ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Μάλλον γύρισαν από τις άδειες και είναι κα******μη, ΧΑ ΧΑ χα!!
-
Κ ο Μάκης είναι...άμα τους πιάσει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
25/8/2017, 00:13:19 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 22/8/2017, 00:20:27 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 22/8/2017, 14:22:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19/8/2017, 03:30:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
Την γλιτώσαμε επειδή δεν γράφει αντικείμενα μεγάλης αξίας; Ποιος ξέρει παιδια -
Κοίτα σίγουρα βγήκε........τώρα θα δεις από κοντά το θέαμα!
-
Από 30-60€ να είσαι έτοιμος! Με 3€ μόνο ένας τη γλίτωσε από αρκετά που έχω δει.
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
Από 30-60€ να είσαι έτοιμος! Με 3€ μόνο ένας τη γλίτωσε από αρκετά που έχω δει.
Καταρχήν δεν ξέρουμε εάν είναι κινητό , εμένα πχ είναι 3 τροφοδοτικά συνολικής αξίας 20€ , εάν μου βάλουν 30€ , θα τους τα χαρίσω και θα ξαναπαραγγείλω άλλα μεμονωμένα. Και ας τροφοδοτήσουν με αυτά κάποια ηλεκτρονική τους συσκευή. -
Ή μπορείς να πας από εκεί να τα σπάσεις μπροστά τους, έτσι για να μην τους κάνεις και μάγκες!!
-
3€ πλήρωσα , αλλά το δεματακι, ήταν αξίας 7€, 3 tempered(~) glass, από το aliexpress.
Νομίζω η ελάχιστη χρέωση, δεν είναι πια 3€, νομίζω αυξήθηκε. -
Δεν υπαρχει πια ελαχιστη χρεωση 3€ εχει καταργηθει.Μην τους πληρωνεται........................
-
Παρέλαβα το ΜΙ6 απο gearbest σε 11 μέρες με priority line και eu express μέσω uk. Χωρίς τελωνείο. Η χρέωση ήταν 26 ευρώπουλα για το priority line. Η πιο καλή μέθοδος. Παλιά κάναμε προσευχές όποτε έφθανε αεροδρόμιο κάτι.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0