Ο ΕΛΤΑ το λέει ξεκάθαρα δεν ευθυνόμαστε για λάθη και παραλείψεις ξένων υπηρεσίων εύρεσης δεμάτων.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Δεν ξέρω αν είναι η πρώτη σού αγορά από Κίνα , αλλά όταν γράφει φόρτωση σε μεταφορικό μέσο κέντρο διαλογής Αττικής την επόμενη μέρα συνήθως είναι στην περιοχή σου ,και στο σάιτ των ΕΛΤΑ όταν λέω ποίο αναλυτικά στην δικιά μου γράφει πρός κέντρο διαλογής Πατρών γιατί εκεί πηγαίνει πρώτα και μετά ερχεται γιαννενα, δίπλα στο φόρτωση σε μεταφορικό μέσο , τώρα αν κοιτάξεις και σε εσένα θα γράφει το κέντρο διαλογής της περιοχής σου.
-
Καλησπέρα στο πιο πάνω ποστ σε ρώτησα για το "ΤΝ" που το βάζεις;
-
-
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το ταχυδρομείο και μου είπαν ότι θα πληρώσω 24€ η τιμή του ήταν 91.57 από Gbuying.
-
-
Ο/H Gus έγραψε:
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το ταχυδρομείο και μου είπαν ότι θα πληρώσω 24€ η τιμή του ήταν 91.57 από GbuyingΤυχερ'ος
-
Ένα δίκιο το έχεις αλλά ρωτώ το άλλο, μου είπε στο τηλ ότι έχω ένα δέμα από Ολλανδία δεν μπορώ να ισχυριστώ τα της ευρωπαϊκής Ένωσης τα σχετικά μπας και γλιτώσω και αυτά;;
-
καλημέρα έκανα δύο παραγγελίες από aliexpress κάτω των 19 € to ένα.miband 2 s και ο θεός βοηθός
-
Τι να γλιτώσεις? θέλει 10€ για επανεξέταση και το θέμα είναι αν είναι η αποστολή από Ολλανδία η έρχεται μέσω Ολλανδίας?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τα 10€ για επανεξέταση έχουν ανασταλεί ,μα φαίνεται ότι ερχεται από Κίνα λογικά ή θα έχει το αυτοκόλλητο με την ένδειξη CN 22 η στην διεύθυνση αποστολέα θα γράφει Κίνα και για αυτό πέρασε τελωνείο.
-
Ερώτηση κάνω μην με παρεξηγείτε, το δέμα είναι από Κίνα αλλά μέσω Ολλανδίας και στο τηλ μου είπε ότι έχω δέμα από την Ολλανδία γι'αυτό και κάνω την ερώτηση αυτή μήπως και δε φαίνεται ότι είναι από Κίνα και τα γλυτώσω!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0