Παρήγγειλα από το gearbeast, me priority , στις 24/8, το udimigi z1 pro.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα. Επανέρχομαι και πάλι. Πριν από λίγο καιρό είχα ποστάρει για μια παραγγελία που είχα κάνει (οθόνη τάμπλετ αξίας 50€) από πωλητή στο ebay και έλεγα ενώ είχε ο τύπος location στο ebay το Αννόβερο, το πακέτο μπήκε τελωνείο. Μόλις σήμερα εκτελωνίστηκε και μου είπαν 14,40€ έξτρα ( τους είχα στείλει mail). Αυτοί μου είπαν ότι ήρθε από τρίτη χώρα. Εγώ μπορώ να ανοίξω dispute στο PayPal για να μου δώσει πίσω τα λεφτά αυτά?
-
Φοβάμαι όχι, Αννόβερο τι μου θύμισες βρε φίλε μου τώρα τα καλύτερα μου χρόνια πέρασα εκεί.
-
-
Παρήγγειλα από το gearbeast, me priority line , στις 24/8, το udimigi z1 pro.
τους στελνω email , να μου στειλουν την συσκευή, εχει καλα χαρακτηριστικα, και από το gearbest απαντουν με αυτοματοποιημένα email, που μου δινουν .. ticket, και δεν ξερω τι πρεπει να κανω.. -
-
Ο/H markito έγραψε:
@haritomihalos Αρκει να μπορεις να αποδείξεις οτι οταν έκανες την αγορά έγραφε αλλο item location
-
Δυστυχώς η δική μου εμπειρία από την DHL ΕΙΝΑΙ αρνητική. Δεν δέχεται την απόδειξη πληρωμής επειδή υπήρχε έκπτωση στο προϊόν αλλά την τιμή καταλόγου. Όπως είναι γνωστό διάφορα μαγαζιά και όχι μόνο κινέζικα έχουν προσφορές μίας η δύο ημερών, που το τμήμα εκτελωνισμου της DHL δεν τα αναγνωρίζει. Η σοβαρότερη εταιρεία ταχυμεταφορών για δέματα εξωτερικού είναι τα ελληνικά ταχυδρομεία. Για αγορές από Κίνα προτείνω κινέζικο Ταχυδρομείο με πρόσθετο κόστος ασφάλιστρα προϊόντος. Η συνέχεια είναι με ΕΛΤΑ
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από παρόμοια περίπτωση με την DHL το αποδεικτικό ήταν η απόδειξη πληρωμής από το PayPal και αυτό ίσχυσε τελικά.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Από παρόμοια περίπτωση με την DHL το αποδεικτικό ήταν η απόδειξη πληρωμής από το PayPal και αυτό ίσχυσε τελικά.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν μπορώ να σου απαντήσω εδώ, αλλά και κανένας άλλος.
-
Γνωρίζει κάποιος για το SF Express από το geekbuying ? Είναι ασφαλές από τελωνείο σαν το Priority line του gearbest?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0