Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

ειμαι ετοιμος να βαλω παραγγελια ενα κινητο και ενα tvbox μεσω απλου unregistered ταχυδρομειου. πληρωμη μεσω καρτας. εχω επικοινωνησει με καποια καταστηματα και περιμενω απαντησεις, οποιος δεχτει πρωτος βαζω παραγγελια. Ξερω οτι εχει ενα ρισκο αλλα....βαρεθηκα να ψαχνω και να τσεκαρω συνεχεια ποιο μαγαζι εχει καινουρια μεθοδο χωρις τελωνειο, μεχρι που να αρχισουν να την πιανουν κι αυτη. πληρωνουμε εκστρα χρηματα για ειδικου τυπου "priority shipping" για αποφυγη τελωνειου, ακριβοτερα πραγματα απο ευρωπαικες αποθηκες, ασφαλεια τελωνειου....αν τα βαλουμε ολα κατω αξιζει? αν κανουμε 2-3 παραγελιες το χρονο ενταξει....αλλα αν θελουμε περισσοτερα απο Κινα?
      χρονια αγοραζα απο aliexpress και ebay...ολα unregistered....αργουσαν αλλα εφταναν ολα. τωρα η παραγγελια ερχεται με τριγωνικα, τετραγωνικα mail, κανει το γυρω της Ευρωπης, και τελικα τα πιανουν παλι τελωνειο και απο αποψη χρονου η διαδικασια ξεπερναει το χρονο. το 80% των unregistered μου ερχονται σε 3 με 4 εβδομαδες...παντα ΑΤΕΛΩΝΣΤΑ. ακομα κι αν χασω κατι κι ο πωλητης πουλησει τρελα ...οκ...ακομα και κινητο να ειναι των 200+ ευρω...παλι κερδισμενος ειμαι μ αυτα που εχω γλιτωσει απο τα extra shipping και τα τελωνεια. ενα σοβαρο κινεζικο μαγαζι οταν εισαι πελατης τακτικος δεν σου στελνει βοτσαλα σε κουτι οταν εχεις παραγγειλει κινητο...ουτε σου λεει το εστειλα και δεν το στελνει....
      αυτη ειναι η αποψη μου ....ακουω αποψεις...

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • @Vasilis Kissas μολις το ειδα νωρις το πρωι τους πηρα τηλεφωνο και τους εστειλα και την αποδειξη απο paypal.τα εκανα ολα παρα πολυ γρηγορα (μεχρι το μεσημερι ) και την επομενη το βραδυ ανανεωθηκε στη σελιδα των ελτα οτι βγηκε απο τελωνειο.
      Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 :ugeek:
    • εγω παραγγειλα απο το light in the box δυο tv box και κατι bluetooth ακουστικα συνολο 113,05 ευρω.μουρθε σημερα το δεμα με εξτρα χρεωση 42,13.ακουσα κατοπιν τελευταιας εορτης τι γινεται τελευταια και ειχα πει μεχρι 50 ευρω αλλιως πισω.τα εδωσα.μπορει να κερδισω τιποτα αν παραπονεθω στην σελιδα?
      Images
      • IMG_20180208_131648.jpg

323,05 kB, 864×1.152, viewed 128 times
      • IMG_20180208_131827.jpg

281,35 kB, 1.152×864, viewed 132 times
    • Διαφήμιση
    • Αν παραπονεθείς δεν νομίζω να κερδίσεις τίποτα, δεν κάνανε αυτοί κάτι λάθος.
      Μόνο αν είχες πληρώσει ασφάλεια τελωνείου θα σου επιστρέψουν όλο το ποσό
    • Κ το ερώτημα που τίθεται, είναι: είχες τικάρει κατα την παραγγελία το κουτάκι "ασφάλεια τελωνείου"??
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• @Sakis Teleios μίλησα με δικό μου άτομο εκτελωνιστή στο αεροδρόμιο. Πήγε και "καθάρισε" μου είπε. Θα μου βάλουνε καπέλο μάλλον αλλά δε με νοιάζει. Απλά να ξεκολλήσει ήθελα. Βέβαια περασαν 30+ ώρες και ακόμα. Μακάρι μέχρι το βράδυ να έχει βγει από κει γιατί ....
    • οχι δεν το ειχα τσεκαρει.ειχε καποοιυ τρια ευρω και λεω εξτρα φεσι χωρις λογο.ηξερα το priority line δεν ειδα κατι τετοιο.καλα αν ξαναπαρω θα ρωτησω την σελιδα.αν μου εγγυηθει θα εχω καποιο back up.τωρα οντως τι να τους πω.
    • Διαφήμιση
    • Aφου δεν τσεκαρισες, την επιλογή να σου πληρώσουν το τελωνείο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
      Λυπάμαι, αλλά νομίζω την πάτησες.
      Και μια ερώτηση:
      Το συμφέρει το μαγαζί, να πληρώνει συνεχώς έξοδα τελωνείο υ; Αυτοί πρέπει να μπαίνουν μέσα.
      Μήπως τα κάνουν ένα είδος ασφάλεια ς σε κάποια ασφαλιστικη εταιρεία στην Κίνα;

=============== Φεβ 8th 2018, 9:21pm ===============
      @Vasilis Kissas, εμένα έκανε ένα μήνα στο τελωνείο, συνολικά παρέλαβα στους 2 μήνες.
      Υπομονή.
    • Γειά σας παιδιά.
      Θα ρωτήσω κάτι γιατι δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω.

1)Τελωνείο έχουμε μόνο σε smartphone η μπορεί και σε ένα ρολόι χειρός παράδειγμα;

2)Πληρώνουμε τελωνείο από κάποια λεφτά και επάνω η δεν έχει σημασία και ακόμα και κάτι που έχει 20 ευρώ πληρώνουμε τελωνείο;

3)παραδείγμα στο gearbest όταν πας να αγοράσεις κάτι σου λέει μέθοδος αποστολής.
      Έχει δωρεάν έξοδα αποστολής και άλλες τρεις επιλογές με λεφτά.
      Ή priority line δεν είναι αυτή που γλιτώνεις το τελωνείο; και αν ναι... Στο ποσό της παραγγελίας προσθέτουμε τα έξοδα της priority line για να δούμε πόσο θα πληρώσουμε συνολικά;

4)με δωρεάν έξοδα αποστολής πληρώνουμε τελωνείο; και ο χρόνος παράδοσης είναι ίδιος;

5)συγκεκριμένα θέλω να αγοράσω από το gearbest ένα ρόλοι χειρός που κάνει 30 ευρώ.
      Θα πληρώσω τελωνείο η όχι;
      Και πόσο τελωνείο θα πληρώσω; υπαρχει τρόπος να υπολογίσω το ποσό θα είναι το τελωνείο;
    • Εγω έχω να πω ότι το priority direct mail από banggood δουλεύει ακόμα. Χθες παρέλαβα αντικείμενα αξίας 85 ευρώ, που είχα παραγγείλει 27 Ιανουαρίου, χωρίς τελωνείο.
    • Διαφήμιση
    • θελω να φέρω μερικα "χαμογελαστα" πρόσωπα από Ρουμανία. Θα πληρώσω τελωνείο; :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)