε:
Τους ειπα για RMA form και με ρωτανε τι ειναι αυτο
Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα??? το στελνω ή το πλερωνω?? απλα το θελω το κινητο ρε γαμωτο μεχρι Φεβρουαριο γιατι θα παω εξωτερικο και το χρειαζομαι! Φοβαμαι μη δεν εχει γυρισει μεχρι τοτε! Ξερουμε ποσο ειναι τα μεταφορικα? Στο mail που μου εστειλαν λεει οτι μπορω να το στειλω και με EMS που λογικα παει πιο γρηγορα σε αυτους.Ο/H Bodai έγραψε:
Υπάρχει η πιθανότητα να μην το χρησιμοποιούν, σαν έντυπο και περισσότερο σαν διαδικασία!!Ο/H ntel0s έγραψε:
Από την εμπειρια μου ..... το 1s έφυγε αρχές Ιούνη και γύρισε αρχές Σεπτεμβρη (παντα με απλό ταχυδρομειο + tracking number)Ο/H ntel0s έγραψε:
Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα??? το στελνω ή το πλερωνω?? απλα το θελω το κινητο ρε γαμωτο μεχρι Φεβρουαριο γιατι θα παω εξωτερικο και το χρειαζομαι!
Θα σου βγει ακριβούτσικα με EMS. Τωρα αυτό με τον Φεβρουάριο το θεωρω ανεφικτο (περισσότερο γιατι μετα την δική μας πρωτοχρονιά είναι πολύ κοντά η δική τους)Ο/H ntel0s έγραψε:
Στο mail που μου εστειλαν λεει οτι μπορω να το στειλω και με EMS που λογικα παει πιο γρηγορα σε αυτους
Ο/H ntel0s έγραψε:
Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα??? το στελνω ή το πλερωνω?? απλα το θελω το κινητο ρε γαμωτο μεχρι Φεβρουαριο γιατι θα παω εξωτερικο και το χρειαζομαι! Φοβαμαι μη δεν εχει γυρισει μεχρι τοτε! Ξερουμε ποσο ειναι τα μεταφορικα? Στο mail που μου εστειλαν λεει οτι μπορω να το στειλω και με EMS που λογικα παει πιο γρηγορα σε αυτους.Ο/H Bodai έγραψε:
Original Xiaomi Mi4 Touch Screen with Frame Plus LCD (White& Black)Ο/H ntel0s έγραψε:
Το θεμα ειναι που βρισκουμε ΓΝΗΣΙΑ οθονη! Εκει συναντω μια δυσκολια!
Ο/H K4rMa έγραψε:
Original Xiaomi Mi4 Touch Screen with Frame Plus LCD (White& Black)Ο/H ntel0s έγραψε:
Το θεμα ειναι που βρισκουμε ΓΝΗΣΙΑ οθονη! Εκει συναντω μια δυσκολια!
Original Xiaomi Mi4 Touch Screen Plus LCD (White& Black)
πιο απο τα 2 χρειαζεσαι? BTW γνήσια 101%