Οπως βλέπεις και από τη φωτογραφία στο eBay έτσι είναιΟ/H pagouras7 έγραψε:
Αν γράφει ότι έρχεται από χώρα της Ε.Ε και ότι δεν έχει έξοδα τελωνείου και αυτό είρθε όπως φαίνεται από χώρα εκτός Ε.Ε , εννοείται καταγγελία στο paypal.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ε ήρεμα. Μην κάνεις θέμα με το paypal. Θα σου μπλοκάρουν εσένα μετά τον λογαριασμό σου.
-
Να ανοίξει και βέβαια dispute στο Paypal , δεν είναι δυνατόν να γράφει ότι το location αποστολής είναι το Ανόβερο Γερμανίας και να του το στέλνουν από Κίνα με cn22 με τα Αυστριακά ταχυδρομεία, γιατί να του μπλοκάρουν τον λογαριασμό @derveni ; Γι'αυτό δεν πληρώνουμε με την κάλυψη του Paypal;;;;
-
Μίλα με τον πωλητή για αρχή μπας και πάρεις το τελωνείο πίσω και εάν δεν βγάλεις άκρη κάνε report το προϊόν και despite στο paypal για ψευδή στοιχεία πώλησης προϊόντος.
-
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά εγώ κρατώ επιφυλάξεις γιατί δεν έχουμε όλα τα στοιχεία, από αγορά από το σαιτ κ.λ.π. Προσωπική εκτίμηση έτσι.
-
Παιδιά κρατήστε μικρό καλάθι γιατί το παιδί δεν μας έδωσα όλα τα στοιχεία. Ας μην γινόμαστε όλοι δικαστές!
-
Βρε κοιτα τι σου κάνει ένα ... "ενάμηνο" μπάνιο!!!
(Μάκη δεν είπε ο ινσπέκτωρας για το μπλοκάρισμα, ο γατοπίγκος τα χει κάνει πάνω του κ δεν ξέρει από πού να φυλαχτεί πια!!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μανώλη δίκιο έχεις. Ας κάνει διαδικασίες το παλικάρι καλύτερα.
-
Καλημέρα! Όσοι αγοράσατε τώρα τελευταία κινητό άνω των 100€ τι τελωνειο πληρωσατε??? Να ξέρω τι με περιμένει από βδομάδα.. ( Μετά από 40+μερες στα αζήτητα, πέρασε τελωνειο το κινητό μου...)
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έστειλα στον πωλητή τις φωτογραφίες που έστειλα εδώ και περιμένω. Για εσάς που ρωτάτε για περαιτέρω στοιχεία, τι άλλο θέλετε δηλαδή?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0